Lubelskie - Zlot 2014
koszmarek - 14-08-2013, 11:06
Morfi napisał/a: | A po drugie nie spotykamy sie dla standardu, ze musi być łazienka w pokoju. |
Morfi...
Nie mówię o łazience. Wolę spać w wygodnym miejscu gdzie da się przewietrzyć.
Dzięki Renatko To co nam jeszcze zostało do jakiejś decyzji ?
inq - 14-08-2013, 11:10
_Slawek_ napisał/a: | Co Wy na to? Jakieś propozycje terminu? |
Ja chętnie się przejadę. Tylko w jakiś wolny dzień. Jutro lub niedziela. Godziny raczej południowe i późniejsze.
Seichan - 14-08-2013, 11:23
Martynka, w kazdym pokoju / domku są okna. W pawilonie dodatkowo jest balkon w każdym pokoju, więc przewietrzyć się da
Dawid, jutro nas nie ma w Lbn, więc jak już to niedziela.
inq - 14-08-2013, 11:33
To co umawiamy się jakoś na niedzielę? Jakaś 14 by była dla mnie optymalna.
Tomek - 14-08-2013, 12:23
a ja się zapytam co to jest quasi hotel?
co jest w lepszym standardzie? hotel czy quasi hotel?
Seichan - 14-08-2013, 12:30
W lepszym standardzie jest hotel. W quasi hotelu pokoje są w dość dobrym standardzie. W pokojach są tapczan i wersalka oraz sanitariaty. Korytarz prowadzący do pokoi jest w gorszym stanie, ale tynk na głowy nie leci
[ Dodano: 14-08-2013, 12:32 ]
A quasi hotel to 8 pokoi obok stołówki, tuż przy pawilonie. To "hotel" dawnego drugiego ośrodka (obecnie oba ośrodki sa połączone), ale w porównaniu z hotelem dawnego pierwszego ośrodka trudno mu nadać nazwę "hotel", stąd też robocza nazwa quasi hotel.
Tomek - 14-08-2013, 12:43
Seichan napisał/a: | ale w porównaniu z hotelem dawnego pierwszego ośrodka trudno mu nadać nazwę "hotel", stąd też robocza nazwa quasi hotel. |
tak też właśnie myślałem
ale pytam, bo hotel jest tańszy niż quasi hotel
rozumiem, że to paradoks wynikający wprost z głowy kierownika/właściciela
no, nieważne
dzięki za odpowiedź
_Slawek_ - 14-08-2013, 12:51
Inne spojrzenie na okolice jeziora:
http://youtu.be/PnRGHp3srsA
Od 0:56 widać po prawej stronie ekranu molo oraz plażę, mniej więcej w tym miejscu zaczyna się teren przeznaczony pod okupację MM.
Około 1:15-1:20 wyłania się w okolicach prawego dolnego rogu mini kompleks obejmujący rejestrację, pokoje hotelowe i restaurację. Przylegający plac to potencjalne miejsce na urządzenie dyskoteki. Awaryjne miejsce w razie deszczu to bar "okrąglak" ukryty gdzieś wśród drzew.
Następnie od 1:21 przechodzimy do największego budyku w okolicy, czyli wspomniany wcześniej pawilon (pawilon stanowi granicę tego ośrodka).
Od 1:27 ukazuje się drugie asfaltowe boisko (kosz/siatka), a pod drzewami chowa się pierwsze (kosz) (Bliżej plaży jest też boisko do siatkówki plażowej)
Widoczny między pawilonem i boiskiem zielony obszar byłby wykorzystany jako główny parking.
Seichan - 14-08-2013, 12:59
tomek84 napisał/a: | ale pytam, bo hotel jest tańszy niż quasi hotel
rozumiem, że to paradoks wynikający wprost z głowy kierownika/właściciela |
Prawodpodobnie tak.
Również na to zwróciłam uwagę, poprosiłam ośrodek o dodatkowe wyjaśnienia w tym zakresie.
[ Dodano: 15-08-2013, 17:30 ]
Nasza oferta organizacji zlotu oficjalnie została zgłoszona
W@sio - 15-08-2013, 20:48
Super, niech się Forum wypowie, może pojawią się jakieś kontroferty, zapadnie decyzja i bierzemy się do roboty
Seichan - 16-08-2013, 00:13
Dokładnie
Nie ma na co czekać. Poza tym mam już pewne pomysły na zlotowe sobotnie popołudnie, które też trzeba byłoby wcześniej zapiąć.
Aga - 16-08-2013, 09:51
Ilością miejsc bym się nie przejmowała oraz standardem
W Krakowie toczyliśmy dyskusję na ten temat
Zawsze szukamy dyżych ośrodków żwby każdy miał komfort
A po co?
W Elbe ludzie śpią w namiotach i tak się cieszą że mogli się spotkać
Więc my też możemy w mniejszym ośrodku
Ruszy lista rezerwacji - kto pierwszy ten lepszy
Komu zależy na zlocie i kto śledzi temat ten zdąży
A dla malkontentów i spóźnialskich zostaną namioty i kwatery poza ośrodkiem
Od lat mówimy ze najważniejsza jest możliwość spotkania
A jeśli na dodatek będzie to ośrodek nad wodą gdzie łatwiej znieść upał i nikt nas nie będzie uciszał to już luksus
Seichan - 16-08-2013, 10:03
Masz rachę Aga
To samo wcześniej stwierdził Morfi.
Nie ważne gdzie, ważne z kim
Jaro1974 - 16-08-2013, 10:14
Seichan napisał/a: | Nie ważne gdzie, ważne z kim |
Jeszcze nie dodałaś: "nie ważne jak"
Bartek - 16-08-2013, 15:20
Jeżeli ode mnie to zależy, to ja daję zielone światło
|
|
|