To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - GALANT Psikusa

Tomii - 17-03-2012, 21:04

kurcze, no auta szkoda ale ważne że Ty cały.
deejay - 17-03-2012, 21:12

Psikus napisał/a:
OC sprawcy w PZM TU

Może byc problem ... mam niemiłe wspomnienia z nimi :evil: :?

Powodzenia życzę :wink:

prelud - 17-03-2012, 23:13

oj nie ladne zdjecia wkleiles,wazne ze Tobie nic sie nie stalo.teraz znow wszystko od nowa.co do ubezpieczalni to nie mam pojecia ale warto poczytac o nich w necie,zawsze mozesz odwolywac sie od wyceny ubezpieczalni jesli beda ewidentnie zanizac wartosc auta.moze teraz cos spod znaku H? :wink:
Psikus - 18-03-2012, 09:44

deejay napisał/a:
Może byc problem ... mam niemiłe wspomnienia z nimi :evil: :?
tego się właśnie obawiam, ale z tego co widzę/ słyszę od znajomych to w każdej ubezpieczalni robią schody wyceniając samochody. No ale zobaczymy, nie poddam się :wink:
prelud napisał/a:
moze teraz cos spod znaku H?
nie wykluczam żadnej rozsądnej opcji - ale jak pisałem wyżej - za wcześnie na plany.
stary alfer - 18-03-2012, 09:54

Psikus napisał/a:
ale z tego co widzę/ słyszę od znajomych to w każdej ubezpieczalni robią schody wyceniając samochody. No ale zobaczymy, nie poddam się

Święta prawda. Każde TU spędza sen z powiek poszkodowanym.

Nie generalizujmy. Będzie dobrze ;)

W Twoim przypadku będzie to szkoda całkowita. Pytanie jak wycenią auto przed szkodą.

Psikus - 18-03-2012, 09:59

stary alfer napisał/a:
W Twoim przypadku będzie to szkoda całkowita.
to jest bezdyskusyjne - sama pirotechnika kwalifikuje szkodę jako całkowita.
Jogurt - 18-03-2012, 11:47

Psikus, współczuję. To był mój faworyt z bordowych rekinów. Z uszkodzeń to tak jakbym swojego pierwszego Gala widział. Pocieszę Cię tylko że po 4 miesiącach dzięki Seichan sprawa zakończyła się happy endem. Grunt że jesteś cały.
wilk88 - 18-03-2012, 12:53

Psikus napisał/a:
Cytat:
Psikus, jak coś to biorę od ciebie lotkę :mrgreen:
zarezerwowana :wink:

kurczaki... też chciałem o Tym wczoraj napisać (tym bardziej że lakier ten sam, więc nawet nie trzeba malować), ale stwierdziłem że nie wypada tak od razu :) Przez całe życie jestem za grzeczny... :)

k@rol - 18-03-2012, 13:28

:( szkoda Miśka, powodzenia z ubezpieczalnią... pozdro
dawidoski13 - 18-03-2012, 13:31

uhh.. nie ładnie to wygląda ale dobrze,że cały jesteś i,że tak sie skończyło :!:
teraz przeprawa z ubezpieczeniem i wszystko od początku :roll:
Powodzenia :!:

mart_gdi - 18-03-2012, 21:08

Powielę wypowiedzi, ważne, że z Tobą wszystko ok. Zostaw sobie Gala na przekładkę bo nie sądzę, że będziesz zmieniał markę i model ;) .
Hugo - 18-03-2012, 23:50

Współczucia. Jeden z moich ulubionych tematów w dziale "MM" własnie się skończył.
KaWu - 19-03-2012, 08:40

Psikus, współczuję.
Jakaś plaga w tym roku na Galanty z MM.

danino88 - 20-03-2012, 15:13

oj szkoda misia i szkoda Ciebie, tyle prac. Ale nie poddawaj się , z ubezpieczycielem walcz a Ty szukaj kolejnego misia ;)
luckyluck - 20-03-2012, 17:08

O kurczę. Współczuję. :(
Ale z doświadczenia wiem, że będzie dobrze. :)