Nasze Miśki - Galant Sport Edition '98 A/T
Wojtek_Malbork - 28-12-2009, 12:27
ładny szkoda ze nie ma skór.
Cezar - 28-12-2009, 14:23
Wojtek_Malbork, jeszcze nie ma
Hugo - 28-12-2009, 14:29
ApAcHoS napisał/a: | Najładniejszy kolor i najładniejsze kółka jakie dałeś w 1 poście, szkoda że nie 2,5 ale fura i tak śliczna.. | Dziękuję za ciepłe i miłe słowa. ApAcHoS napisał/a: | Masz jeszcze te felgi jakie dawałeś w 1 poście ?? | Mam, ale przygotowane do sprzedaży. ApAcHoS napisał/a: | uważam że są idealne | No może nie są paskudne, ale marzę o 5 lub 6 ramiennych gwiazdach.
Hugo - 28-12-2009, 14:29
Cezar napisał/a: | Wojtek_Malbork, jeszcze nie ma | Dokładnie. Poczekajcie miesiąc, góra dwa a zobaczycie jak wygląda Galant SE w czarnej półskórze
Hugo - 30-12-2009, 22:07
Dzisiaj zostało zamontowane podświetlenie środkowych kratek nawiewu (tak mi ostatnio strzeliło do głowy żeby to zrobić). Oczywiście żarówka jest na tyle daleko w głąb kratek, że jej nie widac-tylko światło. Wczoraj próbowałem tam dojść od spodu od strony schowka, ale niestety skończyło się na podrapanych rękach aż po łokcie. Dzisiaj po demontażu konsoli środkowej moment i było po robocie. Żarówka T3 1,4W. Efekt-jak dla mnie ekstra ciekawy. Jutro może zdążę zamontować takie żarówki w boczne nawiewy. Wtedy efekt napewno będzie dopiero dobry. Niestety podczas towarzyszących demontażowi i montażowi wstrząsów przepaliło się podświetlenie przycisku od awaryjnych oraz przypadkowo zrobiłem zwarcie do masy kablem ze stałym plusem od radia i spalił się bezpiecznik pod maską 10A. Tymczasowo z braku nowego został zastąpiony bezpiecznikiem od klaksonu. Jutro zakup kilku bezpieczników i żaróweczki do awaryjnych (może wie ktoś na 100% jaka tam podchodzi żaróweczka (podejrzewam, że najmniejsza z długimi wąsikami) i jak się wyjmuje przycisk z panelu?). Fotki napewno porobię jak skończę prace.
robertdg - 31-12-2009, 00:07
Hugo napisał/a: | przypadkowo zrobiłem zwarcie do masy kablem ze stałym plusem od radia i spalił się bezpiecznik pod maską 10A. | Jakieś fatum pod tym wzgledem ciazy na Galantach czy jak Niemalze mało kto nie popelnia tego bledu, zastanawia mnie tylko jedno, zero golych przewodów, wszystko w izolacji, złacza w kostkach a i tak potrafi sie zrobic zwarcie
Hugo - 31-12-2009, 09:18
robertdg to był totalnie bezsensowny przypadek. Włożyłem ramkę radia, wyciągnąłem obie wtyczki od radia przed ppanel w celu ich podłączenia, wtyczka prądowa zaczęła się wsuwać sama z powrotem i jej tylna część gdzie są osadzone kable dotknęła metalowej wypustki w ramce. Wtedy doszło do zwarcia. No i oczywiście musiał się zetknąć akurat kabel plusowy.
robertdg - 31-12-2009, 16:16
A 18 felg byś nie chciał
Kup Teraz
Hugo - 01-01-2010, 00:22
robertdg napisał/a: | A 18 felg byś nie chciał | Dobre na maxa, ale nie użgałbym na takich po tych szutrach po których muszę jeździć.
robertdg - 01-01-2010, 11:29
Ja bym je wziął gdyby nie to że maja 7cali szerokośi i ET 20, gdyby miały 8cali i ET rzedu 3x(trzydziestu kilku) to by idealnie komponowały sie z obrysem auta. A te mogłyby troche wystawac poza obrys
Anonymous - 02-01-2010, 21:55
jesli mowa o 17"
takie fele
masz w Wielkopolsce na sprzedaj(alledrogo) za tanie pieniadze ...wygladaja kiepsko ale moze sa proste ...mozna podjechac je oblookac na wywazarce
jesli masz do 2 tysi to moze takie
w zeszlym roku byly takie
na aledrogo za 1600 teraz jedna szt . widzialem je na aucie na zywo sa rewelka wg mnie
robertdg - 02-01-2010, 22:15
Zerknij tutaj:
http://moto.allegro.pl/it...io.html#gallery
http://moto.allegro.pl/it...s_17_opony.html
http://moto.allegro.pl/it...114_3_et40.html
http://moto.allegro.pl/it...114_3_tani.html
No i napisz które z tych wzorów uderza najlepiej w Twe gusta
Hugo - 02-01-2010, 22:47
cuuube napisał/a: | takie fele masz w Wielkopolsce na sprzedaj(alledrogo) za tanie pieniadze ...wygladaja kiepsko ale moze sa proste ...mozna podjechac je oblookac na wywazarce | Słabe. cuuube napisał/a: | jesli masz do 2 tysi to moze takie | Chcę kupić same felgi w cenie do 1000 zł. Ale ładne są. cuuube napisał/a: | w zeszlym roku byly takie | Słabiutkie. robertdg Z Twoich linków pierwsze śliczne, ale drogo, drugie rownież interesujące, trzecie rewelacja, czwarte słabiutkie. Jak sprzedam moje ori to będę szukał już na poważnie, na razie tylko "badam rynek"
Przy okazji: dzisiaj został skończony montaż podświetlenia kratek nawiewów. Szczerze mówiąc spodziewałem się lepszego efektu, ale i tak jest ciekawie-inaczej powiedzmy. Chciałem zrobić foto, ale trudno uchwycić wszystkie kratki (z miejsca kierowcy widać tylko podświetlenie kratki lewej i środkowych). Zresztą było już ciemno, może spróbuję jutro pod wieczór.
Poza tym zakupiłem i czekam na przesyłkę spryskiwaczy mgłowych od Citroena C3.
robertdg - 02-01-2010, 23:04
Hugo, takze uwazam 3 opcje za bardzo kuszącą, felgi nawet podobne do cuuube
Te z pierwszego linku sa juz z drugiej reki, na poczatku byly sprzedawane przez takiego goscia z krakowa ktorego znalem, chcial je sprzedac tak jak teraz sa sprzedawane za 1300zł, ogólnie te koła sa juz na allegro w sumie u drugiego z rzedu sprzedawcy juz od dobrego roku, nawet nie polasili sie o dokupienie identycznej opony do kompletu.
Owczar - 03-01-2010, 13:19
robertdg napisał/a: | takze uwazam 3 opcje za bardzo kuszącą |
One mają otwór centrujący na 67,2 chyba? Czy to nie będzie problem? ET40 będzie dobre do gala?
|
|
|