To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. III czyli REWOLUCJA

Efa! - 04-12-2010, 12:32

morfi, serdeczne gratulacje :) . Oby Ci się dobrze pracowało!
Morfi - 04-12-2010, 15:25

Efa!, To juz sie nawet kasa nie liczy bo jest srednia, ale stałość zatrudnienia. Chce gdzies w końcu ponad 2 lata popracować.
Bo ciagłe poznawanie nowych firm bywa męczące.

Efa! - 04-12-2010, 16:35

Morfi napisał/a:
Efa!, To juz sie nawet kasa nie liczy bo jest srednia, ale stałość zatrudnienia. Chce gdzies w końcu ponad 2 lata popracować.
Bo ciagłe poznawanie nowych firm bywa męczące.

To chyba znak naszych czasów z tym częstym zmienianiem pracy.

koszmarek - 04-12-2010, 17:51

że ludzie dostali jakiegoś kociokwiku.... GODZINĘ stałam z rodzicami w korku na PARKINGU pod M1, żeby albo przebić się pod IKEA albo wyjechać. Ostatecznie, wyjazd był bliżej ...

No i wybieranie koloru kuchni zostaje na styczeń :(

No i że dzisiaj mało brakowało, a klientce by się oberwało ode mnie przez to, że jej bachory dwa sobie małpi gaj z salonu urządziły a ta jakby nigdy nic kupowała auto zamiast pilnować.... wrrrr

Kaucz - 04-12-2010, 17:53

że dziś mija rok odkąd się tutaj pojawiłem :P
Seichan - 04-12-2010, 18:21

koszmarek napisał/a:
No i że dzisiaj mało brakowało, a klientce by się oberwało ode mnie przez to, że jej bachory dwa sobie małpi gaj z salonu urządziły a ta jakby nigdy nic kupowała auto zamiast pilnować.... wrrrr

Uwierz mi, że czasami ciężko jest zapanować nad dwójką dzieci, zwłaszcza, gdy są znudzone tym co robią rodzice / jedno z rodziców. Im bardziej przedłuża się wizyta w jednym miejscu, tym większe prawdopodobieństwo, że dzieci dostaną głupawki :badgrin:
Albo po prostu są tak rozpuszczone, że pani nawet nie próbowała nad nimi zapanować :doubt:

koszmarek - 04-12-2010, 18:49

Albo Pani jest bezmyślna, i zabiera dzieci zamiast zostawić na placu zabaw z babcią(która też z nimi była)... paranoja.. i jak tu się nastroić pozytywnie przy sobocie?
Efa! - 04-12-2010, 18:53

koszmarek napisał/a:
Albo Pani jest bezmyślna, i zabiera dzieci zamiast zostawić na placu zabaw z babcią(która też z nimi była)... paranoja.. i jak tu się nastroić pozytywnie przy sobocie?

trzeba dać dzieciom do zabawy coś niewielkiego, np. colta ;P

Seichan - 04-12-2010, 19:13

koszmarek napisał/a:

A to fakt. Ja jak mam coś do załatwienia, staram się załatwić opiekę dla dzieci, a nie ciągnąć je ze sobą. Skoro pani miała możliwość załatwienia opieki, to nie dziwię się Twojej irytacji.

A że sobota już się kończy, to ten fakt powinien Cię pozytywnie nastroić ;)

koszmarek - 04-12-2010, 19:16

Seichan napisał/a:
że sobota już się kończy, to ten fakt powinien Cię pozytywnie nastroić ;)

a tak! Nareszcie :) Jeszcze tylko Maretzkyego z warsztatu wyciągnąć i będzie super :) a Jak Wam mija sobota? :>

Seichan - 04-12-2010, 19:20

koszmarek napisał/a:
a Jak Wam mija sobota? :>

Jak co tydzień ;) Zajęcia w Izbie, a potem obowiązki domowe. Poza tym tracę głos, mówię już głębokim basem, wypluwam płuca przez kaszel, nos na szczęście odzyskał już drożność i zdolność odczuwania zapachów.
Ale ogólnie jest super :mrgreen:

Aga - 04-12-2010, 19:40

Martyna zaproponuj szefostwu zorganizowanie niewielkiego kącika dla dzieci, np klocki, kartki i kredki - niech malują mitsubishi na konkurs :) albo wydrukuj im blok od Juicemana
uwierz, że niewiele trzeba aby dzieciaki się ciekawie zajęły i nie psuły Ci nerwów... oraz samochodów :mrgreen:
może Twój pomysł spotka się z uznaniem i pokaże, że działasz dla dobra firmy

koszmarek - 04-12-2010, 19:41

Aga napisał/a:
kącika dla dzieci

są dwa kąciki :P

Aga - 04-12-2010, 19:45

koszmarek napisał/a:
Aga napisał/a:
kącika dla dzieci

są dwa kąciki :P

no to przyznaję Ci rację :mrgreen:
można się wkurzyć!