Małopolskie - Gokarty.
Wojciech Bogacz - 10-11-2012, 22:40
Rebelias napisał/a: | I wtedy zobaczymy kto umie pić |
To dzień wcześniej muszę się odpowiednio zaprawić hehe.
komarsnk napisał/a: | Ej ja umieram po prostu . Czuję się jakbym wyszedł z betoniarki jadącej 100km/h przez milion progów zwalniających |
Mnie tam tylko rączki odpadają i służyć nie chcą
komarsnk napisał/a: | może robilibyśmy zawsze jakąś ustawkę z furami i właścicielami bo raz, że wszystkie "MitSubiszi" miałyby fotę ze zlotu to jeszcze można by było podpisywać ksywami ludków na tym zdjęciu bo bez bicia przyznam, że np. ja większości twarzy nie jestem w stanie przyporządkować do nicków z forum... |
Popieram - sądzę, że jakoś by się udało takie coś zorganizować no i faktycznie ułatwiłoby potem rozpoznanie osób.
mjsystem napisał/a: | Dzięki kochani za miłą sobotę. Za to, że znów widziałem kochane mordki, poznałem nowych mitsuszaleńców, |
Dokłądnie tak - dzięki - miałem okazję zamordować swoje łapki na dość zrywnym gokarcie - kto wie czy by mnie nie wciągnęło bo te 15 minut to minęło tak szybko, że aż trudno uwierzyć.
mjsystem napisał/a: | Teraz Wy do nas, tzn Małopolska na Śląsk. |
Przybędziemy. Tak sądzę
mjsystem napisał/a: | na pewno spotkamy się jeszcze nie raz, a na zlocie w Wierchomli wypijemy duuuużo razem |
Oj tak W sensie spotkamy się a jak z piciem to się okaże, chociaż w zeszłym roku to ze złej strony się pokazałem i wychodzi na to, że mogę dużo hehe.
Co do gokartów to chyba muszę im komputer naprawić, bo zatrzymanie wyścigu z powodu zawieszenia się windows to przeginka hehe.
wojzi - 10-11-2012, 22:49
Wojciech Bogacz napisał/a: | komarsnk napisał/a:
może robilibyśmy zawsze jakąś ustawkę z furami i właścicielami bo raz, że wszystkie "MitSubiszi" miałyby fotę ze zlotu to jeszcze można by było podpisywać ksywami ludków na tym zdjęciu bo bez bicia przyznam, że np. ja większości twarzy nie jestem w stanie przyporządkować do nicków z forum...
Popieram - sądzę, że jakoś by się udało takie coś zorganizować no i faktycznie ułatwiłoby potem rozpoznanie osób. |
Ja tam kłopotów z rozpoznawaniem nie mam - po prostu jak nie znam to pytam o nicka i potem rozpoznaję, a jak nie to pytam po raz drugi
komarsnk - 10-11-2012, 22:56
wojzi napisał/a: | komarsk sorry, że poprzednie Krakowskie gokarty nie poszły na stronę.
Mea culpa. Mea culpa. Mea maxima culpa.
Ale zdaje mi sie, że z kwietniowego spotu jakieś twoje zdjęcia tam się pojawiły. Zabij mnie a bym przysiągł, że były twoje i od Pablo Diablo. |
wojzi, zwracam honor na Twoim blogu są foty z primaaprilisowego spota
Sorry za OT
Wojciech Bogacz - 10-11-2012, 22:56
wojzi napisał/a: | Ja tam kłopotów z rozpoznawaniem nie mam - po prostu jak nie znam to pytam o nicka i potem rozpoznaję, a jak nie to pytam po raz drugi |
Ech... nieśmiały jestem więc łatwo nie ma...
