Outlander II GEN Techniczne - Nowa stacja Multimedialna DVD/TV/GPS
Dario_W - 14-05-2011, 19:20
Więc co wybrać? Co człowiek, to opinia. Potwierdza się powiedzenie, że opinie są jak dziury w d..e - każdy ma swoją. Udam się chyba do kilku salonów audio po porady. Wydać kilka tysi na coś, co jednemu działa, a drugiemu nie, to nie sztuka.
rezon - 14-05-2011, 19:23
mitsu00 napisał/a: | Za swojego Pioneera + kamera cofania + TV cyfrowa + interfejs sterowania z kierownicy + interfejs sterujący ori wzmakiem RF + ramka, dałem w sumie 920 GBP, czyli w przeliczeniu jakies 4 tys PLN. Stacje kupilem w sklepie wysylkowym w UK z pelna europeiska gwarancja 24m. | Bardzo dobra cena. W PL praktycznie +60%
Antyey - 14-05-2011, 19:51
rezon napisał/a: | Bardzo dobra cena. W PL praktycznie +60% | Rezon, no szczęściliwie dzięki UE nie ma problemów z zamówieniem z UK do PL płacąc rozsądniejsze pieniądze i dostając europejską gwarancję
sound_designer - 14-05-2011, 20:34
Za swojego Pioneera + kamera cofania + TV cyfrowa + interfejs sterowania z kierownicy + interfejs sterujący ori wzmakiem RF + ramka, dałem w sumie 920 GBP, czyli w przeliczeniu jakies 4 tys PLN. Stacje kupilem w sklepie wysylkowym w UK z pelna europeiska gwarancja 24m.[/quote]
A będzie to dużym problemem jak podasz dokładne nazwy tych elementów? Tak, zeby było wiadomo jak tego szukać - zamówienie przez neta z UK to bajka skoro mozna zamowic bez problemu z Chin
mitsu00 - 14-05-2011, 21:36
sound_designer napisał/a: | A będzie to dużym problemem jak podasz dokładne nazwy tych elementów? Tak, zeby było wiadomo jak tego szukać - zamówienie przez neta z UK to bajka skoro mozna zamowic bez problemu z Chin |
Stacja z navi, bt, DVD i tak dalej:
http://homeavdirect.co.uk...navigation-1858
Reszte podałem wczesniej w tym wątku. Poszukaj....
rezon - 14-05-2011, 22:29
Antyey napisał/a: | Rezon, no szczęściliwie dzięki UE nie ma problemów z zamówieniem z UK | wiem, czasami coś tam kupuję za granicą. Stwierdziłem tylko różnicę w cenie.
13zbyszek13 - 15-05-2011, 07:56
mitsu00 napisał/a: | Za swojego Pioneera + kamera cofania + TV cyfrowa + interfejs sterowania z kierownicy + interfejs sterujący ori wzmakiem RF + ramka, dałem w sumie 920 GBP, czyli w przeliczeniu jakies 4 tys PLN. Stacje kupilem w sklepie wysylkowym w UK z pelna europeiska gwarancja 24m. |
Jeśli jest tak jak piszesz to cena jest bardzo dobra.
rezon - 15-05-2011, 09:10
mitsu00, jak wygląda współpraca z książką telefoniczną, wybieraniem głosowym, itp?
mitsu00 - 15-05-2011, 15:03
rezon napisał/a: | mitsu00, jak wygląda współpraca z książką telefoniczną, wybieraniem głosowym, itp? | Wszystko jest miód malina. A jakbys potem kupowal sobie VAGa albo Superba, to wyzszy, tegoroczny model F930bt odbiera sygnaly z szyny CAN i wyswietla grafike nawiewu klimy i obraz z czujnikow parkowania z przodu i z tylu. Dokladnie jak w ori radiu.
Zjedz ytoche nizej na stronie ipoczytaj:
http://www.pioneer.eu/eur...n/features.html
sound_designer - 15-05-2011, 17:18
A jakiej mapy uzywasz do navi i czy jest ona w 3D i ma dobre pokrycie Polski?
mitsu00 - 15-05-2011, 18:17
sound_designer napisał/a: | A jakiej mapy uzywasz do navi i czy jest ona w 3D i ma dobre pokrycie Polski? | To najnowsze mapy TELEATLAS i pokrycie 100%. Prosze, poczytaj w zamieszczonym przeze mnie linku. Wszystie odpowiedzi tam sa. Wystarczy tylko poczytac
tomko - 15-05-2011, 19:14
pomijajac wszystko co zostalo do tej pory napisane w tym watku jedno jest pewne:
SZKODA KASY NA CHINSKI WYNALAZEK !!!
Lepiej dolozyc i zainwestowac w Pionieer'a, Kenwwod'a badz MMCS (niepotrzebne skreslic)
Przerobilem na wlasnej d..ie i wiem !
DJ Fazi - 15-05-2011, 22:31
mitsu00 napisał/a: | Wszystko jest miód malina. A jakbys potem kupowal sobie VAGa albo Superba, to wyzszy, tegoroczny model F930bt odbiera sygnaly z szyny CAN i wyswietla grafike nawiewu klimy i obraz z czujnikow parkowania z przodu i z tylu. Dokladnie jak w ori radiu.
Zjedz ytoche nizej na stronie ipoczytaj:
http://www.pioneer.eu/eur...n/features.html |
To ja jeszcze poczekam na takie cudo co będzie w ten sam sposób współpracować z szyną CAN Outka.
Beduin - 16-05-2011, 08:32
Witam,
Właśnie zakupiłem i zamontowałem "Chiński wynalazek"
http://allegro.pl/show_item.php?item=1597182231
Pozostaje tylko jedno pytanie...
W trybie odtwarzania DVD co 30 sek wyświetla mi się jakiś "safety notice... ble ble ble".
Jak to g..no wyłączyć ???
rezon - 16-05-2011, 09:09
tomko napisał/a: | pomijajac wszystko co zostalo do tej pory napisane w tym watku jedno jest pewne:
SZKODA KASY NA CHINSKI WYNALAZEK !!!
Lepiej dolozyc i zainwestowac w Pionieer'a, Kenwwod'a badz MMCS (niepotrzebne skreslic)
Przerobilem na wlasnej d..ie i wiem ! |
Bez przesady. Chiński wynalazek za wyjątkiem słabej selektywności tunera u mnie sprawuje się całkiem dobrze i nie żałuję jego zakupu. Jedyny powód rozważania zmiany to fakt, że zaczynam się jednak mocno zastanawiać nad wyciszaniem Outka a to mitsu00 napisał/a: | A jakbys potem kupowal sobie VAGa albo Superba, to wyzszy, tegoroczny model F930bt odbiera sygnaly z szyny CAN i wyswietla grafike nawiewu klimy i obraz z czujnikow parkowania z przodu i z tylu. Dokladnie jak w ori radiu. | jest dla mnie też istotnym argumentem, ponieważ wg preferencji na dzień dzisiejszy ew. zakup to Superb 4x4 1,8TSI lub 2.0 TDI 4x4 DSG, więc F930bt nie byłby takim złym zakupem
Beduin, Ty masz jakiś inny niż ROF
|
|
|