Lubelskie - Lubelskie OT VII
radek79 - 09-02-2013, 10:03
doktor mówił że dopiero po 3 miesiącach dojdę do 100% sprawności
Anonymous - 09-02-2013, 11:36
Dzień dobry Lubelskie. Jak u was samopoczucie w weekendowy poranek... Słonecznie u was??:)
tomasek - 09-02-2013, 11:48
Słoneczka u nas nie ma i chyba dzisiaj nie będzie,a szkoda
grzesiopol - 09-02-2013, 14:25
Dzień dobry
inq napisał/a: | Olimp przy Cartmaxie. Nawet w niedzielę o tej porze w tym miejscu nie powinno być tłoku (ale mogę się mylić) | niestety czasami tam bywam i muszę stwierdzić, że jednak może nie być miejsca, zajedź po naszym niedzielnym spocie to zobaczysz, nawet jak jest miejsce to pojedyncze a nie w grupie, a dla nas najlepiej jak by było dużo obok siebie.
inq napisał/a: | Chyba lepiej się gada jak na głowę nie pada | no tutaj to masz rację ale zawsze można parosole wziąć ze sobą albo w miarę konieczności zrobić wspólny POM pod dach
bastek napisał/a: | Grześ, byliśmu tu i tu, ale co szkodzi iść jeszcze raz | niestety innych uciech nie znam w tej mieścinie, byłem tam w celach rodzinnych a nie wypoczynkowych to za bardzo nie było czasu chodzić, no z wyjątkiem pijalni - wody również.
inq witaj w gronie nagrodzonych
inq napisał/a: | Druga sprawa to, że te sztywne zasady są trochę za sztywne. | nic człowieka nie upiększa jak długość czerwonego paska coraz wieksza (i nie do końca jasne zasady, i zawsze interpretowane przez "nadzór" więc: niezmienialne, nieomylne, jedynie słuszne itd. )
Anonymous - 09-02-2013, 15:40
mam pytanko czy to jest w waszych okolicach??
http://otomoto.pl/mitsubi...-C27840741.html
radek79 - 09-02-2013, 15:54
trochę nie bardzo, musisz szukać kogoś z okolic Rzeszowa
Andrew - 09-02-2013, 16:15
To jest miejscowość przed Jarosławem. Z Rzeszowa też tam daleko... Ode mnie jakieś 70km.
Anonymous - 09-02-2013, 16:21
myślałem że może wiecie kogoś blisko żeby zerknął na to czy się nie łamie jak silnik i środek skrzynia mnie nie interesuje może być padaka mam taką ale jak nikogo nie ma blisko to nie ma sensu zawracać sobie głowę.
inq - 09-02-2013, 16:22
grzesiopol napisał/a: | niestety czasami tam bywam i muszę stwierdzić, że jednak może nie być miejsca, zajedź po naszym niedzielnym spocie to zobaczysz, nawet jak jest miejsce to pojedyncze a nie w grupie, a dla nas najlepiej jak by było dużo obok siebie. |
Myślałem, że tam przy torze to raczej nikt nie parkuje. Nic to, będę myślał dalej Jeszcze tydzień został
grzesiopol napisał/a: | nie do końca jasne zasady, i zawsze interpretowane przez "nadzór" więc: niezmienialne, nieomylne, jedynie słuszne itd |
Trochę śmieszy mnie dawanie warnów za wykropkowane "kwiatki". Dzieci raczej tu nie zaglądają, a Mod zawsze może zmienić i też będzie dobrze. Jednak władza ma władzę i władać będzie - powoli zaczynam się z tym godzić
radek79 napisał/a: | trochę nie bardzo, musisz szukać kogoś z okolic Rzeszowa |
Bliżej będzie z UA.
Andrew - 09-02-2013, 16:30
manieklakmech nie wybieram się na razie w tym kierunku. Z Jarosława wiem, że jest jeden maniak co ma gala. Może napisz do niego firtiris.
grzesiopol - 09-02-2013, 17:41
ANDREW, widzę, że się dopisałeś, to teraz będzie z 28 osób nocujących, żeby tylko Sebastian wiedział co z czerwcem to by było już git. A może jeszcze ktoś się zapisze.
tomasek - 09-02-2013, 18:34
inq takie są zasady tego forum i sam się na nie zgodziłeś
A z wulgaryzmami akurat to dobrze że ich nie ma,nawet tych wykropkowanych,przynajmniej miło się czyta posty a nie tylko kropki
inq - 09-02-2013, 19:12
Wiem, wiem. Jednak to była pierwsza wpadka i taka mało groźna, mogło skończyć się na pouczeniu
Kogut pali skręta. Podchodzi kurczaczek:
-Kogut, cio maś?
-Maryche palę...
-Daj pociągnąć!
-Masz, tylko uważaj bo mocny sprzęt jest.
-OK! [wssfffffsffff.....] - zaciągnął się mały.
-No i jak kurczak, czujesz coś?
-Nić nie ciuje..
-?????, no to masz jeszcze jednego.
-OK! [wssfffffsffff.....]- mały zaciągnął się po raz drugi.
-No i jak kurczak, czujesz coś?
-Nić nie ciuje...
"No co jest” - myśli kogut – „a, kurde - zrobię mu super skręta!"
Zawinął kogut prawie cały sprzęt jaki miał w gazetę i dał kurczakowi...
-[wssfffffsffffssfffff.....]
-No i jak kurczak, teraz coś czujesz?
-Nić nie ciuje...
-No żesz kurka, jak to nic nie czujesz?
-Nić nie ciuje, dziubka nie ciuje, śksidełek nie ciuje, nóziek nie ciuje...
Pogrubione było wykropkowane - aż taka tragedia?
Jakoś trzeba się przyzwyczaić, w końcu mmaniak bez RB to jak żołnierz bez karabinu.
tomasek - 09-02-2013, 19:25
Ja bym poprawił i upomniał na PW,ale to tylko moje zdanie
Efa z jakiegoś powodu podjęła inną decyzję,trzeba było zapytać na PW czemu
[ Dodano: 09-02-2013, 19:26 ]
A kawał dobry
inq - 09-02-2013, 19:42
Pogadane także luzik.
|
|
|