To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - 2007 - Polski Zlot Mitsubishi (Wspólny)

Anonymous - 18-11-2006, 14:11

witam:)
Zgadzam sie z toba lecz wydaje mi sie że gdybysmy nie stwarzali problemów na drodze to
to nic by sie nie stało.Poprostu zachowajmy sie jak kulturalni kierowcy.Ja nic wiecej nie miałem na myśli(nie chodziło mi o jakieś wygłupy czy chamskie zachowanie na drodze).

:)

Anonymous - 19-11-2006, 20:22

Jak jedzie wesele to tesz nikt nie załatwia na to pozwolenia i nikt sie nie czepia.A czasami to nawet kilkadziedsiąt samochodów.Pozdrawiam. :wink:
Hubeeert - 19-11-2006, 20:29

Ale nie na dystansie np 400km
Anonymous - 19-11-2006, 20:44

Wydaje mi sie ze gdybys poszedl na komende i powiedzial ze chcesz jechac w jakiejs kolumnie to panowie policjanci "troche" by sie zdziwili.
Anonymous - 21-11-2006, 14:18

No ok, kto decydujde o tym gdzie i kiedy się odbędzie ten zlot? Chodzi o to, że chętnie bym wziął w nim udział.. jeśli można oczywiście..:)

pozdrawiam
detlef

igi - 21-11-2006, 14:25

detlef napisał/a:
Chodzi o to, że chętnie bym wziął w nim udział.. jeśli można oczywiście..:)

no no bez takich nam tu ;) NIE MOŻNA A TRZEBA :)

detlef napisał/a:
kto decydujde o tym gdzie i kiedy się odbędzie ten zlot

Sam się pogubiłem :x :roll:

Firebee - 21-11-2006, 15:52

sorki, ale to juz chyba wybrane.. Borki prawda? Juz niedlugo to powinny byc informacje na temat przygotowan :twisted:
Anonymous - 22-11-2006, 09:13

hmm...Borki.. nie wiem gdzie to ale sie dowiem jak bedzie trzeba..a kiedy moze sie odbyc ten Zjazd? są jakies prognozy ile może być MManiakow?
igi - 22-11-2006, 09:34

Firebee napisał/a:
ki, ale to juz chyba wybrane.. Borki prawda? Juz niedlugo to powinny byc informacje na temat przygotowan

Borki to na wspólny zlot??

Sorry ale się pogubiłem. W ankiecie gdzie wygrały Borki było napisane "Gdzie V zlot"

http://www.mitsubishi-gra...opic.php?t=4368

Czy wspólny zlot klubów to V zlot?? I dlaczego akurat V a nie XVII ?? :mrgreen:

akbi - 22-11-2006, 10:18

Jak tak dalej pójdzie, to nie będzie wspólnego zlotu … bo niby z kim??
MKP się zawiesiło :? :( i w ten sposób, wszyscy aktywni fanatycy Miśków są tutaj

Jackie - 22-11-2006, 10:42

akbi napisał/a:
i w ten sposób, wszyscy aktywni fanatycy Miśków są tutaj

Co nam bynajmniej nie wadzi, prawda? :mrgreen:

akbi - 22-11-2006, 11:41

Jackie napisał/a:
akbi napisał/a:
i w ten sposób, wszyscy aktywni fanatycy Miśków są tutaj

Co nam bynajmniej nie wadzi, prawda? :mrgreen:

Oczywiście :mrgreen:

Firebee - 22-11-2006, 12:51

igi napisał/a:
Firebee napisał/a:
ki, ale to juz chyba wybrane.. Borki prawda? Juz niedlugo to powinny byc informacje na temat przygotowan

Borki to na wspólny zlot??

Sorry ale się pogubiłem. W ankiecie gdzie wygrały Borki było napisane "Gdzie V zlot"

http://www.mitsubishi-gra...opic.php?t=4368

Czy wspólny zlot klubów to V zlot?? I dlaczego akurat V a nie XVII ?? :mrgreen:

no mi tez sie tak wydawalo, ze V Zlot Mitsumaniaków w Borkach to nie ten wspolny o ktorym mowa tutaj i ja bynajmniej nie łączyłbym tych obu kwestii, tylko pytanie - kto bedzie organizowal ten wspolny, o ktorym mowa tutaj, bo ja to sie w ogole pogubilem..
Swoja droga latwo wybierac miejsce, ale podczas wyboru bierzcie pod uwage czy bedzie mial kto ten Wspólny w konkretnym miejscu organizować? :)

Pozdr
Firek

igi - 22-11-2006, 13:07

Firebee napisał/a:
Swoja droga latwo wybierac miejsce, ale podczas wyboru bierzcie pod uwage czy bedzie mial kto ten Wspólny w konkretnym miejscu organizować?

Heh dokładnie Firuś to samo pisałem wcześniej :)

Czyli dalej nie wiadomo :?

Anonymous - 22-11-2006, 14:40

ee..fajnie..poczyatalem troche o tych Borkach.. reklamuja sie: "Borki lepsze od Majorki" :) W sumie optymalne miejsce bo wszedzie blisko..z Wawy 115 km..a i krajobrazy ladne..moja znajoma w ostatnie wakacje zorganizowala zjazd Celici w Garbatce-Letnisko, mowila, ze tez ladnie wiec moze to bedzie propozycja na 2008, hehe.. No ale wracajac do tego V zjazdu to niech ktos moze wezmie to w swoje rece bo jak beda wszyscy to organizowac to nic z tego nie wyjdzie:)
pozdrawiam
detlef