To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mazowieckie - Spotkanie na drodze ;)

Trik - 20-09-2008, 20:31

Pozdrawiam kierowcę czarnego Lancer 08 na blachach WW xxxxx (chyba), któren to mię omrygał w Augustowie dzisiaj między 12 a 13 na drodze w stronę Lipska. Przytrzymałem się, ale delikwent pojechał dalej. Niestety. Może następną razą. :mrgreen:

Dzisiaj zobaczyłem go ponownie z naklepką MitCAR.

akbi - 26-09-2008, 11:40

... może nie na drodze, ale...
serdecznie pozdrawiam:
Krotkę, Gregorbu, Harpagana oraz Czarnucha23... i serdecznie dziękuję za krótkie SPOTkanko w środowy wieczór :wink:

krotka - 30-09-2008, 12:53

akbi napisał/a:
... może nie na drodze, ale...
serdecznie pozdrawiam:
Krotkę, Gregorbu, Harpagana oraz Czarnucha23... i serdecznie dziękuję za krótkie SPOTkanko w środowy wieczór :wink:

my Ciebie też :D

JayChyl - 03-10-2008, 13:20
Temat postu: 2 Colty pod WWSI
Hola.

Dziś sobie przechodze do Warszawskiej wyzszej szkoly informatyki, patrze a tu 2 colty - niebieski c50 i czerwony CA0.

Ja mam tego grafitowego z naklejkami Mitsumaniaków.
Któż to taki będzie uczyć się ze mną w szkole? :D

cns80 - 04-11-2008, 08:48

Pozdrowienia dla Maretzky'ego na którym wczoraj wymusiłem pierwszeństwo ;)
Dzięki :D Troszkę bardzo mi się śpieszyło.

Gene - 04-11-2008, 09:01

jeszcze sie obnazaj... pirat :lol: :lol: :lol:
cns80 - 04-11-2008, 15:18

Z mojego punktu widzenia nie było tak źle. Musiałem skręcić w prawo, a byłem na lewym, bo mnie jakaś ślamazara przyblokowała. Wskoczyłem przed Maretzky'ego i też by było OK gdyby nie to że Peugeot jadący przed nim łamał się w zakręt jakby miał ze 3 przyczepy :evil: Więc Maretzky musiał troszkę przyhamować.
Ale zawału chyba nie dostał :wink:

Piwor - 04-11-2008, 15:44

Jak ktoś zobaczy granatową Carismę z obitym zderzakiem i śladami szpachli, to moja. :P Ogólnie widzę dużo Carism, ale nie mam pojęcia, czy kierowcami jest ktoś z forum. :)
Gene - 04-11-2008, 17:07

Patryk looz :wink: zartowalem, dobrze wiesz co sie w Warszawie dzieje na ulicach.
Piwor bede wypatrywal. :mrgreen:

Piwor - 04-11-2008, 18:05

Gene rzuca się w oczy. Pisałem oczywiście o przodzie. :)
pompec - 04-11-2008, 23:17

pozdro dla kierowcy czerwonego EVO z "czarną" maską widzianego na Wisłostradzie w niedzielę 2.11... próbowałem go sprowokować swoim wolnossącym "potworem" :lol: jak staliśmy na światłach ale nie chciał mnie ośmieszyć przed swoją i moją kobietą :P
Maretzky85 - 04-11-2008, 23:45

cns80 napisał/a:
Z mojego punktu widzenia nie było tak źle. Musiałem skręcić w prawo, a byłem na lewym, bo mnie jakaś ślamazara przyblokowała. Wskoczyłem przed Maretzky'ego i też by było OK gdyby nie to że Peugeot jadący przed nim łamał się w zakręt jakby miał ze 3 przyczepy :evil: Więc Maretzky musiał troszkę przyhamować.
Ale zawału chyba nie dostał :wink:

A to dlatego Cię nie widziałem wcześniej ;) Z tym wymuszeniem pierwszeństwa to tak bez przesady, było dużo miejsca przede mną i chyba nawet nie musiałem jakoś strasznie hamować :P Widziałem wcześniej jak ten peugeot się zbiera do tego zakrętu więc zwolniłem :)
Tak czy inaczej pozdrowionka ;) Na drodze światłami też, ale pewnie nie zauważyłeś :)

cns80 - 05-11-2008, 07:41

Maretzky85 napisał/a:
Na drodze światłami też, ale pewnie nie zauważyłeś
Coś mi mignęło, ale mi zabrakło rąk żeby pstryknąć awaryjne :mrgreen:
Piwor - 15-11-2008, 12:30

Ktoś mieszka na Bielanach/Żoliborzu? Wszędzie same miśki widzę i rozmyślam, czy to Wasze, czy nie. :)
ruslana81 - 15-11-2008, 13:19

Piwor, owszem, kilka osób jest z tych okolic - choćby gregorbu (auto - Corleone) i ruslana81 (auto - Mr. White)...są jeszcze McDoune, harpagan... :mrgreen: