Nasze Miśki - marzenie się spełniło..... Sport Edition
Hugo - 20-01-2011, 23:25
Dlaczego sprzedajesz jeśli jesteś taki zadowolony?
Rafal_Szczecin - 20-01-2011, 23:31
czemu chcesz sie pozegnac z galem >?
co nastepnego w planach ? ( juz wiem, sport edition 2,5v6 )
fck - 21-01-2011, 17:53
Hugo napisał/a: | Dlaczego sprzedajesz jeśli jesteś taki zadowolony? |
odpowiedź prosta, jest jeszcze wiele marzeń motoryzacyjnych do zrealizowania ostatnio po głowie chodzi mi cabrio, ale tak jak wyżej napisałem nie jest powiedziane że sprzedaje choćby niewiem co. Jak kupiec się za odpowiednią kwotę nie znajdzie będę śmigać dalej
taurus2 - 26-01-2011, 23:36
Powiem szczerze, jeżeli miałbym w tym momencie zmieniać autko, to byłoby to bankowo Twoje autko. Poczytałem fotki obejrzałem i naprawdę wygląda fajnie, szkoda że nie ten czas, ale szczęścia życzę, oby następny właściciel dbał o tego Miśka.
Pozdrawiam.
fck - 27-01-2011, 15:21
taurus2, hehe wiesz, nie wykluczone, że zostanie ze mną jeszcze i poddam go kilku następnym modyfikacjom, bo jakoś tak nie umiem jeździć autem i nie dorzucać do niego kolejnych diwajsów
taurus2 - 27-01-2011, 23:27
fck napisał/a: | bo jakoś tak nie umiem jeździć autem i nie dorzucać do niego kolejnych diwajsów |
tylko nie przesadź Może jak autko zostanie z Tobą fck, to kto wie przy następnej próbie sprzedaży będzie właśnie "ten czas" (fajnie by było, bo wydaje mi się że od mitsumaniaka to autko z pewnej ręki)
Pozdrawiam.
taurus2 - 29-01-2011, 01:41
fck, Bez kitu, ale nie mogę się napatrzeć na Twojego gala, naprawdę WIELKA szkoda że nie kupuję teraz Miśka. (tyle stronek przeglądałem) Faktycznie SE stoją taniej ale nie tak zadbane, szkoda że bliżej kolego nie mieszkasz, bo z miłą chęcią wpadłbym na "kawę" i oblukał bym to cacuszko (jeżeli off-top to sorry)
fck - 29-01-2011, 09:42
nie no takie komentarze przyjmuję z przyjemnością. A jakbyś się znalazł niedaleko zapraszam na przejażdżkę. Na zachętę powiem Ci, że i tak na żywo wygląda lepiej niż na fotach, bardziej drapieżnie
taurus2 - 29-01-2011, 21:06
fck napisał/a: | Na zachętę powiem Ci, że i tak na żywo wygląda lepiej niż na fotach, bardziej drapieżnie |
dalej dolewaj oliwy do ognia, jeszcze trochę to w banku przez Ciebie wyląduję ,a żona mnie z domu wyrzuci
robertdg - 29-01-2011, 22:09
taurus2 napisał/a: | jeszcze trochę to w banku przez Ciebie wyląduję ,a żona mnie z domu wyrzuci | zawsze pozostaje samochód
taurus2 - 29-01-2011, 22:22
robertdg napisał/a: | zawsze pozostaje samochód |
No w takim Galu to nawet zima nie straszna :P
zealota - 01-02-2011, 19:50
Galant do oglądania w Płocku?
fck - 01-02-2011, 21:11
dokładnie, z aktuala to do auta wleciał grill w kolorze nadwozia, wygląda zajebiaszczo !!
fck - 01-02-2011, 21:13
taurus2 napisał/a: | robertdg napisał/a: | zawsze pozostaje samochód |
No w takim Galu to nawet zima nie straszna :P |
tym bardziej, że galant jest bezkonkurencyjny jeśli chodzi o prędkość nagrzewania wnętrza, jeszcze żadne auto którym jeździłem tak szybko nie nagrzewało się. Dosłownie po 1 min od odpalenia leci ciepełko z nawiewów
taurus2 - 01-02-2011, 22:30
fck, nie ma problemu, jutro jest środa puszczam lotto w piątek jestem u Ciebie żeby marzenia się tak spełniały (chociaż tyle że są darmowe-marzenia)
|
|
|