Nasze Miśki - Cherry Elegance xD :)
robertdg - 05-06-2014, 20:01
Nie przejmuj się, prędzej czy póxniej i tak by to sie odkleiło, przyklej na dobry klej i po sprawie
Dżolero - 05-06-2014, 20:09
widzę na foto ze zamontowałeś soczewki. mam pytanko jak pozbyłes się z lampy odlewu z homologacja??
bialyjayz - 06-06-2014, 01:30
robertdg napisał/a: | Jeszzce dobrze nie odpakowane a uszczelka juz odłazi |
mam ten sam problem u siebie, rozwiązałem go ......kropelką
promatti - 06-06-2014, 08:01
robertdg, bialyjayz, kropelka pomogła dzięki
Dżolero, oryginalne lampy zostawiłem sobie nie tknięte a do soczewek kupiłem zamienniki Depo i w nich Deejay wyrzeźbił miejsce na soczewki. Wiec musiałbyś o szczegóły podpytać jego
Tomii - 07-06-2014, 10:48
Promatti, a jak u Ciebie w tym miejscu z podłużnicą z jednej i z drugiej strony ? postukaj tam młoteczkiem
http://zapodaj.net/33ab6a417188b.jpg.html
promatti - 07-06-2014, 13:52
Z wielka przyjemnością to dla Ciebie sprawdzę jak tylko odzyskam auto
Co może mi taka diagnoza powiedziec ?
deejay - 07-06-2014, 19:40
Tomii napisał/a: | Promatti, a jak u Ciebie w tym miejscu z podłużnicą z jednej i z drugiej strony ? postukaj tam młoteczkiem |
Z tego co pamiętam jest tam skała , blacha jak dzwon
Marcino - 09-06-2014, 15:42
U mnie wypadła dziurka , a blacha była krucha jak piętka od chleba. Powiedzcie mi jak by to wyciąc to trzeba załatać kawałekiem blachy? Jakiej grubiej?
Pytam bo zbieram informacje na temat reanimacji moje galanta i sie zastanawiam żeby się samemu za to wziac.
A z czego tzn jakiej blachy było uzupełniane nadkole wewnętrzne?
Co za farbę epoxydową - piodkładową dawałeś?
Co to za czarny klej? Sika? Czy coś innego?
promatti - 09-06-2014, 20:49
Tyle pytań a ja nie znam odpowiedzi ale sie podpytam jak będę odbierał autko
promatti - 18-06-2014, 20:19
Marcino napisał/a: |
U mnie wypadła dziurka , a blacha była krucha jak piętka od chleba. Powiedzcie mi jak by to wyciąc to trzeba załatać kawałekiem blachy? Jakiej grubiej?
Pytam bo zbieram informacje na temat reanimacji moje galanta i sie zastanawiam żeby się samemu za to wziac.
A z czego tzn jakiej blachy było uzupełniane nadkole wewnętrzne?
Co za farbę epoxydową - piodkładową dawałeś?
Co to za czarny klej? Sika? Czy coś innego? |
Marcino przepraszam ale po tak długiej rozłące z Galusiem przy odbiorze na jego widok zapomniałem o to zapytać ;/ a miałem zapisane na kartce ale obiecuje ze się dowiem
A więc tak się teraz miewa Wiśniuś:

a w tle Lancer
ale naklejka była Mitsubishi Motors i nie wiem czy to ktoś od nas czy nie
Jednak są też szkody muszę wyprać tapicerkę i pozbyć się zapachu lakieru bo dżabi następnie wyprostować antenkę gdyż jak widać na fotkach nie chowa się przeszła swoje podczas prac no i najważniejsze sprzęgło, zaczęło się zapadać :/ dzisiaj rano pod blokiem stałem kilka minut zanim wbiłem 1 :/ ajutooo , no i konserwę i polerkę odkładamy na przyszły miesiąc teraz nie ma czasu
deejay - 18-06-2014, 20:33
Ocena BDB ca całokształt
promatti - 18-06-2014, 20:53
deejay napisał/a: | Ocena BDB ca całokształt |
jak dla mnie bajka xD
jest fantastycznie jak lustro!
fj_mike - 18-06-2014, 20:56
promatti, ciesz się "nowym" Galem
Pięknie wygląda
booohal - 18-06-2014, 21:28
Nie chcę Cię martwić ale obejrzyj lakier dokładnie w pełnym słońcu lub w ciemności latarką ledową (może być z telefonu) Niestety z daleka widać, że polerka to kaszana.
Fragu - 18-06-2014, 21:39
hehe fajne felgi
|
|
|