To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze nieMiśki ;-) - Volvo V40

Matejko - 13-07-2010, 20:59

no to w weekend sie wzialem, wkurzal mnie juz ostro lakier na vole, wiec polerka w ruch pasta, szampon gabka, myjka, wiaderko, piwo...
no i z matowego porysowanego lakieru, ktory wygladal jakby go ktos nie myl i w ogole nie dbal:

zaczelo toto w koncu wygladac
:mrgreen:

ale i tak jest do sprzedania :D

Anonymous - 13-07-2010, 22:26

przyjedz mi golfa wypoleruj :D
Matejko - 13-07-2010, 22:38

phi :D
Hubeeert - 13-07-2010, 22:46

Telefonem te zdjęcia zrobiłeś?...

:D
Wdepnij do Warszawy jak będziesz do Białego jechał to Ci jakies porządne fotki zrobię 8)

harpagan - 13-07-2010, 23:30

Matejko napisał/a:
:D
Wdepnij do Warszawy jak będziesz do Białego jechał to Ci jakies porządne fotki zrobię 8)

Wpadnij wpadnij przetrzesz i czterolapa przy okazji ;)

Matejko - 14-07-2010, 08:14

Hubeeert napisał/a:
elefonem te zdjęcia zrobiłeś?...

eee
czyms takim
http://www.fotoexpert.pl/...ion.html#subset
ale pewnie z braku umiejetnosci wyszly jak wyszly

Matejko - 27-09-2010, 15:06

od poczatku - zalozylem lpg - niby wszystko w porzadku, przyjemnie sie jezdzi, odczuwalna oszczednosc w portfelu - zobaczymy na jak dlugo(zamontowalem zeby samemu troche skorzystać, a obstawiam ze bedzie takze latwiej sprzedac)

no to podbijajac i zeby nie zapeszyc, chociaz Krzyżak to ostatnio zrobil

parkuje w sobote wieczorem i czuje smrod paliwa, zagladam pod auto nic nie cieknie, ale jakas plama po paliwie jest, pojechalem dalej znowu parkuje - silnik pracuje, a tam ciurkiem leci paliwo z baku, niestety na sekwencji pompa takze pracuje wiec z cieknacym paliwem autem jade do domu - wskazowka w oczach opada,
pod domem - pierwsza mysl - to nowa kostka na podworku, ktora po moim wjezdzie juz nie bylaby nowa :lol: , wiec z ulicy do garazu z rozpedu na zgaszonym silniku,
niedziela - musialem sie rozlozyc pod autem - a tam sie zsunal waz z filtra paliwa, nasunalem, przestalo leciec, przejazd do drugiego garazu z kanalem - zamocowane wszystko na opaski - teraz juz nie ma prawa zleciec :)

jeszcze jeden gadzet zalozylem, ale to juz moze razem ze zdjeciami popoludniu :)

Matejko - 14-10-2010, 22:22

no to w koncu udalo sie bylejakie fotki zrobic
swiatelka - wszystko ori volvo :)

do nich pasuje jedynie to:

a swieci to tak:

mam jedynie problem na prawym reflektorze ze startem przetwornicy - swiatla sterowane "masą" i gdzies ta masa ginie na przewodach, ze nie zawsze jest te 12V

i ostatni gadzet - niby turbo i lpg nie jest polecane, ale ze mam dobrego gazownika i powiedzial, ze sie da, to sie dalo
o koszt instalacji nie pytajcie, bo bylo po znajomosci ;) spalanie - srednio kolo 14 (mam ciezka noge i brak nawyku oszczednej jazdy) co w porownaniu z 13 benzyny wyglada calkiem niezle, osiagow nie odczulem zeby byla jakakolwiek zmiana, nawet do tego stopnia, ze turbina dluzej trzyma cisnienie :)
instalka brc - z potencjalem do 160kw, co przy moich 140kW, jest wystarczajace :)

z najsmieszniejszych wrazen, zbiornik jest tej samej wielkosci co ten, ktory mialem w carismie, volvo do warszawy dojezdzam bez problemu, carisma ta sama droga nie dawalem rady :rolleyes:

Anonymous - 14-10-2010, 22:27

Matejko napisał/a:
ale ze mam dobrego gazownika i powiedzial, ze sie da, to sie dalo

gazownik znany też fafałowi ?

Matejko - 14-10-2010, 22:28

Derpin napisał/a:

ten sam

Rafal_Szczecin - 14-10-2010, 22:29

Derpin napisał/a:
Matejko napisał/a:
ale ze mam dobrego gazownika i powiedzial, ze sie da, to sie dalo

dokladnie ten sam :D

karolgt - 14-10-2010, 23:47

Myślałeś nad zmianą grilla? :)

ja właśnie poluje do mojego na nowsza wersje, zamiast tego "starodawnego" chromu fajna nowa, delikatna "kratka", wygląda dużo lepiej.

Anonymous - 15-10-2010, 11:30

Matejko napisał/a:
niby turbo i lpg nie jest polecane

faszysto wpuscilec cyklon w trzewia swego samochodu, jak mogles :D :D :D
zartuje
ten ksenon to ori czy kit?

Matejko - 15-10-2010, 13:09

arturro napisał/a:
faszysto wpuscilec cyklon w trzewia swego samochodu,

to tylko volvo :D

Cytat:
ten ksenon to ori czy kit?

nie wiem jak to jest bo jest na zarowke i xenon moze byc

Kofi - 20-10-2010, 10:15

Zdjęcia po polerce są bardzo ładne. Fajna jakość, kompozycja, auto się ładnie prezentuje.
Oczywiście mowa o miniaturkach :wink: