To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. V czyli REKREACJA

gigant87 - 31-10-2012, 12:48

A ja dziś jestem ostatni dzień w pracy... Od poniedziałku nowa firma. :)
Juiceman - 31-10-2012, 16:05

gratki
mjsystem - 31-10-2012, 19:00

fergul11 napisał/a:
mjsystem napisał/a:
jestem jedynym facetem w domu

...a jak z prawem głosu , bo rozumiem że jesteś w mniejszości ?

Tak przyszło mi do głowy w ostatniej chwili że jak Ty trzymasz "bank" to nie masz się o co martwić

No nie inaczej :mrgreen:

fergul11 - 01-11-2012, 16:37

Tylko żeby Twoim Paniom w przyszłości nie przyszło do głowy zaprowadzić Cię tam gdzie Ty haniebnie kota potraktowałeś .
Abyś poczuł się chociaż trochę winny

[ Dodano: 02-11-2012, 19:30 ]
takie przeczytane w jednym artykule na temat Greckiego Kryzysu

cycat :mrgreen:

GRECKA TRAGIKOMEDIA.

Poziom nauczania w Grecji jest najniższy w UE, pomimo, że na jednego ucznia przypada 3 ra­zy więcej nauczycieli niż w Finlan­dii, gdzie poziom nauczania jest najwyższy.. Bruksela zapytała Grecję, jak to możliwe, że ma aż 11 tysięcy osób żyjących ponad 100 lat. Grecy sprawdzili, okazało się, że takich osób jest 800. Reszta nie żyje, ale rodzina nie zgłaszała zgonu i pobierała emeryturę lub rentę..
W dzielnicy Ekali na przed­mieściach Aten w zeznaniach po­datkowych ujawniono 324 base­ny. Gdy rząd ogłosił, że będzie z satelity sprawdzał, kto ma ba­sen, w sklepach zabrakło siatki maskującej. Okazało się, że w Ekali są 16.974 baseny..
Istnieje dodatek dla córek generałów i pułkowników, jeżeli do 30.roku życia nie wyszły za mąż. Wtedy państwo uznaje, że mogły być źle traktowane w dzie­ciństwie, mieć traumę rodziny wojskowej i wypłaca im 2000 euro miesięcznie dodatku ...
Choć jezioro Kopais zosta­ło osuszone w 1957 roku (55 lat temu),30 urzędników w pełnym wymiarze czasu pracy w dalszym ciągu zarządza całą akcją ...
Wstępne wyniki wewnętrz­nej kontroli w Ministerstwie Finansów pokazały, że w samym mini­sterstwie 234 urzędników nie zło­żyło deklaracji podatkowych za poprzedni rok, a 20 dyrektorów urzędów skarbowych zostało zwolnionych, gdy okazało się, że w ich regionach ludzie masowo nie płacą podatków.
Nieustannie działa i pobiera gaże powoła­ne przez rząd grecki biuro za­jmujące się promocją Salonik, jako europejskiego miasta kultury w ... 1997roku.

Przebili chłopaki Irlandię :mrgreen:

mjsystem - 04-11-2012, 11:18

fergul11 napisał/a:
Tylko żeby Twoim Paniom w przyszłości nie przyszło do głowy zaprowadzić Cię tam gdzie Ty haniebnie kota potraktowałeś .
Abyś poczuł się chociaż trochę winny

Nie, no moje kochanie nie pozbawi się przyjemności.... :wink:

fergul11 - 04-11-2012, 12:14

mjsystem napisał/a:
moje kochanie nie pozbawi się przyjemności....

Tu bym polemizował , bo ostatnio moje kochanie wyznało mi iż .....
wy faceci to jesteście biedni ,bo macie...
- piersi bez mleka
- ptaka bez skrzydeł
- jajka bez skorupek
- worek beż pieniędzy .a jeszcze jak trafimy na wegetariankę to w życiu się nie przyzna swojemu facetowi że kawałek mięsa sprawia jej przyjemność .
Ale żeby nie było jak w męskim temacie , jutro pozbywam się gipsu i kul :hello2:

mjsystem - 04-11-2012, 16:52

fergul11 napisał/a:
Ale żeby nie było jak w męskim temacie , jutro pozbywam się gipsu i kul

I to jest gut mesycz, trzymam kciuki za powrót do sprawności...
no... i uwazaj na przyszłość, bo czeka Cię przyjazd na zlot :mrgreen:

fergul11 - 04-11-2012, 17:58

mjsystem napisał/a:
bo czeka Cię przyjazd na zlot :mrgreen:
dzięki za miłe słowa , ale chyba na zlot to za dwa lata , w tym miesiącu przeprowadzam się do swojego:toothy1: :mrgreen: ,już jestem jak pusty bęben ,a żona tylko ,daj na to , daj na tamto , trzeba jeszcze kupić to ...
stary jak tak policzyłem to taniej by było nie żenić się :mrgreen: , ale ja byłem zakochany :) , jestem :mrgreen:

mjsystem - 04-11-2012, 19:48

fergul11 napisał/a:
dzięki za miłe słowa , ale chyba na zlot to za dwa lata , w tym miesiącu przeprowadzam się do swojego:toothy1: ,już jestem jak pusty bęben ,a żona tylko ,daj na to , daj na tamto , trzeba jeszcze kupić to ...
stary jak tak policzyłem to taniej by było nie żenić się , ale ja byłem zakochany , jestem

No nie chwaliłes się, gratki. :wink:

Za dwa lata się po prostu :partyman: z takiego spotkania :twisted:

vince_81 - 05-11-2012, 10:50

Że wróciłem :mrgreen:
Po urlopie wypełnionym nieróbstwem i odcięciem się od współczesności. Taki reset ogólny :wink: Nabrałem sporo sił, żeby na nowo zacząć indywidualną wojnę z państwową służbą zdrowia... znaczy się do pracy wrócić :P
No i przeczytać jakiś milion zaległych postów :wink:

fergul11 - 07-11-2012, 14:04

I co ...? wygrał kumulację ktoś z MM ?
Eee niee przyzna się :mrgreen:
Kurcze balans , niby wszystko idzie kroczek za kroczkiem do przodu , ale te kroczki taaakie małe i ciągle jakby pod górę , sprzysięgło się cuś czy jak :!:

gulgulq - 07-11-2012, 14:31

ja trafiłem !!! :lol: :lol: :lol: :lol:

trójkę :P

fergul11 - 07-11-2012, 14:41

gulgulq napisał/a:
ja trafiłem

Nie przyznawaj się publicznie ,bo poznasz rodziny najdalszą część ,od wielu lat niewidzianą nawet przez rodziców :mrgreen:

[ Dodano: 07-11-2012, 13:42 ]
Cytat:
trójkę
...to też gratki :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
... a na piwo wystarczy?

Juiceman - 07-11-2012, 15:25

gulgulq napisał/a:
ja trafiłem !!! :lol: :lol: :lol: :lol:

trójkę :P

Akurat gdybyś nie wysłał mi mms'em tego to może bym uwierzył że tylko trójka:

Bizi78 - 07-11-2012, 15:35

za trójkę to nawet dobrą flaszkę można kupić :mrgreen: .