To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Ja_good & CB5A

pyjte - 13-03-2011, 19:43

Dach na minus...

pawela napisał/a:
felę dałbym w biel
zgadzam się w 100%.

Cytat:
Dla mnie ideałem są nadal te felgi ENKEI :
Dla mnie również.. :D

Fotele Kozak ;)

mystek - 13-03-2011, 20:23

Zgadzam się co do gleby, że niżej by się jeszcze przydało, ale on i tak już jest obniżony :) . Ta felga go wizualnie powiększa, może stąd ten efekt, ale dla mnie i tak jest kot, dach tak 50/50.
Saqu - 13-03-2011, 22:16

ee tam biadolicie 3 po 3 :D jest kozacko :D sam bym chciał się takim pobujać :D

idas napisał/a:
Dla mnie ideałem są nadal te felgi ENKEI :

Co do takich felg, to właśnie identyczne i nawet z evo są wystawione na allegro. ale koleś przyrżnął 4 kołami po krawężniku i komplecik do prostowania jest

idas - 13-03-2011, 22:45

Saqu napisał/a:
nawet z evo są wystawione na allegro

To jest model EV 5- powstały dla lancera EVO;-) niestety rozstaw śrub nie pasuje do naszych lancerków, poza tym jak dla mnie są to zdecydowanie za duże felgi:] Ale pomarzyć o takich w bieli można:-)
Saqu napisał/a:
ee tam biadolicie 3 po 3 jest kozacko

Najważniejsze aby się właścicielowi podobało;-)

harpagan - 14-03-2011, 09:56

pyjte napisał/a:
Dach na minus...

Blablabla

Dach razem z tymi felgami miażdzy.
Mimo moich sprecyzowanych poglądów na temat jedynego słusznego koloru felg przy czarnej budzie tutaj jaram się na max takim zestawem. Dla mnie sztos zrobiony ze smakiem

Ja_good napisał/a:
wywalic wlepe ze zderzaka

Zdecydowanie!
I przywrócić no fat chicks allowed :)

Ja_good - 14-03-2011, 15:56

dzieki za zainteresowanie tematem.Za wszystkie opinie, zarowno te zle, jak i te dobre-byc moze z czesci z nich skorzystam.
Auto wzbudza troche kontrowersji co nie bylo zamierzone ale robie je tak, by na dana chwile m sie podobalo,wiec jest jak jest.
Pozdrawiam :D

Anonymous - 14-03-2011, 16:27

harpagan napisał/a:
I przywrócić no fat chicks allowed

hehe rozwala mnie ta wlepa :D
Ja_good lacerek jest po prostu KOT!

j-rules - 14-03-2011, 21:24

w mój gust nie trafia, (ani dach, ani felga a raczej kolor) ale grunt ze o niego dbasz. Na swoj sposob, ale dbasz ;)
Wnetrze za to bardzo bardzo mi sie podoba. Ciekawy tez jestem tych opon, czekam na relacje z jazdy na nich

PiotrekSL4 - 14-03-2011, 21:55

Wnętrze jedno z piękniejszych. Dach niezły natomiast fele. Będe się powtarzał ale do tego koloru auta białe były by najładniejsze. I może z innym wzorem, może jakiś szprycha. I przód widzę że trochę siedzi. Bo orginalnie jest tam duuużo więcej miejsca. Ta gleba też na plus.
Ja_good - 14-03-2011, 23:45

PiotrekSL4 napisał/a:
I przód widzę że trochę siedzi. Bo orginalnie jest tam duuużo więcej miejsca. Ta gleba też na plus.

No w porownaniu do serii troche siedzi :wink:

Uploaded with ImageShack.us
Browar napisał/a:
Ja_good lacerek jest po prostu KOT!

ciesze sie ze coponiektorym sie podoba :wink: fajnie wiedziec ze nie jestem sam 8) :biggrin:

macieekg - 14-03-2011, 23:55

Felgi jak dla mnie MEGA, natomiast dach już nie koniecznie :D
mystek - 15-03-2011, 14:57

Tak więc jadąc dzisiaj za Ja_goodem z pracy stwierdzam, że zdjęcia nie oddają szału jaki robi teraz lancelot. Jest turbo kotem, wydaje mi się, że nawet lepiej się prezenci niż na białej feldze zimowej :)
Ja_good - 15-03-2011, 15:22

mystek napisał/a:
Tak więc jadąc dzisiaj za Ja_goodem z pracy stwierdzam, że zdjęcia nie oddają szału jaki robi teraz lancelot. Jest turbo kotem

chcesz kupic ?? 8) :lol:

Anonymous - 15-03-2011, 16:16

kocurek ;D felga i kolor jedwabiście leży, a pomysł na dach dopełnia całość 8)

to folia czy airbrush ?

mystek - 15-03-2011, 18:17

#Ja_good - Ty tam wiesz czego chcę :mrgreen: