Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. III czyli REWOLUCJA
gulgulq - 06-12-2010, 17:42
gulgulq napisał/a: | że padł mi piec gazowy i nie mam ciepłej wody
ani grzania |
poruszałem kabelkami i się naprawił - stary numer od pół roku
gulgulq napisał/a: |
ze zostawiłem gdzieś łopatę na parkingu i muszę kupić nową - a była taka fajna, aluminiowa, full wypas
|
łopata się znalazła - i czeka w bagażniku na odebranie - chyba muszę kupić kwiaty, martini i jakieś mandarynki do kompletu
reszta bez zmian, kasa sama nie przylazła
no i śnieg zaczyna topnieć - nie bedzie już ślizgawek k:(
Morfi - 06-12-2010, 20:26
Blondi dostała na mikołaja orbiterek, a mój prezent przybędzie w sobote i będzie robić miau miau
sieegurd - 07-12-2010, 07:18
Morfi napisał/a: | a mój prezent przybędzie w sobote i będzie robić miau miau |
Zapodałeśsobie jakiegoś "kociaczka" A co Blondi na to??
Yoshiko - 07-12-2010, 08:05
... że byłam wczoraj na łyżwach, godzina przedniej zabawy, czas mile spędzony z młodym, no i mam nadzieję że parę kalorii spalonych, a dziś nogi bolą i dwa pęcherze wyhodowane ale nie odpuszczę ...
Aga - 07-12-2010, 09:47
Yoshiko napisał/a: | ... że byłam wczoraj na łyżwach, godzina przedniej zabawy, czas mile spędzony z młodym, no i mam nadzieję że parę kalorii spalonych, a dziś nogi bolą i dwa pęcherze wyhodowane ale nie odpuszczę ... |
Sylwia - łyżwy są rewelacyjną rozrywką!
w ubiegłym roku co niedziela spotykaliśmy się w gronie mitsumaniaków i innych znajomych na lodowisku
mam nadzieję, że w tym roku to powtórzymy
sieegurd napisał/a: | Morfi napisał/a: | a mój prezent przybędzie w sobote i będzie robić miau miau |
Zapodałeśsobie jakiegoś "kociaczka" A co Blondi na to?? |
oboje pozazdrościli mi moich trzech kotów
Anonymous - 07-12-2010, 11:36
A propos kotów: od półtora tygodnia także mamy w domu kotkę.
gulgulq - 07-12-2010, 12:35
to ja mam pytanie czy kot po rynnie wejdzie na dach ??
robertdg - 07-12-2010, 12:58
gulgulq napisał/a: | to ja mam pytanie czy kot po rynnie wejdzie na dach ?? | zalezy, jaka długa, z czegzrobiona itp
gulgulq - 07-12-2010, 13:15
normalna - metalowa - jakieś 3 metry, później przegięcie pod podbiciem z 70 cm i do rynny
Fragu - 07-12-2010, 13:55
..że kumpel kupił paska 06 2.0TDi. Sprzedał accorda 2.2 i-CTDi bo mu się sypał strasznie (pierścienie poszły !) dołożył i za około 35 tys kupił tego paska. Przebieg 90 tys
...silnik BKP (czy jakoś tak), jak mu wymieniłem o ilu usterkach piszą w tym silniku to już mu się odechciało nowego auta
robertdg - 07-12-2010, 14:43
gulgulq, raczej nie, no chyba, że ma jakieś przyzsawki zamiast pazurów.
vendetta - 07-12-2010, 14:54
Co za dzień ... Wszystko mnie tak dzisiaj wkurza, że brak mi słów ech
rosomak1983 - 07-12-2010, 16:03
gulgulq napisał/a: | to ja mam pytanie czy kot po rynnie wejdzie na dach ?? |
robertdg napisał/a: | gulgulq, raczej nie, no chyba, że ma jakieś przyzsawki zamiast pazurów. |
oczywiscie za tak, wkładasz kota do rynny pociagasz za ogon i masz kota na górze
robertdg - 07-12-2010, 16:32
rosomak1983, ale to ma być po rynnie, a nie w rynnie
Aga - 07-12-2010, 16:51
vendetta napisał/a: | Co za dzień ... Wszystko mnie tak dzisiaj wkurza, że brak mi słów ech |
ja też tak dziś mam
to chyba przez tę pogodę...
z odwilżą tak bywa...
gulgulq napisał/a: | to ja mam pytanie czy kot po rynnie wejdzie na dach ?? |
nie wejdzie
za to może zejść - a raczej zjechać
|
|
|