To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum dla Panów - Piękna kobieta - co to znaczy ? Obiektywnie.

Owczar - 15-10-2010, 15:05

Wreszcie wracamy do meritum :twisted:
cns80 - 15-10-2010, 15:08

Hubeeert napisał/a:
Mówisz - masz :D
Nie lubię kobiet w tych wielkich okularach (niektóre są jak maska spawalnicza), bo nie widać twarzy.

[ Dodano: 15-10-2010, 15:12 ]
Aga napisał/a:
taki jesteś duży i nie wiesz, że to przede wszystkim kobiety zauważają i doceniają piękno innych kobiet??
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Najczęściej przyjaciółek. Ale już inne kobiety, które są ich przeciwniczkami z założenia są brzydkie :twisted:
Anonymous - 15-10-2010, 15:19

Hubeeert, brak talii. Z resztą bardzo szeroka od biustu po uda. Jestem na nie.

Kto to?

koszmarek - 15-10-2010, 15:41

cns80 napisał/a:
Ale już inne kobiety, które są ich przeciwniczkami z założenia są brzydkie :twisted:

o masz jaki stereotyp :roll:

JCH - 15-10-2010, 16:20

enanthate napisał/a:
Kto to?
Nie poznajesz :?:
"Królowa botoksu" ;) notabene z Bytomia :)

Aga - 15-10-2010, 16:32

cns80 napisał/a:
(...)Najczęściej przyjaciółek. Ale już inne kobiety, które są ich przeciwniczkami z założenia są brzydkie :twisted:

bzdura!
nie mam pojęcia skąd ten stereotypowy sposób myślenia facetów?
zawiść odczuwają kobiety zakompleksione
natomiast kobiety z poczuciem własnej wartości docenią to samo u innych kobiet

[ Dodano: 15-10-2010, 16:34 ]
JCH napisał/a:
enanthate napisał/a:
Kto to?

myślisz o Annie Popek?
nie poznałam...

Anonymous - 15-10-2010, 16:34

JCH napisał/a:
enanthate napisał/a:
Kto to?

Nie poznaję...

stary alfer - 15-10-2010, 17:14

Hubeeert napisał/a:
Mówisz - masz :D

Tylko Hubeeert zareagował na mój proziebno - błagalny ton :D

Gracias ;)

enanthate napisał/a:
Nie poznaję...

Anna Popek jak napisała Aga.

Poważna kobieta (1968), a tak dobrze sobie radzi ;)

Hubeeert - 15-10-2010, 18:18

enanthate :lol: nie ma kobiet idealnych - jest tylko PS i umiejętności fotografa/modelki :D
A na tym zdjęciu masz kobietę dojrzałą. Nie dwudziestolatkę. Za to kobietę mimo kilku niedoskonałości piękną i świadomą swej urody.

Anonymous - 15-10-2010, 18:22

Hubeeert, są też kobiety dojrzałe z dużym portfelem... ;)
Hubeeert - 15-10-2010, 18:40

Owszem i nie rozumiem dlaczego w Polsce jest z tego powodu tak dużo hałasu.
Chcą? Stać je na to? A może nie chcą i kradną żeby to zrobić?
Poznałem kiedyś dziewczynę, która w wieku 19 lat była po korekcji nosa, uszu, ust i miała implanty w piersiach. Jej rodziców było na to stać. I to powinno zamknąć dyskusję. Bo czy miało to sens czy nie oraz czy podobała mi się ona czy nie to zupełnie inna sprawa.

Co do kobiety na zdjęciu - podoba mi się to jak wygląda na tym zdjęciu i dlatego je tu wstawiłem. Gdybym przyjrzał się bliżej może przestałaby mi się podobać. W moim przypadku jednak bardzo rzadko to czy kobieta mi się podoba czy nie zależy od jej wieku czy atrybutów czysto fizycznych. Wprost przeciwnie - ładna buzia i figura bez zawartości nie jest czymś co może u mnie wywołać żywszą reakcję.
W tym wątku prezentujemy swoje poglądy i ilustrujemy je przykładowymi zdjęciami. Oburzanie się, że pokazujemy zdjęcia kobiet ładnych jest irracjonalne bo na Forum bez możliwości prezentacji choćby sposobu poruszania się, tembru głosu, sposobu bycia itd nie możemy tak naprawdę nic więcej.

Tak naprawdę temat tego wątku pochodzi ode mnie a wątek powstał po wydzieleniu dyskusji z innej. Nie sądziłem, że znów trafię w nim na krucjatę przeciwko wiarołomnym mężczyznom, ale nie sądziłem też, że tego rozróżniania tego co piękne a co nie będzie mnie uczył ktoś dla kogo jedynym pięknem jest to co ma w domu :-)
To nie zarzut.

De gustibus itd. Każdy ma prawo do swoich poglądów. Każdy. Udowadnianie mu na siłę, że się myli i odmawianie prawa do wyrażania tych poglądów nie mieści się w mojej definicji dyskusji.

Pozdrawiam

PS

Na obu zdjęciach piękna.

Aga - 15-10-2010, 18:55

enanthate napisał/a:
są też kobiety dojrzałe z dużym portfelem... ;)

no i co z tego?!
kasa jest po to, żeby ją wydawać, można na przyjemności, można na poprawianie urody
czego się wstydzić?

ja jestem ZA - już tu pisałam, ze zdobycze medycyny należy wykorzystywać
jeśli to ma kobiecie sprawić przyjemność to dlaczego nie

dodam od razu - bo zaraz odezwą się głosy przeciwne - że z umiarem!
nie chodzi o to, żeby mieć nieruchomą buzię, bez możliwości uśmiechu :mrgreen:

mnie śmieszą te kobiety, które zaprzeczają, że np ostrzykują twarz botoxem lub hialuronem, a gołym okiem widać, że coś jednak było robione :)
niektóre próbują wmówić, że mają takie geny :badgrin:

moje zdanie - używać mądrze i się tego nie wypierać!

Anonymous - 15-10-2010, 19:02

Hubeeert napisał/a:
Owszem i nie rozumiem dlaczego w Polsce jest z tego powodu tak dużo hałasu.
Chcą? Stać je na to? A może nie chcą i kradną żeby to zrobić?
Poznałem kiedyś dziewczynę, która w wieku 19 lat była po korekcji nosa, uszu, ust i miała implanty w piersiach. Jej rodziców było na to stać. I to powinno zamknąć dyskusję.

A ja jestem ZA, choć większość znajomych (Polaków!!!) negatywnie reaguje gdy podczas rozmowy o operacjach plastycznych wspominamy z Madzią o jej planach... ;)

Efa! - 15-10-2010, 19:59

Ja póki co mam na karku 30-chę i nie mam planów botoksowych. Całkiem się sobie podobam :-)

A Monicę Belucci uwielbiam!

czekamy na kolejne zdjęcia pięknych kobiet ( enanhate - chyba masz jeszcze jakieś inne typy? A może w ogóle? to by było już podejrzane, hihi )

Anonymous - 15-10-2010, 20:22

http://www.maxmodels.pl/1616.html - niestety nie ma szczęścia do wizażystek ;)

http://www.maxmodels.pl/tesoruccia.html

http://www.maxmodels.pl/angel__,1.html#zdjecia_dol