To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zachodniopomorskie - Nasze regionalne OT

Yoshiko - 10-01-2012, 09:36

volve napisał/a:
Yoshiko napisał/a:
i FTOrek się przywita

FTOrek nie jest z naszego regionu :P

wiem o tym kurka rurka :mrgreen: ale często do nas zagląda się przywitać i uaktualnić stan pogodowy :wink:
volve napisał/a:
Ale że nikt nic nie pisze :P

no właśnie :mrgreen:

no to ja napiszę, że wczoraj Multimedia to pojechała na całego :evil:
zawarłam umowę 09-02-2011 r na internet mobilny
przez 6 mcy płaciłam 1 gr
przez następne 5 - 20 zł
wczoraj pojechałam im ten net zdać bo umowa się kończy i usłyszałam że za luty mam zapłacić 100 zł :shock: bo się spóźniłam z wymówieniem umowy :evil: :evil: :evil:

no to zrezygnowałam ze wszystkich ich usług jak tak traktują klienta :evil:

JacekeR - 10-01-2012, 10:14

dzien dobry.
Yoshiko - 10-01-2012, 10:31

JacekeR napisał/a:
dzien dobry.

:shock: ty jednak żyjesz :wink:

już daj spokój z graniem :mrgreen:

volve - 10-01-2012, 10:53

Yoshiko napisał/a:
wczoraj pojechałam im ten net zdać bo umowa się kończy i usłyszałam że za luty mam zapłacić 100 zł :shock: bo się spóźniłam z wymówieniem umowy

No niestety trzeba czytać te ich umowy, bo później wychodzą takie kwiatki :( Jak dla mnie to jest chore, że umowa automatycznie się przedłuża, powinna być od tego do tego dnia i koniec. A pod jej koniec niech pomęczą się trochę ich pracownicy i zadzwonią do klienta z propozycją nowej...

JacekeR napisał/a:
dzien dobry.

Witam, witamy i przypominamy o majówce, abyś tam sobie powoli jakiś urlop szykował ;)

Yoshiko - 10-01-2012, 11:49

volve napisał/a:
niech pomęczą się trochę ich pracownicy i zadzwonią do klienta z propozycją nowej...

o to to to właśnie
a umowy zawierają na czas nieokreślony, promocja trwa rok a potem to żer na klientach
nienormalne że i tak przyszłam miesiąc przed końcem umowy a i tak za późno :evil:
volve napisał/a:
przypominamy o majówce, abyś tam sobie powoli jakiś urlop szykował

a właśnie majowy weekend zaczyna się we wtorek :?: czwartek czy piątek :?:

volve - 10-01-2012, 12:07

Yoshiko napisał/a:
a właśnie majowy weekend zaczyna się we wtorek :?: czwartek czy piątek :?:

Najlepiej od soboty 28 kwietnia ;) I tak cały tydzień ;) Akurat weźmiesz sobie dwa-trzy dni urlopu i będzie dobrze ;)

Yoshiko - 10-01-2012, 12:29

volve napisał/a:
Najlepiej od soboty 28 kwietnia ;)

kurcze tego to nawet nie brałam pod uwagę że i tak można :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

volve - 10-01-2012, 12:45

Yoshiko napisał/a:
kurcze tego to nawet nie brałam pod uwagę że i tak można :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No widzisz...wyjdzie taki w sumie urlop ;) Tylko Pawlosa nigdzie nie puszczaj do pracy wtedy, najlepiej wymontuj akumulator :twisted:

Yoshiko - 10-01-2012, 13:22

volve napisał/a:
najlepiej wymontuj akumulator :twisted:

:D dam mu mojego misia bo akurat tam padł aku :wink:

ciekawa jestem, tak na serio, jak organizacyjnie ma wyglądać ten weekend majowy
tzn kiedy ma się zacząć u banderasa
ja już wiem, że na pewno nie zacznę weekendu w kwietniu bo muszę pracować
może się uda od 01 maja - może :wink:

volve - 10-01-2012, 14:22

Yoshiko napisał/a:
tzn kiedy ma się zacząć u banderasa

Wiesz, z banderasem jak rozmawiałem przed wyjazdem z Pogorzelicy, to on sam podsunął pomysł całotygodniowego pobytu. Mówił nawet, aby już w piątek planować przyjazd :D Ale wiadomo, trzeba będzie pogadać niedługo już na poważnie, aby wszyscy zdążyli pozałatwiać sobie wolne itp.

Ja, jeśli będzie taka możliwość oraz jeśli będę mógł to postaram się właśnie już przyjechać w piątek/sobota. Ale też fajnie, jakby ktoś jeszcze zdecydował się na taki myk ;)

Yoshiko napisał/a:
ja już wiem, że na pewno nie zacznę weekendu w kwietniu bo muszę pracować

Przyjedziesz w piątek, pobalujemy do niedzieli, pojedziesz w poniedziałek do pracy i po pracy wrócisz do nas :D Krycha pewnie będzie miał wolne w szkole, pawlos pewnie też nie będzie załatwiał sobie roboty na majówkę ;)

Yoshiko - 10-01-2012, 18:54

volve napisał/a:
Przyjedziesz w piątek, pobalujemy do niedzieli, pojedziesz w poniedziałek do pracy i po pracy wrócisz do nas :D Krycha pewnie będzie miał wolne w szkole, pawlos pewnie też nie będzie załatwiał sobie roboty na majówkę ;)

taaaaaaa dobrze pomarzyć :mrgreen:
2 maja powinnam być w tyrce ale to już jakoś sobie załatwię :) (chyba)

Seichan - 10-01-2012, 19:52

Yoshiko napisał/a:
2 maja powinnam być w tyrce ale to już jakoś sobie załatwię :) (chyba)

Nagły atak grypy ;) I koniecznie wtedy ZUS ZLA :P

A z innej beczki - gdzie zgubiliście Wujaszka?

Yoshiko - 10-01-2012, 20:31

Seichan napisał/a:
Nagły atak grypy ;) I koniecznie wtedy ZUS ZLA :P

prawdę mówiąc nie korzystałam nigdy z ZLA no chyba że na czas pobytu w szpitalu :mrgreen:
Seichan napisał/a:
gdzie zgubiliście Wujaszka?

no włąśnie nie wiem - gdzieś się zapodział bez słowa usprawiedliwienia :wink: no jak tak można :mrgreen:

volve - 10-01-2012, 20:34

Sylwia jak widzisz już Renia podala Ci receptę na cały tydzień wolnego :twisted:

Co do wujka Alfreda to faktycznie coś się obija :roll: Chyba musi odrobić te swoje urlopy :twisted:

Seichan - 10-01-2012, 20:39

Rodacy, pomożecie koledze z lubelskiego w ankiecie? Jarek ma coś do napisania i chciał z chmur wróżyć ;)
Zapraszam do nas, jeśli macie ochotę ;)