To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Reaktywacja Galanta - Wszyc

jacek11 - 25-02-2012, 21:55

Skąd ja znam te widoki :mrgreen: jakoś tragedii nie widzę :wink: porób foty jak rozbełtasz go do końca.wtedy będzie widać dokładny rozmiar zniszczeń 8)
Wszyc - 26-02-2012, 20:31

robertdg 5 strona tego tematu pierwszy twój post :) jest dokładnie tak samo u mnie :) jak nie gorzej :)

Jak galant mnie miło zaskoczył z przodu tak z tyłu.... no cóż

Jest na tyle źle że muszę przełożyć niektóre plany zakupu części w czasie hamulce sobie odpuszczam robić do września trzeba wsadzić z 2tyś zł w remont blacharski

Wszyc - 01-03-2012, 19:23

co raz rzadziej bywam w domu :D :D :D

Harmonogram przeciętnego dnia 5 rano wstać jechać do pracy 15 koniec pracy w pociąg i jedziemy do garażu kupić 2 suche bułki albo pół bochenka chleba na pierwszy posiłek dnia + 2 zupki chińskie :D , pobyt w garażu do 20stej powrót do domu autobusem i w końcu pierwszy posiłek porządny :) myć się 23 spać bo do roboty na 5 i zaczynamy od nowa kolejny dzień :mrgreen:

Saqu - 01-03-2012, 19:29

zamiast tak siedzieć poszedłbyś na drugi etat, i zarabiał na sprzęt, jakaś spawarka coś :P
w nocy robił miśka i zrezygnował ze snu... bo po co on w końcu a czas się tylko marnuje :D

wojtas - 01-03-2012, 19:31

Obawiam się, że Twój żołądek takiej diety długo nie wytrzyma. :roll: Zupki chińskie z "Radomnia" to nie jest najlepszy pomysł. :wink:
m6riano - 01-03-2012, 20:47

wojtas021180 napisał/a:
Zupki chińskie z "Radomnia"

On jada tylko te z biedronki...po nich dostaje kopa i nawet oczy świecą w nocy...;-)

marycjusz - 01-03-2012, 20:57

Krzychu, to żebyś sobie lepiej plan dnia ułożył, zawsze można porad zaczerpnąć stąd :D http://www.youtube.com/watch?v=fBfQgcLvg-c
m6riano - 01-03-2012, 21:08

Pamiętaj..od stadionu masz z górki...i za piętnaście siódma zjedz objad...i zdąrzysz..;-)
Wszyc - 01-03-2012, 21:34

marycjusz napisał/a:
Krzychu, to żebyś sobie lepiej plan dnia ułożył, zawsze można porad zaczerpnąć stąd :D

Masz coś do mojego planu co prawda jestem dopiero na drugim roku Logistyki ale uważam że jest całkiem zgrany :P mi tam pasuje :P na ogólnopolskim przeżyłem 3 dni na samych zupkach i zobaczcie jak biegałem i było mnie wszędzie pełno :P Parę osób nie zdążyło zaparkować swoich miśków a już się z nimi witałem ;)
Weekend mam wolny od uczelni to dopiero będzie się działo :P

Marcin-Krak - 01-03-2012, 21:53

Wszyc napisał/a:
Weekend mam wolny od uczelni to dopiero będzie się działo :P

Będziesz jadł więcej zupek chińskich ? :P
Czy na zdjęciu widać maszynę do lodów ?

Zielu - 01-03-2012, 22:15

Krzychu, twardy bądź jak żelki z biedronki :lol:
Znam taki tryb życia, ojj lekko nie ma :)

Wszyc - 01-03-2012, 23:01

Cytat:
Czy na zdjęciu widać maszynę do lodów ?

tak po prawej od ziemi aż po sufit i jeszcze po lewej jest ale już nie widać zdjęcie nie objęło

wojtas - 02-03-2012, 07:51

Wszyc napisał/a:
na ogólnopolskim przeżyłem 3 dni na samych zupkach i zobaczcie jak biegałem i było mnie wszędzie pełno

Typowe oznaki uzależnienia, terapia odwykowa jak najbardziej wskazana :mrgreen: . Ewentualnie zmiana menu żywieniowego :wink: . Pamiętaj "Szlachetne zdrowie nikt się nie dowie..."

robertdg - 02-03-2012, 08:06

Wszyc, radze dorzucić coś do menu, bo czajnas zup mają mało żelaza - wygryź pruchnice w galancie :P
Wszyc - 02-03-2012, 08:08

Poziom żelaza w mojej krwi to 12-15% normy zdrowego w pełni człowieka chodź obecnie nie wiem dawno nie robiłem badań ;) wiem Robercie ale nie drążmy tematu zdrowia chyba że na pw ;)