| 

| MitsuManiaki.com - PKN ORLEN ... Współpraca z Mitsumaniakami

pierafal - 05-10-2010, 21:17

OK, to czy w takim razie w tej chwili mamy jakas znizke i mnie zrobili w konia, czy już nie mamy?
 mismen1980 - 05-10-2010, 23:22

ja dziś tankowałem i zniżka dalej taka jak była, więc chyba cię ... 	  | pierafal napisał/a: |  	  | OK, to czy w takim razie w tej chwili mamy jakas znizke i mnie zrobili w konia, czy już nie mamy? | 
     halbog - 06-10-2010, 08:03

pierafal, tankowałem wczoraj wieczorem wracając z pracy, zniżka 4 gr na litrze, wszystko działa jak trzeba.
 Pozdrawiam
 Bogdan
 pierafal - 06-10-2010, 17:36

Dzieki, wiem juz ktora stacje omijac
 maxblink - 06-10-2010, 19:39

Akbi, Ty masz opcje sprawdzic ile juz "zatankowalismy" i ile jeszcze zostalo do konca okresu rozliczeniowego ?
 akbi - 07-10-2010, 09:08

| pierafal napisał/a: |  	  | wiem juz ktora stacje omijac | 
 raczej baczniej zwracałbym uwagę na obsługę.

| maxblink napisał/a: |  	  | Akbi, Ty masz opcje sprawdzic ile juz "zatankowalismy" i ile jeszcze zostalo do konca okresu rozliczeniowego ? | 
 nie mam takiej możliwości, ale przy okazji rozmowy z "orlenem" zapytam.
 bastek - 07-10-2010, 11:37

| akbi napisał/a: |  	  | ale przy okazji rozmowy z "orlenem" zapytam | 

tak się przypominam -zapytaj czy jestes w stanie wyciągnąć numer umowy mojej (nie wiem jakie dane były by potrzebne), bo na stacji tej co wyrabiałem, kierownik nie może/nie chce mi podać n-ru....
 akbi - 07-10-2010, 12:27

| bastek1 napisał/a: |  	  | kierownik nie może/nie chce mi podać n-ru... | 
 bo nie ma jeszcze zwrotnej umowy zapewne ... niestety u nich tak to długo trwa ... w moim przypadku również
 Anonymous - 07-10-2010, 13:02

| akbi napisał/a: |  	  | maxblink napisał/a: Akbi, Ty masz opcje sprawdzic ile juz "zatankowalismy" i ile jeszcze zostalo do konca okresu rozliczeniowego ?

nie mam takiej możliwości, ale przy okazji rozmowy z "orlenem" zapytam.
 | 

Te wyniki moga byc jeszcze dosyc slabe, wiele osob czeka na karty... np. ja. Z czasem powinno sie polepszyc. Pisze, zeby sie ktos nie zrazil jak zobaczy pierwsza liczbe
   KaWu - 11-10-2010, 20:23

Omijajcie tez Orlen w m. Jawor ul. Szpitalna i m. Paszowice.
 Wlascicielem ich jest ten sam czlowiek.
 Dzisiaj tankowalem na jednej z tych stacji i niestety nie honoruja naszej karty Biznestank, bo jak to sprzedawca okreslil "nasza stacja to franczyzna i nie dzialaja znizki". Odbijaja tylko punkty Vitay.

Dla pocieszenia w Jaworze na ul. Kuzienniczej wszystko dziala jak nalezy z nasza karta.

| glowix napisał/a: |  	  | Te wyniki moga byc jeszcze dosyc slabe | 

PS. ja przez miesiac nabilem na karte ok 240 litrow (na trzy auta
  ). waldinio - 11-10-2010, 22:24

| akbi napisał/a: |  	  |  	  | bastek1 napisał/a: |  	  | kierownik nie może/nie chce mi podać n-ru... | 
 bo nie ma jeszcze zwrotnej umowy zapewne ... niestety u nich tak to długo trwa ... w moim przypadku również
 | 

dziwne, zaniosłem im papiery w niedziele ok 21.00 a w poniedziałek ok 10.00 dostałem smsa z nr zwrotnym
  chyba zalezy to od człowieka na stacji co przyjmuje papiery, jak mu się zachce to załatwi   Tomek - 12-10-2010, 11:39

| KaWu napisał/a: |  	  | bo jak to sprzedawca okreslil "nasza stacja to franczyzna i nie dzialaja znizki". | 

moze ta stacja nie jest w sieci biznestank i dlatego??
 trzeba bylo przed pojechaniem tam sprawdzic na necie liste stacji

[ Dodano: 12-10-2010, 12:43 ]
 sprawdzilem i te stacje nie sa w sieci biznestank
 mismen1980 - 12-10-2010, 12:30

| tomek84 napisał/a: |  	  |  	  | KaWu napisał/a: |  	  | bo jak to sprzedawca okreslil "nasza stacja to franczyzna i nie dzialaja znizki". | 

moze ta stacja nie jest w sieci biznestank i dlatego??
 trzeba bylo przed pojechaniem tam sprawdzic na necie liste stacji

[ Dodano: 12-10-2010, 12:43 ]
 sprawdzilem i te stacje nie sa w sieci biznestank
 | 
 a jak już nawet podjedziesz to można sprawdzić na dziwach. Jest tam zawsze tabliczka jakie karty i usługi oferuje dana stacja.
 Anonymous - 12-10-2010, 13:44

| mismen1980 napisał/a: |  	  | [...można sprawdzić na dziwach... | 

mismen1980 - 13-10-2010, 00:38

| Anda napisał/a: |  	  |  	  | mismen1980 napisał/a: |  	  | [...można sprawdzić na dziwach... | 

| 
      a czyżby dla kogoś chodzenie z oczami otwartymi było dziwne.Albo u was nie pisze? Bo ja mam w okolicy 4 stacje PKN ORLEN a każda z nich posiada przy wejściu taką tabelkę z listą honorowanych kart oraz oferowanych usług. A jeśli faktycznie tego nie ma na danej stacji to jest jeszcze jedna możliwość: Kto pyta nie błądzi. 
 |  | 
 |  |