Zloty i Spoty - ZLOT 2012 - Gadu gadu
vendetta - 16-05-2012, 19:09
mjsystem napisał/a: | Czekacie na lepszy kurs ojro??
U nas jest firma co robi za 35-38zł na dobrym materiale. |
Ej no jak to, przecież już jest temat
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=72968
m6riano - 16-05-2012, 19:34
mjsystem napisał/a: | U nas jest firma co robi za 35-38zł na dobrym materiale. |
Wczoraj byłem z kolegą we firmie co ma "karuzele" na 8 kolorów i "z metką na karku"(dodatkowe sito) przy 200szt wyszło ok 5zł z czymś/szt za sam nadruk(4 kolory plus "metka")
Koszulka typu Stedman prime to koszt ok 9zł/szt
Anonymous - 16-05-2012, 22:07
Nie żebym się czepiał...
Ale może trzeba było się zgłosić do organizatorów?
A matryce liczyłeś? wykonanie projektu?
Inaczej się rozmawia o koszulce ze "sztancy" a inaczej o robionej na zamówienie.
vendetta - 16-05-2012, 22:11
ja już nie ufam "najtańszym" po naszych (na szczęście niedoszłych) doświadczeniach z ubiegłorocznego zlotu... A m6riano prosiłam, żeby odezwał się do emady ...
Zmieniając temat, ma ktoś z Was kamerkę? Można by było jakiś film nakręcić? Coś fajnego zmontować? Jak myślicie?
sveno - 16-05-2012, 23:18
czy tylko ja uważam, że tegoroczne koszulki zlotowe są delikatnie mówiąc... brzydkie? Projektował je jakiś mega fan westernów?
Czy na jubileuszowy 10 zlot nie powinno być coś mega?
Moim zdaniem te ubiegłoroczne były o niebo lepsze, już o klorystyce nie wspominając....
Marcin-Krak - 17-05-2012, 08:35
Z koszulkami co roku jest jakiś problem i ciężko każdemu dogodzić.
Mi też się one średnio widzą - ale najważniejsze, że w ogóle będą
W końcu to pamiątka jest
pamar - 17-05-2012, 09:47
mjsystem napisał/a: | U nas jest firma co robi za 35-38zł na dobrym materiale. |
I to jest właśnie optymalna cena
m6riano napisał/a: | Koszulka typu Stedman prime to koszt ok 9zł/szt |
Są również T-shirty Nano po 4zł! I co z tego?
Nie będziemy zamawiać koszulek u nieznanego producenta (nawet z polecenia) bo, tak jak vendi pisze, przejechaliśmy się na takim w zeszłym roku! Podobne problemy mieli os12 i lutek na 7 zlot.
Koszulki dobrej jakości, z dobrym drukiem odpowiednio kosztują! Pamiętajcie, że do ceny trzeba doliczyć koszty o których pisał Forest, plus pakowanie, ew koszty wysyłki o ryzyku ilościowym nie wspomnę!
Na temat podobania się tegorocznych koszulek nie będę dyskutował bo o gustach... itd
Dla mnie są BOMBA!
Nikka - 17-05-2012, 11:01
A mnie sie podobują koszulki. Właśnie dlatego że sa "inne" kolorek tez nietypowy
nie czepiać się (może jedynie ceny bym sie czepiła ceny zwłaszcza rozmiarów juniorowych. ale niech ehhhh będzie,w końcu zlot jest raz w roku raz w roku... )
pamar - 17-05-2012, 11:45
Nikka napisał/a: | A mnie sie podobują koszulki. Właśnie dlatego że sa "inne" kolorek tez nietypowy |
Święte słowa Lenka
A teraz jeszcze raz z innej beczki -
vendetta napisał/a: | Zmieniając temat, ma ktoś z Was kamerkę? Można by było jakiś film nakręcić? Coś fajnego zmontować? Jak myślicie? |
Wiem, że jest w śród nas paru zapaleńców potrafiących nakręcić fajny/dobry film na zlocie. Nie potrafię zrozumieć, dlaczego do tej pory nie było, mniej lub bardziej, profesjonalnych relacji ze zlotów?!
Fotek - mnóstwo, filmów - co kot napłakał!
Mam nadzieję, że w tym roku znajdzie się filmowiec chętny do zrealizowania profesjonalnego video z JUBILEUSZOWEGO zlotu!?
Są chętni?
jacek11 - 17-05-2012, 16:52
pamar napisał/a: | Mam nadzieję, że w tym roku znajdzie się filmowiec chętny do zrealizowania profesjonalnego video z JUBILEUSZOWEGO zlotu!?
Są chętni? |
Zapytam
Wojciech Bogacz - 17-05-2012, 19:30
jacek11 napisał/a: | Zapytam |
Nie pytaj tylko kręć
Anonymous - 17-05-2012, 20:21
pamar napisał/a: | Są chętni? |
być może uda mi się namówić znajomego który kręcił nam regionalne video, ale kwestia tego czy będzie miał czas i żeby pojechać.
Cezar - 17-05-2012, 21:11
Mam do 'oddania' domek Brda - wplacilem 50% $.
Info na PW.
fj_mike - 17-05-2012, 21:57
Cezar napisał/a: | Mam do 'oddania' domek Brda - wplacilem 50% $.
Info na PW.
|
A ty się nie wybierasz?
Cezar - 17-05-2012, 22:09
fj_mike napisał/a: | A ty się nie wybierasz? |
No wlasnie dzis musialem podjac taka decyzje, nalozylo sie kilka nieprzyjemnych spraw na siebie i z bolem rezygnuje
|
|
|