Off Topic - Pręgierz ortograficzny - na wesoło
BUBU - 07-09-2007, 17:43
wojmi1 napisał/a: | Ja jako dysortograf - uwazam by to przenies do forum kontrowersyjnego
Szowinisty!!!! he he |
Wojmi twój przypadek był już tutaj wielokrotnie omawiany
To nie dysortografia , tylko zwykły leń z Ciebie wychodzi
Grześku - 10-09-2007, 09:41
JCH napisał/a: | A propos "poszłem": |
poszłem - jak byłem blisko
poszedłem - jak byłem daleko.
Przecież to takie oczywiste
sruba - 10-09-2007, 20:16
Cytat: |
a na PO a dla czego:
|
BUBU - 12-09-2007, 23:32
Ostatnio znalezione na forum cyt: ktostak wgrał
Hubeeert - 13-09-2007, 00:47
BUBU, brak spacji jest błędem owszem. Ale żeby ortograficznym?
BUBU - 13-09-2007, 00:52
Hubeeert napisał/a: | BUBU, brak spacji jest błędem owszem. Ale żeby ortograficznym? |
Hubeert : "ktostak" to nie tylko brak spacji , ot taki drobny pręgierz (uderz w stół a nożyce się odedzwą )
Hubeeert - 13-09-2007, 00:59
BUBU napisał/a: | Hubeeert napisał/a: | BUBU, brak spacji jest błędem owszem. Ale żeby ortograficznym? |
Hubeert : ktostak to nie tylko brak spacji , ot taki drobny pręgierz |
Mam klawiaturę na której nie potrafię poprawnie szybko pisać z polskimi znakami diakrytycznymi. Spacja jest za szeroka a obok alta mam jakiś cholerny przycisk działający jak prawy w myszy.
I generalnie mam w wiadomo czym to, że akurat zamieściłeś tu cytat ze mnie.
BTW
Ja mogę poszukać Twoich błędów jak koniecznie chcesz. Każdemu można coś znaleźć.
A polskie znaki - chyba to dziadostwo znow wylacze bo jak widze, ze ledwo znalazlem jak wlaczyc a juz sa problemy to bede pisal bez i nikt sie nie bedzie doszukiwal dodatkowej dziury w wiadomo czym.
BUBU - 13-09-2007, 01:16
Hubciu ty się nie wkurzaj ale ja ostatnio jak piszę , to się łapię na tym czy właściwie znaki interpunkcyjne stawiam (proponuję dorwać gościa kto tą aferę z pisownią na forum rozpętał i za jaja powiesić )
A tak w ogóle coś się ostatnio drażliwy stałeś
PS A nabijać mi się wolno
Ajak nie wolno to patrz avatar
Hubeeert - 13-09-2007, 01:18
BUBU napisał/a: | PS A nabijać mi się wolno | No poki co jeszcze tak
BUBU - 13-09-2007, 01:21
Hubeeert napisał/a: | BUBU napisał/a: | PS A nabijać mi się wolno | No poki co jeszcze tak |
Patrz na mój avatar
arekp - 13-09-2007, 02:13
Hubeeert napisał/a: | Ja mogę poszukać Twoich błędów jak koniecznie chcesz. Każdemu można coś znaleźć. |
Watek ten nie polega na odgryzaniu sie.
Aga - 14-09-2007, 16:14
arekp napisał/a: | Hubeeert napisał/a: | Ja mogę poszukać Twoich błędów jak koniecznie chcesz. Każdemu można coś znaleźć. |
Watek ten nie polega na odgryzaniu sie. |
oj tak tak, co racja to racja
w ogóle forum nie na tym polega
prawda Hubert?
Hubeeert - 14-09-2007, 21:29
Wyjasnilem co i dlaczego. Nie mam nic do dodania.
sruba - 14-09-2007, 21:45
Hubeeert napisał/a: | Wyjasnilem co i dlaczego. Nie mam nic do dodania. |
jesteś winny remisu Polski z Finlandią, drogiej benzyny w IV RP, brzydkiej pogody, braku słońca, tragedii siatkarskiej, remontu na ulicy obok i błędnego w moim mniemaniu parkowania pewnego dużego Fiata, który w znacznym stopniu ogranicza moje miejsce parkingowe.
mam wymieniać dalej ?
Karwoś - 14-09-2007, 23:59
Śmiech mnie ogarnia jak to czytam :
I co za różnica że ktoś nie pisze polskich znaków czy nie:
I co za roznica ze ktos nie pisze polskich znakow czy nie:
I co w tym jest niezrozumiałego??
Ioc zarozznca ez kotsni e pisyez polskhz nakwo cyy ni
To jest niezrozumiałe i wtedy można się przyczepić i poradzić żeby nie pisało się na forum w trakcie spożywania większej ilości wysokoprocentowych alkoholów - bo można narozlewać na klawiaturę i przez jakiś czas mieć problem z pisaniem na tym szacownym forum .
W Somalii ludzie z głodu umierają a tu czytam o jakichś pierdołach.
Pozdrawiam wszystkich.
|
|
|