Nasze Miśki - Galancer Evilution i Satarion oraz czarne GTO TT MK3
TommiCrazy - 18-11-2009, 10:41
prace konserwacyjne zakonczone, autko przeszlo zabieg calosciowego szukania i usuwania rdzy, auto z ogloszenia "stan kolekcjinerski" bylo koszmarnie pogryzione w progach i w paru innych miejscach. teraz auto jest wyleczone i czeka na nowy kolor u lakiernika , w miedzy czasie szukam nowego przedniego spoilera, bez tego nie bedzie efektu.
felgi tez sa dane do regeneracji , polerki oraz do pomalowania.
zdiecia przedstawiaja momenty z prac... w tym momecie jest juz blacharka zakonczona.
do takiego stopnia byla zjedzona blacha
tu widac podczas odkrywania elementow co kryje sie glebiej... nie bylo z wierzchu nic widac.
Krzyzak - 18-11-2009, 11:42
Tomku - daj znac jak bedziesz sie nudzil. Podstawie Ci mojego Colta - tez go ruda juz bierze...
Jogurt - 18-11-2009, 17:40
Krzyzak napisał/a: | Tomku - daj znac jak bedziesz sie nudzil. Podstawie Ci mojego Colta - tez go ruda juz bierze... |
Darku a samemu to co? toż to sama przyjemność
yaro1976 - 18-11-2009, 20:27
Jogurt napisał/a: | Krzyzak napisał/a: | Tomku - daj znac jak bedziesz sie nudzil. Podstawie Ci mojego Colta - tez go ruda juz bierze... |
Darku a samemu to co? toż to sama przyjemność |
he he a kto mu za to zapłaci?
TommiCrazy - 18-11-2009, 20:40
oprocz dobrych wiesci mam tez te zle..... jako ze nadchodzi zima a konca prac na galantem 4x4 nie widac, postanowilem namowic mojego ziomka do rozebrania silnika ktorego zekomo kupilem z stroker kitem opartym na JE pistons.....
okazalo sie ze w silniku tloki to jedna wielka hiroshima..... zreszta sami popatrzcie....
panewki juz jednen koles ogladal i mowil ze tragedi niema, blok trzeba jednak dac do regeneracji i kolejne tloki bede musial kupic na lekki nadwymiar.... troche zabawy przybylo... generalnie silnik ktory w anglii kupilem to jeden wielki walek......
jak cos zobaczycie jeszcze tu niepokojacego to piszcie, gdyby te symbole cos wam mowily to rowneiz mile widziane beda informacje, porownam to z tym co bylo mowione przy zakupie.
TommiCrazy - 17-04-2010, 12:16
potrzebuje opinii, odnosnie ukonczenia OPTYCZNEGO dla stariona... auto juz w maju bedzie gotowe ale nie moge nigdzie znalesc w przedniego spoilera , chcialem cale auto pomalowac pod jeden kolor i stoje w kropce, szukam tej przedniej czesci juz kilka miesiecy zarowno w polsce jak i w UK.
pytani brzmi.... czy bedzie mialo sens i jakis wyglad kupic przedni spoiler w USA z carbonu?
czy wg was nie bedzie to szpetnie wygladalo? auto cale bedzie w CANDY APPLE RED(mocna gleboka czerwien).... jesli mam skonczyc autko na czas to musze juz myslec o sprowadzaniu tych gratow z zaoceanu.
Anonymous - 19-04-2010, 08:17
na zdjęciu ten spoiler źle nie wygląda
docencik87 - 19-04-2010, 12:45
TommiCrazy, u mnie w Luboniu facet ma na żyletki już lekko zdekompletowanego Stariona 2.6 turbo. Ogólnie ta środkowa część przedniego spoilera jest cała. Do tego Starion jest Wide body
TommiCrazy - 21-04-2010, 00:51
moglbys mi dac namiar , ew dowiedziec sie jakies szczegoly w sprawie kupna? szczeze mowiac bardziej mi zalezy zeby cale auto bylo czerwoniutkie... carbon chce kupic jako ostatecznosc
Anonymous - 21-04-2010, 12:42
TommiCrazy napisał/a: | szczeze mowiac bardziej mi zalezy zeby cale auto bylo czerwoniutkie... carbon chce kupic jako ostatecznosc | \
przecież włókno można malować, a i waga będzie lżejsza, i nie zardzewieje później
TommiCrazy - 21-04-2010, 13:30
znalazlem zdezak w UK bosko.... gdybym zamowil carbon... to z drugiej strony szkoda by mi bylo go malowac....( co innego zwykle laminaty) carbon ma swoj urok... jednak ciesze sie ze zaloze zwykly i pojdzie pod malowanie jako jednej calosci.
docencik87 - 22-04-2010, 20:12
"Made in Japan" Przedsiębiorstwo Handlowe
Poznańska 92a
62-052 Komorniki
61 810 82 68
Dodam, że Starion jest koloru czerwonego
TommiCrazy - 24-04-2010, 18:35
wczoraj mialem dostarczony zdezak z UK... jeden koles z forum stariona UK mial auto na rozbiurke, ostro przeplacilem za wcale nie perfekcyjny egzemplaz... znajac moje szczescie okaze sie ze te w polsce jest tanszy i lepszy... najwyzej bede mial dwa.
TommiCrazy - 24-04-2010, 18:44
wczoraj mialem dostarczony zdezak z UK... jeden koles z forum stariona w UK mial auto na rozbiurke, ostro przeplacilem za wcale nie perfekcyjny egzemplaz... znajac moje szczescie okaze sie ze te w polsce jest tanszy i lepszy... najwyzej bede mial dwa.
ostatnio przyszla mi rowniez paczuszka z nowiutka dedykowana turbinka HKS dla mojego stariona... praktycznie top end dostepna turbina dla tego autka.
powinno auto pieknie w przyszlosci latac.
TommiCrazy - 30-04-2010, 15:16
od poniedzilaku probuje sie dodzwonic do firmy "made in japan" i chce zapytac o ten spoiler... i nikt nie odpowiada na zaden telefon... auto czeka w podlkladzie na malownanie... i cholerny zdezako spoiler trzyma mnie i robota nie rusza z miejsca.... cholera.
ma ktos z was jakas godna polecenia prywatna firme kurierska od przewozu paczek UK-Polska?
|
|
|