Zloty i Spoty - Wrażenia po Zlocie 'Beskidy 2009'
akbi - 23-10-2009, 19:41
Cytat: | Akbi możliwość rewanżu chyba dopiero za rok |
koniecznie
Koyocik napisał/a: | Ale on znał pytania wcześniej, jak nic. |
pierwsze 30 pytań układał Adaho, drugie 30 pytań - ja ... i tych właśnie - pytań finałowych nie wdział nikt poza mną i Hubeeertem - który to pierwotnie w założeniu miał prowadzić konkurs.
Bartek napisał/a: | BA, Andrzej odwalił grande kupę świetnej roboty - odbyło się to na pewno kosztem Waszej rodziny, za co jako uczestnik Zlotu DZIĘKUJĘ i PRZEPRASZAM |
w 100% przyłączam się do słów Bartka
Ze swojej strony chcę Tobie Ania również podziękować za parę godzin spędzonych ze mną, Aśką u Damianem w Zatorze i w Wadowicach. Jesteście kochani!
Marcin-Krak - 23-10-2009, 19:49
akbi napisał/a: | pierwsze 30 pytań układał Adaho, drugie 30 pytań - ja ... i tych właśnie - pytań finałowych nie wdział nikt poza mną i Hubeeertem - który to pierwotnie w założeniu miał prowadzić konkurs. |
No ciekawe kto najlepiej odpowiadał na te pytania
BUBU - 23-10-2009, 20:26
akbi napisał/a: |
pierwsze 30 pytań układał Adaho, drugie 30 pytań - ja ... i tych właśnie - pytań finałowych nie wdział nikt poza mną i Hubeeertem - który to pierwotnie w założeniu miał prowadzić konkurs. |
Akbi i napewno nikt nie stał koło Ciebie w czasie konkursu
akbi - 24-10-2009, 02:23
BUBU napisał/a: | Akbi i napewno nikt nie stał koło Ciebie w czasie konkursu |
racja ... już piszę PW do Huberta o RB dla Ciebie
Morfi - 24-10-2009, 18:16
Napewno nikt z krakowa nie stał
colgate - 27-11-2009, 18:03
Może trochę późno na wrażenia ale lepiej późno niz wcale heh (zarejestrowana od niedawna)
Na prawdę super zlot wspaniała impreza, ludzie atmosfera, autka, ognicho i disco Minusem- sobotnia pogoda
Mój pierwszy zlot i nie ostatni!!! Byle do sierpnia 2010
Pozdrowienia dla nowych forumowiczów!!!
xjacobs - 27-11-2009, 22:28
colgate napisał/a: | Może trochę późno na wrażenia ale lepiej późno niz wcale heh (zarejestrowana od niedawna)
Na prawdę super zlot wspaniała impreza, ludzie atmosfera, autka, ognicho i disco Minusem- sobotnia pogoda
Mój pierwszy zlot i nie ostatni!!! Byle do sierpnia 2010
Pozdrowienia dla nowych forumowiczów!!! | zapraszamy do wilkas w 2010
mabda - 27-11-2009, 22:40
pewnie, ze kolgejt przyjedzie a z nia cala czestochowa! iha!
|
|
|