Forum dla Panów - Piękna kobieta - co to znaczy ? Obiektywnie.
Anonymous - 06-11-2005, 22:37
toz to wtedy wszystkie walory straci
sruba - 06-11-2005, 22:43
hehe. w koncu na jakiejs podstawie musimy ta najpiekniejsza wybrac
Grześku - 07-11-2005, 21:42
Nie zakrywać !
Odsłonić więcej !!
Karwoś - 07-11-2005, 22:43
Ależ trzeba przecież stwierdzić że najpiękniejsze kobiety na świecie to Polki - ktoś odważy się zaprzeczyć ??
Kofi - 08-11-2005, 01:45
Piekna kobieta to taka, ktora doskonale cie rozumie, jest wyrozumiala przynosi piwo wtedy kiedy o tym pomyslisz i odzywa sie tylko na reklamach a przechodzac kolo telewizora sie czolga aby niezaslaniac obrazu. Piekna kobieta to tez taka, ktora internetu uzywa tylko do gg i chodzenia po stronach aby niezuzywac Ci transferu.
Efa! - 08-11-2005, 18:48
no i dobrze gotuje, umie robić masaże, nigdy nie ma pretensji o nic, itd., itp. ... Kofi, Twoja kobieta czytuje to forum?
Karwoś - 08-11-2005, 22:10
Uważaj Kofi - jak przeczyta już nigdy cie tu nie ujrzymy. A jak czyta to użyj funkcji "edytuj" i poproś jedną z naszych kochanych mitsumaniaczek które podpowiedzą Ci co chciałyby przeczytać w takim poście.
Anonymous - 09-11-2005, 00:24
"Piekna kobieta to taka, ktora doskonale cie rozumie" - niezle zaczal
Anonymous - 09-11-2005, 08:25
W końcu też zabiorę głos, w końcu kobiety i samochody, to to co nas facetów kręci najbardziej (albo na odwrót)
Osobiście nie zdefiniowałbym jednoznacznie piękna kobiety. Każde piękno, które do mnie trafia charakteryzuje się czym innym, czasem są to subtelne szczegóły, czasem całokształt. Jakiekolwiek piękno fizyczne nie trafia do mnie, gdy nie kryje się za nim wnętrze, lub choćby subtelna i miła powierzchowność, bo nie do każdego wnętrza jesteśmy w stanie dotrzeć.
Moominek - 09-11-2005, 09:16
eMBe napisał/a: | ...bo nie do każdego wnętrza jesteśmy w stanie dotrzeć. |
Święte słowa, święte słowa... ja tam nawet do swojego nie mogę dotrzeć
Anonymous - 09-11-2005, 09:39
Nie będę się wypowiadał bo w tym roku śmigneło mi 20 lat w w związku małżeńskim czyli jestem podwójnie zboczony (mówią że 10 lat z jedną kobietą to zboczenie) więc mój wizerunek pięknej kobiety jest zapewne zboczony i to pewnie jest moja Małgosia ?!? A tak poważnie to "nie zawsze z ładnej miski sie najesz" ale napewno nie zaszkodzi jeżeli uroda idzie w parze z inteligencją a najważniejsze gdy kobiete nie boli wciąz głowa ( no wiecie dziś nie bo mnie boli głowa , albo mam okres itp )
JCH - 09-11-2005, 10:18
Piotruś Pan napisał/a: | Nie będę się wypowiadał bo w tym roku śmigneło mi 20 lat w w związku małżeńskim ... |
Pogratulować udanego stażu
Niemniej przypominam, co już zostało tu ustalone, iż nic nie stoi na przeszkodzie zajrzeć w kartę dań nawet gdy jesteśmy na diecie
igi - 09-11-2005, 10:27
Piotruś Pan napisał/a: | śmigneło mi 20 lat |
Gdybyś "pomyslał" wcześniej to już za 5 lat byś wyszedł z więzienia
ŻART OCZYWIŚCIE
JCH napisał/a: | zajrzeć w kartę dań nawet gdy jesteśmy na diecie |
Cały czas z Jackie powtarzamy to naszym żonom ale nie zawsze jest to przez nie rozumiane choc i tak są dla nas bardzo wyrozumiałe
Szczegolnie zona jackiego - Beatka
Anonymous - 09-11-2005, 10:32
JCH napisał/a: | zajrzeć w kartę dań nawet gdy jesteśmy na diecie Wink |
Nie zawsze mogę pisać to co myślę no wiesz za plecami NIK-MM ( w tłumaczeniu: Najwyższa Izba Kontroli Małżonka Małgorzata )
Anonymous - 09-11-2005, 10:48
JCH napisał/a: | Piotruś Pan napisał/a: | Nie będę się wypowiadał bo w tym roku śmigneło mi 20 lat w w związku małżeńskim ... |
Pogratulować udanego stażu
Niemniej przypominam, co już zostało tu ustalone, iż nic nie stoi na przeszkodzie zajrzeć w kartę dań nawet gdy jesteśmy na diecie |
A zaglądać se możesz, tyle że częste zagladanie skutkuje zwykle najpierw ślinotokiem a potem nerwicą, a z drugiej strony obżarstwo na diecie skutkuje dość często ciężkim rozstrojem żołądka. A potem to już tylko sucharki...
Pzdrw.
|
|
|