Jackall - 11-11-2012, 00:08
Wojciech Bogacz napisał/a: | kto wie czy by mnie nie wciągnęło bo te 15 minut to minęło tak szybko, że aż trudno uwierzyć. | Myślałem, że i tak Cie wciągnęło a minut było 13
Wojciech Bogacz napisał/a: | mjsystem napisał/a: | Teraz Wy do nas, tzn Małopolska na Śląsk. |
Przybędziemy. Tak sądzę | Mam nadzieję, że zorganizujecie w jakiś rozsądny dzień i nie będę wtedy w pracy
Zdjęcia już się wrzucają, z początkowych blisko 450 wstępną selekcję przeszło 312 a do finału dostało się 47
Ale muszę od razu przyznać, że są bez rewelacji troszkę za ciemno było. Następnym razem musimy chyba jakiegoś halogena zabrać żeby doswietlać
[ Dodano: 11-11-2012, 00:59 ]
https://picasaweb.google.com/109003971529282175110/SpotGokartowyListopad2012
wojzi - 11-11-2012, 01:25
komarsnk
Pal sześć mój blog, one powinny być na stronie klubowej w dziale spotów i był tam pokaz slajdów, ale coś się spipcyło i go nie wyświetla.
[ Dodano: 11-11-2012, 01:27 ]
Zresztą teraz zauważyłem, że z sierpniowego spota nawet posta tam nie ma. Coś się posypało w formatowaniu.
Będę informował.
Jackall - 11-11-2012, 01:35
Zdjęcia już są jakby ktoś nie zauważył
Od siebie dodam, że widać komu się najbardziej podobała jazda gokartami
wojzi - 11-11-2012, 05:31
Jackall napisał/a: | wojzi napisał/a:
Dzisiejszymi wynikami na kartach chyba udowodniłem dostatecznie, że jestem dożywotnio honorowym emerytem.
Zawsze możesz zwalić winę tak jak ja na sprzęt |
Patrząc na ostatnie cztery wyniki to coś w tym jest.
Jackall napisał/a: | Zdjęcia już są jakby ktoś nie zauważył |
Zauważyliśmy i obejrzeliśmy.
Jackall napisał/a: | Od siebie dodam, że widać komu się najbardziej podobała jazda gokartami |
Nie widać. Najbardziej podobała się Rafałowi - pytał się od jakiego wieku można jeździć gokartami
mjsystem - 11-11-2012, 08:40
Jackall napisał/a: |
Zdjęcia już są jakby ktoś nie zauważył
Od siebie dodam, że widać komu się najbardziej podobała jazda gokartami |
Fotki super, dzięki Krzyś. Jazda podobała się każdemu, tylko nie wszyscy to potrafili okazać
sveno - 11-11-2012, 08:53
komentarz do zdjęcia: http://youtu.be/OSRyu_NsjGE?t=47s
MITSUBISZI, SZI SZI SZI SZI
MartinMM - 11-11-2012, 12:17
Zapraszam do dyskusji w temacie Gokartów ciąg dalszy na naszym dziale, wybierzemy termin i robimy rezerwacje
Jackall - 11-11-2012, 12:18
wojzi napisał/a: | Nie widać. Najbardziej podobała się Rafałowi | Już widać
obrazek
wojzi napisał/a: | pytał się od jakiego wieku można jeździć gokartami | Myślę, że spokojnie może już spróbować swoich sił.
mjsystem napisał/a: | Jazda podobała się każdemu, tylko nie wszyscy to potrafili okazać | Ale tylko jedna osoba na każdym zdjęciu jest uśmiechnięta
mjsystem - 11-11-2012, 13:13
Przyklejone z naszego podforum. Co WY na to?
MartinMM napisał/a:
W takim razie, ja proponuje:
8.12.2012 godz. do ustalenia myśle ze koło 14
Tychy Wrt Karting.
Marcin-Krak - 11-11-2012, 15:55
Byłem z Wami wczoraj myślami
Wojciech Bogacz - 11-11-2012, 18:22
Jackall napisał/a: | Od siebie dodam, że widać komu się najbardziej podobała jazda gokartami |
Nawet bym nie przypuszczał
wojzi napisał/a: | Patrząc na ostatnie cztery wyniki to coś w tym jest. |
A kto był tym czwartym ? Bo nie zwróciłem uwagi...
|
|
|