Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - Warsztaty w Trójmieście (zbiorczy)
chudyone - 29-10-2008, 10:05
MKarpiu napisał/a: | Możesz coś więcej powiedzieć? Nie ukrywam, że wymagam dobrej roboty, nie chcę żadnej fuszerki! | kilu moich znajomych robilo u nich samochody i sa zadowoleni, ogolnie warsztat dobry i dosc szybko naprawiaja
Anonymous - 29-10-2008, 17:55
Potwierdzam opinię chudyone o Janisz -u
Robiłem tam poprzedni samochód, mniej więcej podobnie to u mnie wyglądało :/
Dostaniesz auto zastępcze i naprawdę zrobią to dobrze.
irekmiecz - 30-10-2008, 12:58
Wczoraj nie otwierało mi się zdjęcie ale dziś widze co Cie spotkało , jak Twoie nerwy to wytrzymały? mam w pamięci nasze pierwsze spotkanie gdy na spocie oglądałeś inne "GALE" WSPÓŁCZUCIE !
MKarpiu - 02-11-2008, 20:02
irekmiecz napisał/a: | Wczoraj nie otwierało mi się zdjęcie ale dziś widze co Cie spotkało , jak Twoie nerwy to wytrzymały? mam w pamięci nasze pierwsze spotkanie gdy na spocie oglądałeś inne "GALE" WSPÓŁCZUCIE ! |
Aż mi się łezka w oku zakręciła No fakt faktem łatwo nie było Nie pozostaje mi nic innego jak oddać auto w dobre ręce gdyż czasu nie cofnę, a auto bez problemów da radę naprawić. Akbi dzięki za informacje, ale jednak postawie chyba na Janisza, gdyż dużo dobrych opinii o nich usłyszałem i do tego patrząc na ich stronę internetową oraz ilość samochodów zastępczych można sądzić, że chłopaki odwalają dobrą robotę. ChudyOne i Andy1 mam nadzieję, że się nie zawiode
Dzięki wszystkim za słowa współczucia
delux - 25-11-2008, 08:42
Szanowni - gdzie w 3mieście (poza ASO) podłączą do MUT ?
akbi - 25-11-2008, 09:53
delux napisał/a: | Szanowni - gdzie w 3mieście (poza ASO) podłączą do MUT ? |
W warsztacie /Elektryk/ na przeciwko Żaka ...tam na terenie Cezex'u
delux - 25-11-2008, 15:58
to ten:
http://pomorskie.teleadre...a4166c4c28.html
Zakład Mechaniki i Elektryki Samochodowej
Andrzej Baranowski
(58)3416973
kilku ich tam siedzi
akbi - 25-11-2008, 16:10
adres się zgadza ...zadzwoń, jeśli podłącza auta do kompa to na 100% ten, bo innego takiego warsztatu pod tym adresem nie ma.
delux - 26-11-2008, 09:07
Pan pod tym adresem sie podejmuje się niestety naprawy GDI.
Anonymous - 26-11-2008, 16:35
Kompa mają też na Schuberta w serwisie aut japońskich - koszt 50 lub 70 złotych z tego co pamiętam za podłączenie. Nie mają MUTa, tylko laptopa z odpowiednim softem. Mi 2 razy pomogli.
Może tam spróbuj?
akbi - 26-11-2008, 16:44
andy1 napisał/a: | Kompa mają też na Schuberta |
Schuberta 2 dokładnie
TameR - 29-11-2008, 20:37
LAMBER - Serwis aut Japońskich i Zachodnich, (specjalizacja Honda, Toyota i Opel) - jednak chłopaki z warsztatu mówili że z Misiem nie będzie problemu.
Sopot ul. Władysława IV 21, tel 058 555 02 55
pon. - pt. 9:00 - 18:00
Element giętki wydechu "plecionka" - 180zł (cena zawiera wspawanie + plecionkę)
Podłączenie pod kompa - 60zł
Sprawdzenie hamulcy (bębny tył) - 50zł (obie strony) - oczyszczenie, diagnoza wszystko ok (3/4 klocków jest ok)
dodatkowa prośba o sprawdzenie dlaczego nie działają wycieraczki na pierwszym biegu... wybebeszona kolumna kierownicza... nie naprawiono - diagnoza to "prawdopodobnie padnięty mechanizm... przeczyszczone wtyczki... nie pomogło" - sprawdzono za darmo - z elektryką chyba u nich cienko.
Przy okazji zdjęli przednie koła i klepali i targali i wykryli że drążek po lewej stronie ma luzy... diagnoza "z tym można jeszcze spokojnie jeździć" - zrobię to po zimie
no i dostałem nowe plastiki pod tablice rejestracyjne - tia reklama dźwignią handlu....
worki na siedzeniach, wytarta kierownica itp.
Błagali żebym już więcej nie przyjeżdżał. A to dlatego że wjazd do warsztatu jest nieprzyjemny. Musieli latać pożyczać deski od sąsiada bo nie mogli wjechać. Jest spory spad a przed samym wjazdem jest kiepski próg żeby im tam nie nawaliło śniegu i wody. Obniżone autka maja SPORE problemy.
total: 290zł
MKarpiu - 11-12-2008, 23:11
Witam. Kupiłem sobie CB-radio do pracy i chciałbym was się spytać czy wiecie jak przystroić antenę samemu albo gdzie tanio to zrobią?
Chyba będę się ubiegał o miano największego pechowca klubu. W mojego pięknego Galanta wjechali mi w d**psko, a żeby było śmieszniej to dziś przydzwonili mi w auto zastępcze no i powiedzcie mi, że to nie jest pech
akbi - 12-12-2008, 09:28
MKarpiu, dostrojenie kosztuje 10-20 pln ...więc nie ma się co rozdrabniać, podjedź tylko do jakiegoś większego warsztatu.
MKarpiu napisał/a: | W mojego pięknego Galanta wjechali mi w d**psko, a żeby było śmieszniej to dziś przydzwonili mi w auto zastępcze no i powiedzcie mi, że to nie jest pech |
a może za ostro hamujesz ??
Krzyzak - 12-12-2008, 09:55
akbi, jego autem zastepczym nie mozna za ostro hamowac
ba - nawet niespecjalnie da sie rozpedzic
|
|
|