Off Topic - Kącik rubieżny MITSUMANIAKÓW
Matejko - 20-06-2007, 11:56
ruslana81 napisał/a: | może wcale się wtedy nie ten-teges, |
po raz pierwszy sobie zdarlem po pijaku idac
a dzien pozniej na trzezwo ten teges
Anonymous - 20-06-2007, 11:56
ruslana81 napisał/a: | durex play czy inne bajery na baterie z wypustkami...bleee, to chyba rozprasza | , nie żartuj , chyba , że baterię w trakcie trzeba wymianić , wtedy tak
Anonymous - 20-06-2007, 11:58
No dawaj dawaj jakie te Wasze sygnały są
Durex play -żel jest do bani , zadnych fajerwerków a ci do tego na baterie to nie przetestowalem....
Anonymous - 20-06-2007, 12:05
dm17 napisał/a: | Durex play -żel jest do bani | , nie do bani tylko do ..... , i zależy który
ruslana81 - 20-06-2007, 12:18
Matejko, dobra, nie zrozumiałam w takim razie...ale fakt - dywany są zdradliwe...
dager, ja kompletnie nie mam pojęcia o taklich zabawkach, może rozjaśnisz moją wyobraźnię? (oczywiście tylko poprzez forum, żadnych tam prezentacji na żywo ) Czyli wypróbowałeś ten bajer? A po co się po takie coś w ogóle sięga?
dm17 napisał/a: | dawaj jakie te Wasze sygnały są |
" Haroldzie, skonsumujmy nasz związek"
...żarty oczywiście...my się porozumiewamy za pomocą brwi i ust (tych drugich tylko Harolda)....czasem się Harold zapędzi i bez ceregieli rzuca nonszalancko "wskakuj mała"....
McDoune - 20-06-2007, 14:54
Cytat: | A tak przy okazji, czy macie jakieś swoje ustalone sygnały (werbalne lub niewerbalne), którymi dajecie znać swojej drugiej połowie, że macie chęć na ten-teges?
Chyba wszyscy mają...? |
Jestem w domu
Anonymous - 20-06-2007, 15:03
Cytat: | ...żarty oczywiście...my się porozumiewamy za pomocą brwi i ust (tych drugich tylko Harolda)....czasem się Harold zapędzi i bez ceregieli rzuca nonszalancko "wskakuj mała".... |
Nooo jak najbardziej poprawne zachowanie- czasami trzeba kobite porządnie wziąść jak na faceta przystało
ruslana81 - 20-06-2007, 15:40
dm17 napisał/a: | czasami trzeba kobite porządnie wziąść jak na faceta przystało |
...to jest najprawdziwsza prawda
Anonymous - 20-06-2007, 16:56
McDoune napisał/a: | Jestem w domu |
Mc to jest znak!! - trza przecież zwartym być i gotowym ... a nie jakieś mrugania i inne takie niezrozumiałe
ruslana81 - 21-06-2007, 11:31
A ja mam takie pytanie...a czy można w tym topicu umieszczać fotki tzw. "lubieżne"? np. jakieś bajery, albo z cyklu "śmieszne"? Podkreślam jednak, że pytam o lubieżne
Czy mam/mogę podać przykłady?
Matejko - 21-06-2007, 12:41
to offtopic tu wszystko mozna
ruslana81 - 21-06-2007, 13:52
Matejko napisał/a: | tu wszystko mozna |
wszystko powiadasz Kolego...hmmm... ja wolałam zapytać, sama mając na uwadze wątpliwości co do zdjęć zamieszczanych w topicu "Piękna kobieta..."
Dobra, na próbę przedstawiam lubieżne foty
W razie co - proszę moda o usunięcie i ostrzeżenie
Tajniak:
Gruppensex:
Sex in the office:
Anonymous - 22-06-2007, 11:44
ruslana81 napisał/a: | ja kompletnie nie mam pojęcia o taklich zabawkach | , i prawidłowo , to raczej Twój facet powinien wykazać się inwencją
ruslana81 napisał/a: | A po co się po takie coś w ogóle sięga | , znasz powiedzenie że ciekawość to pierwszy stopień do piekła , rzeczywiście było baaaaaaaaardzo gorąco
ruslana81 - 22-06-2007, 12:26
dager napisał/a: | wykazać się inwencją |
ja tam wolę inwencję bez bajerów...ale ja staroświecka jestem
kompletnie nie kręcą mnie plastikowe brzęczące gadżety i NA SZCZĘŚCIE (przynajmniej narazie!, mam nadzieję, że przeczyta) nie przyniósł mi nic do łóżka poza sobą
dager napisał/a: | ciekawość to pierwszy stopień do piekła |
jasne, że znam to powiedzenie... wierzę też, że mogło byc jaaaak w piekle W takim razie - używajta sobie tych elektroniczeskich zabaweczek, a ja pozostanę przy swoich...chyba wolę sięgać wysoko...szczytów, nieba...a nie dna...
Anonymous - 22-06-2007, 21:30
ruslana81 napisał/a: | używajta sobie tych elektroniczeskich zabaweczek, a ja pozostanę przy swoich | oczywiście ja też pozostaje przy swoich , nie ma to jak natura
|
|
|