Nasze Miśki - Sportowa Elegancja
Hugo - 02-07-2015, 13:34
Torp12 napisał/a: | Przyszły dzisiaj ograniczniki | Mmm, ale ładny. Czekam na moje
WreX - 03-07-2015, 20:51
Szkoda że w Polsce jest tak, że jak jest naprawdę doinwestowane auto to i tak raczej pójdzie po cenach rynkowych, może to 25k to lekka przesada ale to zależy głównie ile pracy i pieniędzy na to wszystko wyłożył. Chyba w takich przypadkach najlepiej byłoby rozebrać na części może wtedy by tyle wyszło.
U mnie samo audio jest warte około 2k i teraz z rozbitym przodem to pewnie 5k by nikt nie dał, to lepiej pozabierać wszystko co można sprzedać i gołodupca opychać.
Hugo - 03-07-2015, 22:12
WreX napisał/a: | Chyba w takich przypadkach najlepiej byłoby rozebrać na części może wtedy by tyle wyszło. | Chyba oszalałeś
misza116 - 04-07-2015, 08:35
WreX napisał/a: | Szkoda że w Polsce jest tak, że jak jest naprawdę doinwestowane auto to i tak raczej pójdzie po cenach rynkowych, może to 25k to lekka przesada ale to zależy głównie ile pracy i pieniędzy na to wszystko wyłożył. Chyba w takich przypadkach najlepiej byłoby rozebrać na części może wtedy by tyle wyszło.
U mnie samo audio jest warte około 2k i teraz z rozbitym przodem to pewnie 5k by nikt nie dał, to lepiej pozabierać wszystko co można sprzedać i gołodupca opychać. |
W Polsce? Raczej nie znajdziesz kraju, w którym ludzie ochoczo płacą dwukrotnie więcej za auto bo jest zadbane. Rozumiem, że ma prawo być powyżej rynkowej i pewnie jest tyle warte, ale bez przesady .
Popatrz na alternatywy w tej cenie
Rynek zweryfikuje...
eremita - 04-07-2015, 08:54
misza116 napisał/a: | W Polsce? Raczej nie znajdziesz kraju, w którym ludzie ochoczo płacą dwukrotnie więcej za auto bo jest zadbane. Rozumiem, że ma prawo być powyżej rynkowej i pewnie jest tyle warte, ale bez przesady .
Popatrz na alternatywy w tej cenie
Rynek zweryfikuje... |
Jak patrzysz np. na mobile to zadbane samochody są w cenach o wiele większych niż w Polsce. A jeszcze musi wydać ktoś pare złotych na przywiezienie, zrobienie i co najważniejsze musi zarobić. I po tym wszystkim nadal są tańsze niż dobre sztuki w DE.
Niemiec za dobry samochód zapłaci a Polak chce kupić poniżej wartości rynkowej igłe
A potem stęka że awaryjny, że okazało się że bity itp.
WreX - 04-07-2015, 10:10
eremita, otóż to, też właśnie na mobile de byłem mocno zdziwiony jak galanty się zaczynały na 1,200 eu a kończyły na 5,6k eu a to nawet VRki nie były.
Rafal_Szczecin - 04-07-2015, 13:07
WreX napisał/a: | kończyły na 5,6k eu |
wystawiac,a sprzedac za wystawiona kwote to dwie rozne rzeczy
misza116 - 04-07-2015, 22:31
Rafal_Szczecin napisał/a: | WreX napisał/a: | kończyły na 5,6k eu |
wystawiac,a sprzedac za wystawiona kwote to dwie rozne rzeczy |
Otóż to Poza tym jeśli ktoś widział przez ostatni rok gala 2.0 w takiej opcji w Niemcowni za 6 tys. euro., to chętnie obejrzę to cudo.
Torp12 - 06-07-2015, 22:46
Galant dostał dzisiaj w prezencie nowe przednie ograniczniki drzwi. Teraz chodzą idealnie. Naprawdę warto to zmienić, stare już rozklekotane na maxa były.
Filmik
Hugo - 06-07-2015, 23:25
Nic nie stuka, co?
booohal - 07-07-2015, 08:23
Ja pocebulaczyłem tzn. zamieniłem stronami i też nie stuka. Już się nie wstydzę wysiadać
Fragu - 17-07-2015, 12:17
Sprzedał ?
Torp12 - 17-07-2015, 13:30
Fragu napisał/a: | Sprzedał ? |
:] Jeszcze nie znalazł się amator
mjsystem - 17-07-2015, 13:48
Hugo napisał/a: | Nic nie stuka, co? | Bez tego "trzasku" nie ma efektu, to już nie Galant.
Torp12 - 28-08-2015, 09:04
Koniec końców auto trafiło do studia na korektę lakieru oraz położenie kwarcu.
Znowu sie błyszczy jak powinien, zobaczymy ile da ten kwarc.
Zdjęcia robione kolanem przez rajstopę dlatego są jakie są.
Przy okazji dostało się też komorze silnika:
|
|
|