MitsuManiaki.com - PKN ORLEN ... Współpraca z Mitsumaniakami
pierafal - 05-10-2010, 22:17
OK, to czy w takim razie w tej chwili mamy jakas znizke i mnie zrobili w konia, czy już nie mamy?
mismen1980 - 06-10-2010, 00:22
pierafal napisał/a: | OK, to czy w takim razie w tej chwili mamy jakas znizke i mnie zrobili w konia, czy już nie mamy? | ja dziś tankowałem i zniżka dalej taka jak była, więc chyba cię ...
halbog - 06-10-2010, 09:03
pierafal, tankowałem wczoraj wieczorem wracając z pracy, zniżka 4 gr na litrze, wszystko działa jak trzeba.
Pozdrawiam
Bogdan
pierafal - 06-10-2010, 18:36
Dzieki, wiem juz ktora stacje omijac
maxblink - 06-10-2010, 20:39
Akbi, Ty masz opcje sprawdzic ile juz "zatankowalismy" i ile jeszcze zostalo do konca okresu rozliczeniowego ?
akbi - 07-10-2010, 10:08
pierafal napisał/a: | wiem juz ktora stacje omijac |
raczej baczniej zwracałbym uwagę na obsługę.
maxblink napisał/a: | Akbi, Ty masz opcje sprawdzic ile juz "zatankowalismy" i ile jeszcze zostalo do konca okresu rozliczeniowego ? |
nie mam takiej możliwości, ale przy okazji rozmowy z "orlenem" zapytam.
bastek - 07-10-2010, 12:37
akbi napisał/a: | ale przy okazji rozmowy z "orlenem" zapytam |
tak się przypominam -zapytaj czy jestes w stanie wyciągnąć numer umowy mojej (nie wiem jakie dane były by potrzebne), bo na stacji tej co wyrabiałem, kierownik nie może/nie chce mi podać n-ru....
akbi - 07-10-2010, 13:27
bastek1 napisał/a: | kierownik nie może/nie chce mi podać n-ru... |
bo nie ma jeszcze zwrotnej umowy zapewne ... niestety u nich tak to długo trwa ... w moim przypadku również
Anonymous - 07-10-2010, 14:02
akbi napisał/a: | maxblink napisał/a:
Akbi, Ty masz opcje sprawdzic ile juz "zatankowalismy" i ile jeszcze zostalo do konca okresu rozliczeniowego ?
nie mam takiej możliwości, ale przy okazji rozmowy z "orlenem" zapytam. |
Te wyniki moga byc jeszcze dosyc slabe, wiele osob czeka na karty... np. ja. Z czasem powinno sie polepszyc. Pisze, zeby sie ktos nie zrazil jak zobaczy pierwsza liczbe
KaWu - 11-10-2010, 21:23
Omijajcie tez Orlen w m. Jawor ul. Szpitalna i m. Paszowice.
Wlascicielem ich jest ten sam czlowiek.
Dzisiaj tankowalem na jednej z tych stacji i niestety nie honoruja naszej karty Biznestank, bo jak to sprzedawca okreslil "nasza stacja to franczyzna i nie dzialaja znizki". Odbijaja tylko punkty Vitay.
Dla pocieszenia w Jaworze na ul. Kuzienniczej wszystko dziala jak nalezy z nasza karta.
glowix napisał/a: | Te wyniki moga byc jeszcze dosyc slabe |
PS. ja przez miesiac nabilem na karte ok 240 litrow (na trzy auta ).
waldinio - 11-10-2010, 23:24
akbi napisał/a: | bastek1 napisał/a: | kierownik nie może/nie chce mi podać n-ru... |
bo nie ma jeszcze zwrotnej umowy zapewne ... niestety u nich tak to długo trwa ... w moim przypadku również |
dziwne, zaniosłem im papiery w niedziele ok 21.00 a w poniedziałek ok 10.00 dostałem smsa z nr zwrotnym chyba zalezy to od człowieka na stacji co przyjmuje papiery, jak mu się zachce to załatwi
Tomek - 12-10-2010, 12:39
KaWu napisał/a: | bo jak to sprzedawca okreslil "nasza stacja to franczyzna i nie dzialaja znizki". |
moze ta stacja nie jest w sieci biznestank i dlatego??
trzeba bylo przed pojechaniem tam sprawdzic na necie liste stacji
[ Dodano: 12-10-2010, 12:43 ]
sprawdzilem i te stacje nie sa w sieci biznestank
mismen1980 - 12-10-2010, 13:30
tomek84 napisał/a: | KaWu napisał/a: | bo jak to sprzedawca okreslil "nasza stacja to franczyzna i nie dzialaja znizki". |
moze ta stacja nie jest w sieci biznestank i dlatego??
trzeba bylo przed pojechaniem tam sprawdzic na necie liste stacji
[ Dodano: 12-10-2010, 12:43 ]
sprawdzilem i te stacje nie sa w sieci biznestank |
a jak już nawet podjedziesz to można sprawdzić na dziwach. Jest tam zawsze tabliczka jakie karty i usługi oferuje dana stacja.
Anonymous - 12-10-2010, 14:44
mismen1980 napisał/a: | [...można sprawdzić na dziwach... |
mismen1980 - 13-10-2010, 01:38
Anda napisał/a: | mismen1980 napisał/a: | [...można sprawdzić na dziwach... |
| a czyżby dla kogoś chodzenie z oczami otwartymi było dziwne.Albo u was nie pisze? Bo ja mam w okolicy 4 stacje PKN ORLEN a każda z nich posiada przy wejściu taką tabelkę z listą honorowanych kart oraz oferowanych usług. A jeśli faktycznie tego nie ma na danej stacji to jest jeszcze jedna możliwość: Kto pyta nie błądzi.
|
|
|