To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Colt GTi :)

Anonymous - 24-03-2011, 19:41

pawliku, chlopaki mają racje, sluchaj dofinansuje Ci ten olej na taki jak masz ale na litość Boska pozostań na nim.Masz piekny egzemplarz GTi w 100% oryginal w swietnym stanie nie kalecz go, wiesz jak trudno jest ustrzelic fabrycznie zachowany egzemplarz CA0 z lat 92-96 a co dopiero c50.Nie gniewaj sie na mnie przez to co napisalem ale tak wlasnie jest...
Jogurt - 24-03-2011, 20:00

pawliku miszcz :lol:
Browar napisał/a:
sluchaj dofinansuje Ci ten olej na taki jak masz ale na litość Boska pozostań na nim
Brow ja chce do jajka i rekina zalać lotos mineralny a do skrzyni hipol, dołóż mi do valvoline chociaż, i rozrządy chce używane zakładać :D
Anonymous - 24-03-2011, 20:03

Ojciec , pojde z torbami jak tak dalej pojdzie hehe spoko dobrze zrobiles trzeba rozluznic troche sytuacje nie pawliku?
Wszyc - 24-03-2011, 20:07

Dobra panowie luz powiedzieliście swoje i macie racje mineralny zabije ten silnik co najwyżej od biedy półsyntetyk ale to najniżej... ale już zejdźcie z chłopaka wiecie można coś powiedzieć ale może trochę z innym podejściem innym tonem bo trochę się nie miło robi z perspektywy czytającego.... rozumiem wasze oburzenie ale może trochę luźniej proponuję :?
Marcin-Krak - 24-03-2011, 20:07

Paweł nie słuchaj Ich :mrgreen:
Najlepszy jest olej z Biedronki :twisted:
I nie przejmuj się pewnym prezesem, który powiedział, że to sklep dla ubogich :twisted:

misjonarz. - 24-03-2011, 20:17

Paweł poczekaj z wymianą i uzbieraj na syntetyk.
btw. jak coś chcesz się dowiedzieć to zadzwoń, do kogoś lub pisz na pw. a nie publicznie bo niektórzy mimo że mają nawet rację to się niepotrzebnie nakręcają.

Anonymous - 24-03-2011, 20:17

Marcin-Krak napisał/a:
Najlepszy jest olej z Biedronki

Smiej sie , mam kumpla ktory jezdzil z 7 lat temu ŁADĄ "sputnik" to rosyjski odpowiednik samary.Wlał do niej olej ktory mial pod ręką - jakis tani wyrób tesco dla Dieseli a jak brakowalo oleju to dolewał wlasnie olej kujawski lub jakis biedronkowy i jechal dalej...co najlepsze auto dalej zyje i to bez remontu jezdzi gdzies pod warszawa bo tam je sprzedal...masakara ;p

robertdg - 24-03-2011, 20:50

Browar napisał/a:
ŁADĄ "sputnik" to rosyjski odpowiednik samary
Przeciez to rosyjska konstrukcja, więc takie cos załatwić to trzeba się troszkę bardziej postarac :P
idas - 24-03-2011, 20:56

Jogurt napisał/a:
Brow ja chce do jajka i rekina zalać lotos mineralny a do skrzyni hipol, dołóż mi do valvoline chociaż, i rozrządy chce używane zakładać

Jogurt umarłem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Pawliku lej co Ci się podoba, to Twój samochód nie?;)

Mario - 24-03-2011, 21:02

Przeczytałem z nudów cały temat...I z chęcią bym zapytał o kilka rzeczy, ale nie chce atmosfery tu podburzać.
To napiszę tylko, że colt świetny ! :wink:

pawliku - 24-03-2011, 21:50

pawliku napisał/a:
co do oleju co powiecie na ten?

http://allegro.pl/castrol...1481074111.html

napiszcie mi tu czy napisałem że go kupuję?

Browar napisał/a:
Ojciec , pojde z torbami jak tak dalej pojdzie hehe spoko dobrze zrobiles trzeba rozluznic troche sytuacje nie pawliku?
spoko :)
Browar napisał/a:
pawliku, chlopaki mają racje, sluchaj dofinansuje Ci ten olej
ale nie chce zadnych dofinansowan kasy mam i starczy na dobry olej tylko że polecili mi castrola HIGH MILEAGE do tego silnika i tyle echhh.
misjonarz. napisał/a:
mimo że mają nawet rację to się niepotrzebnie nakręcają.
to sie nie powinny udzielać tu i tam
Derpin napisał/a:
na nowe felgi, i lakier jest
to akuratnie mam za darmo tak wiec bez takich mi tu
Rafal_Szczecin napisał/a:
otrzyj lzy i przejrzyj na oczy.
nie leje sie minerala do zdrowego silnika,po raz kolejny wszyscy Ci to napisza, ale przeciez i tak zrobisz po swojemu.
a ty jak zwykle najmodrzejszy z całego towarzystwa. Prosze Cię nie udzielaj sie bo naprawde twoje wypowiedzi są bezsensu.
MaRIo_ napisał/a:
I z chęcią bym zapytał o kilka rzeczy
pytaj smiało ;)

P.S

mkm otworzył temat bo colt zostaje narazie u mnie i chciałem napisać co nieco o tym co przy nim robie żeby nie było że nie dbam. Po tym co widze na tym forum nie można sie czegos zapyać bo od razu odezwie sie kilku takich co pozjaali rozumy i swoją piekną postawą i językiem karcą innych.

dziękuje.

mkm jezeli temat bedzie sie dalej ciągnął w ten sposób to go poprostu zamknij i słuch o colcie zaginie bo nie ma potzreby opisywania dalej co sie z nim dzieje.

PGmitsub - 24-03-2011, 22:23

Samochodzik, jak na rocznik, naprawdę w fajnym stanie - przynajmniej ze zdjęć. Szkoda by było okaleczyć to autko. Ja osobiście zostałbym przy "oryginalnym" kolorze bez udziwinień w postaci "czarnych punktów", bo jednak co fabryka to fabryka. Wszelkiego rodzaju udziwnienia na tym modelu Colt-a wyglądają komicznie, co innego zdrowe mod-y. Jednak życzę powodzenia w dalszym utrzymaniu autka, nie oszczędzaj też na podstawowych produktach eksploatacyjnych.
pawliku - 24-03-2011, 22:27

łojej jak mi sie nie spodoba w takim malunku to od razu jedzie z powrotem do lakierni na przemalowanko :P
Piwor - 24-03-2011, 22:40

pawliku, kup porządny syntetyk. Nie musi być mega drogi. Ja leje 5W30, który kosztuje 35/l. Olej bardzo dobry.
Mario - 24-03-2011, 22:45

Pawliku właśnie o to chciałem zapytać...tzn. jak to się stało, że jednak został :)