Nasze Miśki - Sportowa Elegancja
Torp12 - 22-11-2011, 18:53
Po dłuższych poszukiwaniach udało mi sie za w miare sensowną kase wyrwac dokładki:
Szukałem w kolorze bo nie chciałem lakierować... Jednak ich w stan w miejscu że tak powiem "przy kole" troche zostawia do życzenia. No i mam spory dylemat:) Czy sie brac za odnowe czy nie. Jak tak, to czy samemu sprayem to ogarne czy trzeba lakiernika... Tylko ze Ci lakiernicy peweni ze 300 zloty sobie policza:/ No i mam ból głowy:)
Hehehe przed chwilą zrobiłem szybką akcje: odkreciłem elegancowska "dokladkę" i przymierzyłem avancowa:] No i dopiero skumałem jak to działa:) Hehe myślałem że moge te zalożyć a dopiero później zderzak jak sie trafi:) A tym czasem tak sie ni da:) Czyli wszystko jasne;) Czekam na zderzak i wtedy zdecyduje co z lakierowaniem:) BO jak zderzak bedzie lakierowany to jakos sie ugadam co do dokladek:)
m6riano - 22-11-2011, 18:57
Ile za to dałeś?
Jak nie dużo to rób sam...jak nie zepsujesz to sie nie nauczysz..;-)
sveno - 02-12-2011, 01:03
Torp12, gdzie to nabyłeś? Szukam tego już dłuższy czas, ale nic w logicznych cenach się nie trafia
Torp12 - 02-12-2011, 08:55
sveno napisał/a: | Torp12, gdzie to nabyłeś? Szukam tego już dłuższy czas, ale nic w logicznych cenach się nie trafia |
Sveno no na allegro a gdziez by indziej:)
Generalnie w logicznej cenie tego nie znajdziesz raczej. Trzeba sie pogodzic z tym ze te dokladki kosztuja 100-150 zloty za sztuke... Ja teraz utknolem z tylnym zderzakiem...
Torp12 - 09-12-2011, 20:28
No dobra Panowie i Panie mija właśnie rok odkąd stałem się jakże szczęśliwym posiadaczem Galanta
Zrobiłem nim od tego czasu prawie 10 tyś kilometrów. Nie dużo ale każdy kilometr, metr, centymetr pokonywałem z pełnym zadowoleniem:) Nie będę już się dalej rozpływał nad nim;)
Przez ten rok trochę prac już przy nim wykonałem. Można powiedzieć że wszystko co robiłem to było albo ulepszanie, modyfikowanie albo wymiany na wszelki wypadek. Nic w nim mnie nie zawiodło i odpukać aby tak dalej;)
Z ciekawszych rzeczy mogę powiedzieć iż w zawieszeniu wszystkie elementy są na 99% oryginalne. Ja nic nie musiałem jeszcze robić, poprzedni właściciel też mówił że nic nie robił a póki co wszystko co mówił wyszło że jest prawdą;)
Zostało jeszcze parę modów które chciałbym wykonać;) W tym dwa najbardziej kosztowne z którymi ruszę jakoś po nowym roku:D
Ponieważ galant ma urodziny u mnie a i święta zapasem trzeba było zrobić jakiś prezent:D Jest to element do jednego z modów wspomnianego wcześniej:)
Oto i paczuszka
Wasze 7 zmysły na pewno Wam powiedzą co to, no ale dam Wam szansę zgadywać mimo wszystko
robertdg - 09-12-2011, 20:35
Front bumper/large(aero) bumper & support
Torp12 - 09-12-2011, 20:37
robertdg napisał/a: | Front bumper |
To się zgadza:) Reszta raczej nie
robertdg - 09-12-2011, 20:40
Przecież masz zderzak standard/elegance, to po co miałby być inny, chyba, że zdążyłeś swój potrzaskać w przypływach zamieci śnieźnych
Torp12 - 09-12-2011, 20:43
robertdg napisał/a: | Przecież masz zderzak standard/elegance, to po co miałby być inny, chyba, że zdążyłeś swój potrzaskać w przypływach zamieci śnieźnych |
No dobra tak do tego podchodzisz:) Myslalem ze mowiac large aero myslisz o tym tuningowych plogach
No ale zagadka trwa dalej bo sa dwie mozliwosci tego zderzaka:P
robertdg - 09-12-2011, 20:49
Sport edition --> Large bumper
Avance --> Aero bumper
Stawiam na ten pierwszy
sveno - 09-12-2011, 20:51
Torp12 napisał/a: | No ale zagadka trwa dalej bo sa dwie mozliwosci tego zderzaka:P |
chciałem napisać Avance, ale to niestety chyba tylko SE a co z tyłem?
Torp12 - 09-12-2011, 20:56
No to mamy dwa głosy na SE. Poczekamy na pozostałych:)
Sveno tył będzie będzie i może już niedługo;)
Ogarniecie gratów to jedno. Potem lakiernik:] To bedzie rosyjska ruletka dopiero:]
Owczar - 09-12-2011, 21:09
Ja obstawiam SE
Tomii - 09-12-2011, 21:17
SE
deejay - 09-12-2011, 21:40
A po co mu dokładki od avance na tył ...
|
|
|