Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. V czyli REKREACJA
mjsystem - 10-11-2012, 22:38
| misjonarz. napisał/a: | | paski... a zaczęło się od żarcia |
Pesymista
| wojzi napisał/a: | | Nawet nie jesteście blisko |
To bawimy się w "ciepło-zimno"
jacek11 - 10-11-2012, 23:14
| mjsystem napisał/a: | PS. Jacek spodziwajmy się teraz RB od Efy |
nooo,ino patrzeć
fergul11 - 10-11-2012, 23:43
Tam zaraz RB , a co Efa na randki nie chadzała ?
Kiedyś straszyło się Baba Jagą ,potem czarną wołgą , a teraz Efą , buuuu Nie ma twierdzy nie do zdobycia ,jak nie główna brama to podkop ,cokolwiek to znaczy
wracając do kulinariów , polubiłem kurczaka po Hawajsku , cycki kroisz w kostki ,podsmażasz na łyżce oleju dolewasz wody i mleka ,mmmmm wyraźny smak curry ,ostre lekko i ziołowe ,podajesz z ryżem ,no pałeczki lizać
mjsystem - 11-11-2012, 08:12
| fergul11 napisał/a: | | wracając do kulinariów , polubiłem kurczaka po Hawajsku , cycki kroisz w kostki ,podsmażasz na łyżce oleju dolewasz wody i mleka ,mmmmm wyraźny smak curry ,ostre lekko i ziołowe ,podajesz z ryżem ,no pałeczki lizać |
TY znowu o żarciu
Ale musze spróbować, bo cycki to moja ulubiona część kuraka
Bizi78 - 11-11-2012, 11:16
Może warto założyć nowy temat:
Gotuj z Mitsumaniakami .
mjsystem - 11-11-2012, 11:24
| Bizi78 napisał/a: | Może warto założyć nowy temat:
Gotuj z Mitsumaniakami .
fergul11 - 11-11-2012, 14:04
to już są dwie propozycje na nowe tematy
- MM gotują
-jak MM poznał się z obecną/obecnym
Przesadziłem z rekonwalescencją ,to że chcę nie znaczy że już mogę
Cezar - 11-11-2012, 14:38
| fergul11 napisał/a: | to już są dwie propozycje na nowe tematy
- MM gotują |
Juz jest cos podobnego http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=49132
wrzucajcie tam swoje przepisy
Marcin-Krak - 11-11-2012, 15:59
alkohol to złoooo i mimo wszystko przez jakiś czas nie będę go w mordę lał
jacek11 - 11-11-2012, 16:04
| Marcin-Krak napisał/a: | | alkohol to złoooo |
gdzieś widziałem takiego doktora.....
| Marcin-Krak napisał/a: | alkohol to złoooo i mimo wszystko przez jakiś czas nie będę go w mordę lał |
a co do tego,to się zgadzam w pełni
mjsystem - 11-11-2012, 16:28
| Marcin-Krak napisał/a: | | alkohol to złoooo i mimo wszystko przez jakiś czas nie będę go w mordę lał |
Marcin, to nie wiedziałeś, że w nadmiarze szkodzi???
A propos, na gokarty to nieeeeeee, ale na picie to taaaaaaaaak???
[ Dodano: 11-11-2012, 16:32 ]
Czarek, jak tak będziemy wstawiali same dobre przepisy, to na zlot 2013 przyjadą same grubasy
Dlatego proponuję wstawiać same niesmaczne przepisy
gulgulq - 11-11-2012, 17:49
pozdrowienia z deszczowej Belgi
Marcin-Krak - 11-11-2012, 22:06
| mjsystem napisał/a: | A propos, na gokarty to nieeeeeee, ale na picie to taaaaaaaaak??? |
Nie jeżdżę po alkoholu
misjonarz. - 11-11-2012, 22:36
zauważyliście? O jedzeniu jakoś kobitki się mało udzielają? Marcin-Krak, aż tak cię sponiewierał?
fergul11 - 12-11-2012, 13:12
Polska to cholernie dziwny kraj
dzwonie w piątkowe przedpołudnie do faceta co wystawia się na allegro jako producent, ustalamy że podam mu wymiary rolet via email , wysłałem do niego zamówienie w piątek do 13.00 i odzewu żadnego
Mamy poniedziałek już po południu i facet milczy , obliczyłem sobie że te rolety mają kosztować około 1400zł , ani mało , ani dużo chodzi o czas ,bo nagli mnie bardzo , ale z przyzwoitości należałoby odpisać ,nie biorę pańskich dziadowskich rolet do roboty ,pocałuj mnie pan w edit by Efa! - hmmm... , albo coś w podobie .
Gdy zarabiałem w Polsce to za każdą złotówką chodziłem , a może rzeczywiście macie w Polsce taki raj że po co klienta zachęcać , bo jak nie ten to tamten przyjdzie
I żeby to był pierwszy przypadek , ale nie ,na każdym kroku spotykam się w Polsce ze zjawiskiem Tumiwisizm (wstyd powiedzieć , ale na MM też się zdarza)
Kurcze jak ja się w coś angażuję to oddaję się temu bez reszty ,a może to mój błąd że wymagam od ludzi takiego podejścia do tematu jak ja
Żółć wylana , zrobiło się lżej , ale niesmak pozostał i czasu coraz mniej
|
|
|