Nasze Miśki - Ja_good & CB5A
pyjte - 13-03-2011, 19:43
Dach na minus...
pawela napisał/a: | felę dałbym w biel | zgadzam się w 100%.
Cytat: | Dla mnie ideałem są nadal te felgi ENKEI : | Dla mnie również..
Fotele Kozak
mystek - 13-03-2011, 20:23
Zgadzam się co do gleby, że niżej by się jeszcze przydało, ale on i tak już jest obniżony . Ta felga go wizualnie powiększa, może stąd ten efekt, ale dla mnie i tak jest kot, dach tak 50/50.
Saqu - 13-03-2011, 22:16
ee tam biadolicie 3 po 3 jest kozacko sam bym chciał się takim pobujać
idas napisał/a: | Dla mnie ideałem są nadal te felgi ENKEI : |
Co do takich felg, to właśnie identyczne i nawet z evo są wystawione na allegro. ale koleś przyrżnął 4 kołami po krawężniku i komplecik do prostowania jest
idas - 13-03-2011, 22:45
Saqu napisał/a: | nawet z evo są wystawione na allegro |
To jest model EV 5- powstały dla lancera EVO;-) niestety rozstaw śrub nie pasuje do naszych lancerków, poza tym jak dla mnie są to zdecydowanie za duże felgi:] Ale pomarzyć o takich w bieli można:-)
Saqu napisał/a: | ee tam biadolicie 3 po 3 jest kozacko |
Najważniejsze aby się właścicielowi podobało;-)
harpagan - 14-03-2011, 09:56
pyjte napisał/a: | Dach na minus...
|
Blablabla
Dach razem z tymi felgami miażdzy.
Mimo moich sprecyzowanych poglądów na temat jedynego słusznego koloru felg przy czarnej budzie tutaj jaram się na max takim zestawem. Dla mnie sztos zrobiony ze smakiem
Ja_good napisał/a: | wywalic wlepe ze zderzaka
|
Zdecydowanie!
I przywrócić no fat chicks allowed
Ja_good - 14-03-2011, 15:56
dzieki za zainteresowanie tematem.Za wszystkie opinie, zarowno te zle, jak i te dobre-byc moze z czesci z nich skorzystam.
Auto wzbudza troche kontrowersji co nie bylo zamierzone ale robie je tak, by na dana chwile m sie podobalo,wiec jest jak jest.
Pozdrawiam
Anonymous - 14-03-2011, 16:27
harpagan napisał/a: | I przywrócić no fat chicks allowed |
hehe rozwala mnie ta wlepa
Ja_good lacerek jest po prostu KOT!
j-rules - 14-03-2011, 21:24
w mój gust nie trafia, (ani dach, ani felga a raczej kolor) ale grunt ze o niego dbasz. Na swoj sposob, ale dbasz
Wnetrze za to bardzo bardzo mi sie podoba. Ciekawy tez jestem tych opon, czekam na relacje z jazdy na nich
PiotrekSL4 - 14-03-2011, 21:55
Wnętrze jedno z piękniejszych. Dach niezły natomiast fele. Będe się powtarzał ale do tego koloru auta białe były by najładniejsze. I może z innym wzorem, może jakiś szprycha. I przód widzę że trochę siedzi. Bo orginalnie jest tam duuużo więcej miejsca. Ta gleba też na plus.
Ja_good - 14-03-2011, 23:45
PiotrekSL4 napisał/a: | I przód widzę że trochę siedzi. Bo orginalnie jest tam duuużo więcej miejsca. Ta gleba też na plus. |
No w porownaniu do serii troche siedzi
Uploaded with ImageShack.us
Browar napisał/a: | Ja_good lacerek jest po prostu KOT! |
ciesze sie ze coponiektorym sie podoba fajnie wiedziec ze nie jestem sam
macieekg - 14-03-2011, 23:55
Felgi jak dla mnie MEGA, natomiast dach już nie koniecznie
mystek - 15-03-2011, 14:57
Tak więc jadąc dzisiaj za Ja_goodem z pracy stwierdzam, że zdjęcia nie oddają szału jaki robi teraz lancelot. Jest turbo kotem, wydaje mi się, że nawet lepiej się prezenci niż na białej feldze zimowej
Ja_good - 15-03-2011, 15:22
mystek napisał/a: | Tak więc jadąc dzisiaj za Ja_goodem z pracy stwierdzam, że zdjęcia nie oddają szału jaki robi teraz lancelot. Jest turbo kotem |
chcesz kupic ??
Anonymous - 15-03-2011, 16:16
kocurek ;D felga i kolor jedwabiście leży, a pomysł na dach dopełnia całość
to folia czy airbrush ?
mystek - 15-03-2011, 18:17
#Ja_good - Ty tam wiesz czego chcę
|
|
|