To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. III czyli REWOLUCJA

akbi - 05-12-2010, 22:40

Martyna - a skąd wiesz, że jechał na letnich?? Został zatrzymany??
Kaucz - 05-12-2010, 22:40

Hubeeert napisał/a:
Zasady Forum... Poczytajcie, potem dyskutujcie...

poczytał - i stwierdza, ze nie ma tam nic o lataniu bokiem. Zastosowanie tutaj pkt 10. jest zwyczajną nadinterpretacją.
Hubeeert napisał/a:
ale parking nie jest do tego meijscem bo zgdnie ze zmianą przepisów tam już można mandat dostać...

są parkingi i 'parkingi' nie każdy parking jest drogą publiczną, wystarczy, że będzie na terenie prywatnym...

koszmarek - 05-12-2010, 22:44

Arku, letnich czy niesprawnych(jakkolwiek to nazwać) zimowych... nie zapanował na drodze na której dramatu nie było... Może nie dostosował prędkości, może cokolwiek... Nie mniej jakbym dorwała to bym zatłukła.

akbi napisał/a:
Został zatrzymany??

nie, uciekł. Za co nadal z tymi nogami bym mu zrobiła...

[ Dodano: 05-12-2010, 22:45 ]
A, uprzedzając pytanie- byliśmy w tym miejscu wczoraj, żeby ich wyratować z tegoż drzewa

Maretzky85 - 05-12-2010, 22:51

Z relacji poszkodowanych wynika, że koleś bokiem z zakrętu wyszedł i nie opanował w porę pojazdu... Jakby nie uciekli w drzewo/rów to byłaby czołówka.
Przynajmniej tak wynikało z relacji...
Potem się tylko popatrzył i pojechał, zostawiając ludzi w szoku na drzewie.

Co do drogi to cóż... Droga jak droga, nie za szeroka i zaśnieżona, dla tubylców pewnie fajne miejsce na bokersy właśnie...
Mało uczęszczana i kilka zakrętów...

Cezar - 05-12-2010, 22:53

Hubeeert napisał/a:
zgdnie ze zmianą przepisów tam już można mandat dostać...

Hubercie zeby byl mandat najpierw musi byc znak D-52 - strefa ruchu inaczej nie da rady, dostalem takie info od Policji. Po drugie jest to teren kampusu i policja moze interweniowac na polecenie uniwerku :wink:
Z mojej strony jak na skraju parkingu pojawily sie jakies osoby to normalnie pojechalem do domu na kolacje :)

akbi - 05-12-2010, 22:59

koszmarek napisał/a:
Arku, letnich czy niesprawnych(jakkolwiek to nazwać) zimowych... nie zapanował na drodze na której dramatu nie było...

MArtyna - rozumiem Twoje wzburzenie, sam pewnie czułbym się podobnie .. mnie chodzi tylko o to, abyśmy nie uogólniali sytuacji - że wpaść w poślizg zimą można tylko na oponach letnich lub na kiepskich zimowych. Uwierz mi, że na każdych oponach można wpaść w poślizg.

koszmarek - 05-12-2010, 23:02

akbi napisał/a:
Uwierz mi, że na każdych oponach można wpaść w poślizg.

wierzę. Natomiast jeszcze trzeba myśleć :(

Hubeeert - 05-12-2010, 23:05

Poszła tylko edycja a nie paski więc bez histerii to raz.
Dwa, że prosze na przyszłość bez szczegółów.
Trzy, że wciąz nie rozumiem osób funkcyjnych dyskutujacych z Zasadami.
Cztery, że w razie wątpliwości wykładnie obowiązująca daje admin.

akbi - 05-12-2010, 23:31

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ..... ooooooooooo ... że przed momentem bym się śmiechem udusił :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dobranoc miski :lol: .... i życzę każdemu z rana sowicie wypchanego obuwia :D

gulgulq - 06-12-2010, 06:54

że mikołaj zapomniał ale pani Mikołajowa nie :)

że padł mi piec gazowy i nie mam ciepłej wody :evil:
ani grzania

dobrze że węglówka jest :D

ze zostawiłem gdzieś łopatę na parkingu i muszę kupić nową - a była taka fajna, aluminiowa, full wypas :evil:

że wydatki i wydatki a mój budżet na ten rok już wydany...

fajna zima i poćwiczyłem jazdę bokiem,półbokiem, obrotem i takie tam :twisted: :twisted: :twisted:

Krzyzak - 06-12-2010, 08:09

Maretzky85 napisał/a:
Jakby nie uciekli w drzewo/rów to byłaby czołówka.

czasem może być lepsza niż drzewo - blachy się gną a drzewo nie
ponadto ucierpiałby wreszcie sprawca i nie mógł tak sobie odjechać...

Maretzky85 - 06-12-2010, 08:22

Krzyzak, Tak też im powiedziałem..
akbi - 06-12-2010, 09:04

Krzyzak napisał/a:
czasem może być lepsza niż drzewo -

Racja ...tylko w decydującej chwili z reguły nigdy tego nie wiemy ...zwłaszcza, jak to drugie auto się porusza a nie stoi w miejscu ... poza tym zawsze należy do końca "walczyć" aby uniknąć jakiegokolwiek wypadku.

Aga - 06-12-2010, 10:06

...że przesiadłam się dziś na chwilę z mojego "cudownegonatępogodę" outka do firmowej Hondy Jazz i od razu się zakopałam :(
może to przyzwyczajenie, że outkiem wszędzie wjadę... i nie uważałam zbytnio...

Anonymous - 06-12-2010, 11:25

Udanych mikołajek wszystkim miśkom!!