Off Topic - Chcę powiedzieć, że...
siwek - 27-10-2008, 17:15
ruslana81 napisał/a: | Trzymajcie proszę kciuki, żebym szybko coś znalazła, bo zwariuję. | współczuje...
ale nic sie nie bój będzie dobrze i napewno coś znajdziesz
Marcin-Krak - 27-10-2008, 17:25
ruslana81 - powodzenia w szukaniu.
Ja od dwóch tygodni szukam czegoś sensownego. Niestety nie jest łatwo znaleźć pracę studentowi na 5 roku. Kasa jaką proponują jest po prostu żenująca w porównaniu do wymagań jakie stawiają
Cezar - 27-10-2008, 17:47
no a ja mialem dzis 1 dzien w nowej pracy - po 9h nogi mam jak z waty, a za 30min lece na trening
ruslana81 uszy do gory, jak nie ta, to nastepna
Chooper - 27-10-2008, 18:11
a ja chcę powiedzieć, że dzisiaj od godz 13 jestem mgr
Marcin-Krak - 27-10-2008, 18:45
Cezar, listonoszem zostałeś
Chooper, gratuluję
Anonymous - 27-10-2008, 19:02
Ruslana -daj namiary na tego co Ci wręczył tą kartkę papieru
Współczucia Po takim czasie..................
Anonymous - 27-10-2008, 20:00
.... że polskie Tatry są piękne jesienią!! spędziłem ta cały weekend
Anonymous - 27-10-2008, 20:30
... dotarły bilety na koncert Depeche Mode!
arekp - 27-10-2008, 20:41
... zostalem po raz pierwszy w zyciu zatrzymany przez Policje.
koszmarek - 27-10-2008, 21:14
ruslana81 głowa do góry, na pewno będzie lepiej
Anonymous - 27-10-2008, 21:47
ruslana81 napisał/a: | ...w piątek, który to mamy już za sobą, rano dowiedziałam się, że mój przełożony zakończył kontrakt z firmą. Tego samego dnia po południu dostałam wypowiedzenie Po 7 latach zaangażowania powiedzieli mi "tej pani już dziękujemy". Tak to jest, jak szefostwo odchodzące zostaje "persona non grata" - wtedy osobista asystentka zyskuje ten sam tytuł. Jeszcze do mnie nie dotarło, że jestem bez pracy, bardzo mi z tym ciężko wewnętrznie. Trzymajcie proszę kciuki, żebym szybko coś znalazła, bo zwariuję. |
koleżanko witam w tym nieszczęsnym klubie ja przychodząc dziś do pracy po wspaniałym weekendzie w Tatrach dowiedziałem się że firma w której pracowałem 9 lat waliła mi ściemę przez ostatnie dwa miesiące że zmnieniamy lkoalizację!!! dziś poinformowano mnie że w listopadzie konczy swój żywot i będę bezrobotny!! poczułem sie normalnie jak ......... nie będę kończył
3maj się i powodzenia w szukaniu nowej pracy
Hubeeert - 27-10-2008, 22:04
...czytając powyższe wizja powrotu do Polski rozmywa się jak dym z wczorajszego ogniska....
McDoune - 27-10-2008, 22:37
Hubeeert napisał/a: | ...czytając powyższe wizja powrotu do Polski rozmywa się jak dym z wczorajszego ogniska.... |
je tam nie przesadzajmy, wiadomo raz jest lepiej, czasami gorzej, ale ogólnie w ciągu ostatnich dwóch, trzech lat zmieniło się, przynajmniej w warszawie, bardzo bardzo na plus. Ze trzy lata temu ciężko było znaleźć nawet kiepską pracę, a teraz takich jest pełno, a i lepsze rzeczy się znajdują. Tylko waluty nam ostatnio zdrożały Powodzenia Asiu, na pewno trafisz coś lepszego
A jak wracać to teraz bo Polacy z Islandii będą pierwsi
pozdr
sruba - 27-10-2008, 22:55
a ja chcialem powiedziec co nastepuje:
- Ruslana - glowa do gory - nie ma tego zlego, co by na dobre nie wyszlo (moze mam Ci zalatwic prace w Gda ?)
- mamy prawie 6500 userow i nikt nie ma dzisiaj urodzin !
- pojutrze ide sie tatuowac
- w czwartek zaczynam rejestrowac golfa
- piatek coraz blizej
Morfi - 27-10-2008, 23:04
Dzidas napisał/a: | że w listopadzie konczy swój żywot i będę bezrobotny | Jak ja bym chciał aby tak się stało z moja firmą .
|
|
|