| 

| Nasze Miśki - Lancer Evo IV

BeNeK - 06-12-2013, 19:03

Seiji, Jak bym wiedział ze szukasz to miał byś u mnie takie gajgerki po 100zł
  Chyba że te oddasz i podbijesz do mnie , gdzie za 600zł będziesz miał 6 albo 7  takich wskaźników   Seiji - 06-12-2013, 20:29

| BeNeK napisał/a: |  	  | Seiji, Jak bym wiedział ze szukasz to miał byś u mnie takie gajgerki po 100zł  Chyba że te oddasz i podbijesz do mnie , gdzie za 600zł będziesz miał 6 albo 7  takich wskaźników   | 

pw ;p
 Mithrill - 07-12-2013, 23:05

Kurczę, wiosną kupuję EVO!
 Może być RHD, mam to gdzieś.

Fajna furka, Seiji. Czekam na następne mody.
 Seiji - 11-12-2013, 18:32

projekt tablicy w wektorze gotowy

wszedłem też w posiadanie drugiego

Wszyc - 11-12-2013, 22:07

Podoba mi się Twoje podejście ja też mam tak na bani będę wszystkie naklejki pod maską i na budzie będę tłumaczył na krzaczki
  oczywiście tablica też wyląduje odpowiednia a jak pieniedzy starczy to i będzie troche kontrowersyjnie Itasha style ale ze smakiem nie jak to niektórzy   
 Powodzenia z planami i oby Ci śmigała ta najładniejsza generacja EVO
   Seiji - 12-12-2013, 08:55

jak już mowa o itasha, to na tegorocznym SCP był świetny civic w Lucky Star

Wszyc - 12-12-2013, 11:52

Niezły ja będę chciał iść w motywy z Black rock shooter jeżeli się uda
   Seiji - 13-12-2013, 17:46

wpadł kolejny fant - ten o dziwo przyszedł w stanie idealnym

dzięki niemu nie muszę odlutowywać przewodów z instalacji i nareszcie mogę posłać tamte na gwarancję
   krzychu - 13-12-2013, 18:16

A co z EGT?
   Seiji - 13-12-2013, 18:22

| krzychu napisał/a: |  	  | A co z EGT?   | 

w planie jeszcze EGT i ciśnienie oleju

ale to nie teraz, są to najdroższe wskaźniki i ich zakup trzeba będzie ekhmm, rozłożyć w czasie

w planie na pewno jeszcze w tym roku jest rozpórka tylnych kielichów
 Wszyc - 13-12-2013, 19:28

| Seiji napisał/a: |  	  | w planie na pewno jeszcze w tym roku jest rozpórka tylnych kielichów | 

Już chciałem pytać czy jest sens bo myślałem że macie rozwiązany tył tak jak ja w galancie ale jednak nie, widzę na fotach w necie że całkiem co innego w evo jest

W galu to tak z tyłu:

więc co najwyżej można jakoś wzmocnić bude

Bedzie jakaś firmowa czy sam strugasz?
 Seiji - 13-12-2013, 19:54

w evo jest wspawany taki "V" myk, a tak to kielichy są cofnięte do tyłu

(zdjęcie zapożyczone z evo.org.pl, ja bym nigdy takich kiczowatych lamp nie założył)

będzie jakaś firmowa, jak się nie uda dorwać jakiejś dżapańskiej firmy to dla testu nabędę "Staffę" z allegro, wygląda dosyć ok na zdjęciach i cena dosyć przyjemna
 Seiji - 14-01-2014, 23:23

dzisiaj wpadła w moje rączki puszka filtra i nowiutki bielutki filtr oem

nie mogłem czekać do weekendu więc od razu go założyłem, oczywiście okazało się, że połowa kabli idzie nie tak jak fabryka przykazała i trzeba było poprawiać

tak to wyglądało przed

a tak już po

z niewiadomego powodu na zdjęciach wygląda to jak by wszystko było brudne, z jakimś dziwnym nalotem w kolorze pomarańczowym - wina tostera szajsung którym były robione zdjęcia
   tresorex - 15-01-2014, 11:38

W EVO fajnie zrobili dolot. W cywilnym lancerze wlot jest w tym samym miejscu, wchodzi do wielkiej puszki za zderzakiem i stamtąd jakimś labiryntem dopiero do filtra
   Torp12 - 15-01-2014, 11:42

Seiji Twój upór w dążeniu do oryginału jest godny podziwu

|  | 
 |  |