To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MitsuManiaki.com - Wizytówki Mitsumaniaków

Juiceman - 17-09-2006, 20:56

Ja tez bym poprosil o takie wizytowki :)
kaleos - 17-10-2006, 17:32

dziś doszły moje :)
wielkie dzieki 8)

Anonymous - 17-10-2006, 21:48

kaleos napisał/a:
dziś doszły moje :)
, to zaczynaj rozdawać , niech powiększa się grono fanatyków :mrgreen:
zako7 - 18-10-2006, 20:16

Ja też wpłaciłem :lol: , nie moge sie doczekać żeby je rozdawać :twisted:
stanik - 18-01-2007, 11:57

a ja mam pytanie, czy wizytówki są nadal rozsyłane itd? Bo wysłałem Firebee pieniądze i info o zamówieniu jednej paczuszki i nie dostałem żadnej odpowiedzi (być może Firebee jest na jakimś urlopie albo coś, dlatego pytam, może ktoś inny wie :) ? )
Pozdrawiam

zako7 - 18-01-2007, 13:23

Ja wpłaciłem pieniążki w pażdzierniku .....i.....nic cisza dwa razy pisałem do firka....i.... cisza chyba moge się pożegnać z tą dyszką :?
Firebee - 18-01-2007, 14:17

co jak co ale na 10 złotych chyba nikt sie jeszcze nie dorobil... Firma wizytowkarska mnie olala i musialem sie prosic z innej. w weekend rozsylam wizytowki i TObie zako - 20złotych cobys nie posadzal mnie o kradziez kaski
Pozdr

[ Dodano: 18-01-2007, 14:21 ]
Przy okazji proszę jedną osobę chętną z pobliża Warszawy (moze ty Stanik?), ktora zadeklarowalaby sie rozprowadzaniem wizytowek pomiedzy klubowiczami w swoim regionie...
W niedziele bede w NAdarzynie podrzuce kilkaset sztuk.
Bardzo prosze o sygnal w tej sprawie.

stanik - 18-01-2007, 14:21

ja tam nie posądzam o zawłaszczenie zawrotnej kwoty 10 PLN :) , żeby nie było, tylko razem z Kamilkiem (to dla nas obydwu ma być, bo dla jednego 100 sztuk to spora ilość) zastanawialiśmy się co się dzieje że taka cisza. Ale teraz wszystko jasne, czekam więc cierpliwie :)
Pozdrawiam

Firebee - 18-01-2007, 14:24

ta sama prosba tyczy sie kazdego z regionow, narazie zglosil się arekp na Zachodniopomorskie, poprosze tez o kontakt inne osoby (pracuje teraz od 8 do 23 nawet w niedziele, wiec moge miec problemy z wysylka)

[ Dodano: 18-01-2007, 14:24 ]
Stanik tyy nie czekaj cierpliwie tylko pisz czy mozemy w niedziele sie spotkac!! :twisted:

saphire - 18-01-2007, 18:01

Zatem trzeba grzecznie czekać i tyle :) :mrgreen:
zako7 - 19-01-2007, 08:02

Firku ta dycha mi "lata", tylko jedno mnie dziwi dlaczego była taka cisza z Twojej strony od pażdziernika. Wystarczyło napisać TU w tym miejsu że są problemy z drukarnią, i było by po sprawie. W styczniu stanik poruszył temat o którym już zapomniałem, ja napisałem jak to wyglądało w moim przypadku, i nagle burza, firek w swojej łaskawości chce mi wysłać dwie paczki wizytówek, bo już są. Firku powtarzam wystarczyło napisać TU w tym miejscu lub każdemu kto wpłacił na PW o problemach i nie było by teraz bezsensownego pisania.
pozdrawiam zako

Firebee - 19-01-2007, 09:00

zapraszam więc zako do pomocy i przejecia Twojego regionu rozdajac Klubowiczom z Twojego regionu wizytowek, przyjmowania oplat i przesylania mi spowrotem. Znacznie przyspieszy to proces rozprowadzania powyzszych..
Moge podeslac pierwszy tysiąc w twoim kierunku
Pozdrawiam

Firebee - 19-01-2007, 09:29

Oto gdzie mozna będzie od przyszlego tygodnia znalezc wizytowki:

Szczecin - Arekp
Gdańsk - Raddex
Warszawa - Stanik
Grudziądz - Firek

Prosze o zgłaszanie się kolejnych regionów
Pozdr

zako7 - 19-01-2007, 12:37

Fireczku, bardzo chętnie pomoge. Tylko mam pytanie, czy są chętni w regionie śląskim, oprócz mnie? Jeżeli tak to proszę piszcie.
pozr zako

Adaho_krak - 19-01-2007, 15:44

Firebee napisał/a:
Prosze o zgłaszanie się kolejnych regionów

u mnie można odebrać w małopolsce zrobione w/g wzoru ogólnie przyjętego wydruk na papierze 280g druk laserowy :)