To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. III czyli REWOLUCJA

sieegurd - 05-12-2010, 08:29

...że dziś rankiem było -18st i dalej się trzyma :) Smar w kolanach zamarzał :P
Marcin-Krak - 05-12-2010, 12:25

... że awans został uczczony :mrgreen:
... że mam postanowienia noworoczne, najlepiej do zrealizowania jeszcze w tym roku :wink:
... że muszę zmienić tytuł użytkownika w profilu :wink:

Cezar - 05-12-2010, 20:30

edit
Kaucz - 05-12-2010, 20:43

Cytat:
.edit

że zaraz Cię wyedytują :P

Cezar - 05-12-2010, 21:01

teren prywatny, a nie droga publiczna :P
Kaucz - 05-12-2010, 21:08

Cezar napisał/a:
teren prywatny, a nie droga publiczna :P

też tak się tłumaczyłem :P

akbi - 05-12-2010, 21:28

Cezar napisał/a:
fajnie polatac bokami

mi się też ogólnie fajnie jeździ :twisted: ... im więcej śniegu tym lepiej :twisted: :twisted: :twisted:

Kaucz - 05-12-2010, 21:54

Cytat:
Ostatnio zmieniony przez Hubeeert Dzisiaj 21:36, w całości zmieniany 1 raz

ha! a nie mówiłem ! :twisted: wspieranie pewnej akcji przybiera skrajne formy widzę :twisted:

akbi - 05-12-2010, 22:06

Kaucz napisał/a:
wspieranie pewnej akcji przybiera skrajne formy widzę :twisted:

Z jednej strony - zawsze jestem ZA takim treningiem jak tylko spadnie "pierwszy śnieg" ...gdyż na śnieżnej nawierzchni jeździ się zgoła inaczej aniżeli na suchej nawierzchni - czyli takiej na jakiej jeździmy w większości przez resztę roku. Z drugiej zaś - taki "trening" należy przeprowadzać na naprawdę BEZPIECZNYM, DUŻYM i PUSTYM placu.

Kaucz - 05-12-2010, 22:12

akbi, dokładnie tak samo myślę. Teoria nie wyrobi pewnych odruchów w przeciwieństwie do takiej jazdy bokiem. A, że przy okazji jest to całkiem fajne ;) ...
Z drugiej strony tak jak piszesz. Najtrudniej o tą 'pustość' bo takie miejsca zazwyczaj są oblegane przez inne auta :P .

Rafal_Szczecin - 05-12-2010, 22:18

smiechowo ze edytuja, niedlugo jak ktos nie zalozy zimowek do 1 grudnia to bedzie banowany :finga:

ja tez zarowno dzisiaj jak i wczoraj latalem bokami, i powiem tyle, ze frajdy co nie miara, i tak naprawde tylko to lubie w zimie :)

przeciez logiczne jest to ,ze lata sie bokami w miejscach gdzie nie ma samochodow, inaczej nie byloby to zbytnio inteligentne .

akbi - 05-12-2010, 22:25

Rafal_Szczecin napisał/a:
przeciez logiczne jest to ,ze lata sie bokami w miejscach gdzie nie ma samochodow, inaczej nie byloby to zbytnio inteligentne .

Samochodów i ludzi ... i budynków.
Logiczne jest to tylko dla osób myślących ... niestety za kierownicą siada cała masa tych .... tych drugich :)

Hubeeert - 05-12-2010, 22:31

Zasady Forum... Poczytajcie, potem dyskutujcie...
Umiar panowie - jak ktoś jak Rafi napisze, że to robił to ok, ale parking nie jest do tego meijscem bo zgdnie ze zmianą przepisów tam już można mandat dostać...

A jaja dla mnie to fakt, że z Zasadami Forum dyskutuja admini i moderatorzy...

akbi - 05-12-2010, 22:34

Hubeeert napisał/a:
Zasady Forum... Poczytajcie, potem dyskutujcie...

To co napisał Cezar nie jest łamaniem zasad tegoż forum.

Hubeeert napisał/a:
parking nie jest do tego meijscem bo zgdnie ze zmianą przepisów tam już można mandat dostać...

Nie każdy parking

koszmarek - 05-12-2010, 22:36

że jakbym dorwała debila, który na letniawkach nie zapanował nad samochodem i spowodował ucieczkę zakończonej autem na drzewie mojej siostry i jej chłopaka to bym nogi z pośladów wyrwała i udławiła.... Na szczęście tylko stłuczenia, ale brak wyobraźni mnie doprowadza do szału :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: