Zachodniopomorskie - Zachodniopomorskie OT II
volve - 13-09-2012, 08:11
| pawlos napisał/a: | | my nie jesteśmy dorośli |
| Yoshiko napisał/a: | | no właśnie, ja to nawet do szkoły jeszcze chodzę i to podstawowej |
Czyli co - ja będę najstarszy na zlocie ? To już wiadomo, że Wy polewacie tym razem
Yoshiko - 13-09-2012, 08:13
| Cytat: | Czyli co - ja będę najstarszy na zlocie ? To już wiadomo, że Wy polewacie tym razem | ja to mogę jedynie dyrygować polewać w szkole nie uczyli jeszcze
volve - 13-09-2012, 08:13
Zrobię Ci szybkie przeszkolenie
stary alfer - 13-09-2012, 08:17
| volve napisał/a: | | To już wiadomo, że Wy polewacie tym razem |
O nie, nie.
Ja już się przyzwyczaiłem. Mnie się dobrze pije. Nie choruję.
Nie wykręcaj się
volve - 13-09-2012, 08:21
| stary alfer napisał/a: | Ja już się przyzwyczaiłem. Mnie się dobrze pije. Nie choruję.
|
No tak, jak w piątek dorwaliście się beze mnie do whiskey, to dobrze się to nie skończyło
Swoją drogą musze sprawdzić, czy nie mam Ballentines dla dziewczyn, bo coś mi się zdaje, że jakieś się wala po domu. A ja akurat takich rzeczy nie pijam
stary alfer - 13-09-2012, 08:23
| volve napisał/a: | | No tak, jak w piątek dorwaliście się beze mnie do whiskey, to dobrze się to nie skończyło |
A ja się zastanawiałem skąd ta niemoc...
Piwo pamiętałem, ze 4 kieliszki wódki również, ale o szklance whisky zapomniałem
Ale to dobrze, uśpiłem czujność Sławka jak nie dorzucałem wieczorem w piątek do kosza
Yoshiko - 13-09-2012, 08:23
| volve napisał/a: | | musze sprawdzić, czy nie mam Ballentines dla dziewczyn, bo coś mi się zdaje, że jakieś się wala po domu | no tak jak się wala to dla dziewczyn
[ Dodano: 13-09-2012, 09:24 ]
| stary alfer napisał/a: | ale o szklance whisky zapomniałem |
z tego co mi mówiono to dwie szklaneczki wujku - dwie
volve - 13-09-2012, 08:28
| Yoshiko napisał/a: | | no tak jak się wala to dla dziewczyn |
Oj nie wiesz o co chodzi, bo na majówce byłaś później Ogólnie ja często dostaję w ramach wdzięczności m.in. whisky. Jako, że nie pijam whisky, to często gdzieś zabieram i przekazuję chętnym Ostatnio na majówce dziewczyny dostały ode mnie butelkę whisky
stary alfer - 13-09-2012, 08:29
| Yoshiko napisał/a: | | z tego co mi mówiono to dwie szklaneczki wujku - dwie |
Dwie na wpół pełne czyli jedna
To ludzie mówią o tym?
Yoshiko - 13-09-2012, 08:34
| volve napisał/a: | Ostatnio na majówce dziewczyny dostały ode mnie butelkę whisky | brrrrrr | stary alfer napisał/a: | To ludzie mówią o tym? | jakoś tak wyszło - ale nie głośno
stary alfer - 13-09-2012, 08:39
| Yoshiko napisał/a: | | jakoś tak wyszło - ale nie głośno |
Chyba dlatego, że podobno zjadłem razem ze szklanką
Nikka - 13-09-2012, 11:55
VOLVE , to Tobie się baletnice i inne po domu zalegają a ja o tym nie wiem? Chyba jednak sie trzeba sprężyć i zawitać do tej Pogorzelicy. Co by sie wiecej butelek pod nogami nie platało...bo zawartości szkoda jakby kto się potknął...
volve - 13-09-2012, 12:08
| Nikka napisał/a: | | VOLVE , to Tobie się baletnice i inne po domu zalegają a ja o tym nie wiem? |
No widzisz Lena, nie bywasz na spotach większych i to dlatego
| Nikka napisał/a: | | Chyba jednak sie trzeba sprężyć i zawitać do tej Pogorzelicy |
Zapraszam, jakaś butelka 0,7l chyba się znajdzie
JacekeR - 13-09-2012, 12:12
| volve napisał/a: | Zapraszam, jakaś butelka 0,7l chyba się znajdzie |
Też coś zabiorę , Volve zabierz kielonki, Alfredzik ogarnij te ogóreczki z chili. Oj będzie na ostro ...... nie zapalać tylko otwartego ognia w pokojach.
volve - 13-09-2012, 12:14
| JacekeR napisał/a: | | Volve zabierz kielonki |
Kieliszki zawsze mam ze sobą, ZAWSZE Jedynie chyba muszę uzupełnić ich zapas
| JacekeR napisał/a: | | Alfredzik ogarnij te ogóreczki z chili |
Dokładnie, Alfred masz zadanie bojowe
A w ogóle ktoś ogarnia jakieś karty do gry ewentualnie ?? Bo ja chyba teraz nie mam żadnej talii w domu :/
|
|
|