Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. V czyli REKREACJA
fergul11 - 14-11-2012, 23:11
| mkm napisał/a: | | i że mija trzeci miesiąc |
jeszcze w Polsce mój szef tłumaczył sie klientowi "wie Pan ,nie przyjechali ,bo komunie mieli i zapili ,bo we wtorek nawet w robocie nie byli"
Przy następnym spotkaniu z owym klientem ,ten do nas z wyrzutami "że jak tak mozna na komunii chlać żeby potem dwa dni do roboty nie przyjść ?"
Ale Panie jak komunia ??? w poniedziałek i wtorek mieliśmy pilne zlecenie
| mkm napisał/a: | | Chłopu nawet dowodu nie sprawdziła, a podpis na umowie to zwykła parafka |
a nazwa firmy , chyba to nie "krzak" jutro biegiem na policję + rysopis
mkm - 14-11-2012, 23:24
Wszystko wskazuje, że to jednak "krzak". Na dniach jadę do nich i spodziewam się zastać albo nieistniejący adres, albo zdziwionego lokatora tegoż adresu
Policja w tym przypadku niestety zbyt wiele nie zdziała.
Starsi dali się zrobić modelowo .
fergul11 - 15-11-2012, 00:04
| mkm napisał/a: | Starsi dali się zrobić modelowo . |
Moja babcię chciał drań zrobić "na wnuczka" że niby samochodem gościa stuknąłem i dogaduje się z poszkodowanym bez policji i wysyłam kolegę po kasę od babci , a babcia jak to babcia coś ja tknęło i pyta Albert ? Tak babciu to ja Albert .
Się babci kochana uśmiała wtedy i mówi , a to może ja ci euro podeślę , bo wy tam w Irlandii to przecież euro macie chyba , a o której kolega przyjedzie ?
I z drugiej strony słuchawki już tylko sygnał był pi pi pi pi .
No uśmialiśmy się z babcia jak mi to opowiadała , kobitka 83 lata i 2 lata temu przyleciała do mnie pozwiedzać Irl.
A z gostkiem z allegro porozumiałem się ,obiecał przyspieszyć produkcje i wysyłkę.
pamar - 15-11-2012, 15:09
... że MitsuManiaki Dzieciom jadą na Dakar
Darek Żyła i jego Pajero nr 416:
http://www.youtube.com/wa...&feature=colike
mjsystem - 15-11-2012, 17:04
Gratulacje!!!
Mam nadzieję, że naklejka też zobaczy Dakar
fergul11 - 15-11-2012, 17:36
od jutra półtora tygodnia bez internetu i do wtorku bez stationary phone jak ja to przeżyje ani na forum nie zajrzę ani "gołych bab" nie pooglądam
mjsystem - 15-11-2012, 17:56
| fergul11 napisał/a: | | od jutra półtora tygodnia bez internetu i do wtorku bez stationary phone jak ja to przeżyje ani na forum nie zajrzę ani "gołych bab" nie pooglądam |
....a mówiłem zapłać
[ Dodano: 15-11-2012, 17:57 ]
PS. czyżby to już czas przeprowadzki???
fergul11 - 16-11-2012, 08:25
| mjsystem napisał/a: | | czyżby to już czas przeprowadzki? | noo już się boję co mi się przyśni na nowym miejscu
To spadam na trochę żeby nie było że dział przejąłem , ale że misiek jest konstrukcją co jak raz dobrze zrobisz to się nie psuje ,a w dziale technicznym jest paru kolegów z niedoścignionym poziomem wiedzy "O MIŚKU" to mnie pozostał ten wątek pod patronatem Efy , co skrzętnie wykorzystuję
A miała być podróż życia do Afrique Centrale, Kongo, Ruhango , a przenoszę się o kilka mill
Marcin-Krak - 16-11-2012, 14:53
Jeszcze 20 minut i 2 dni spokoju
Uff.
mkm - 16-11-2012, 15:29
| Cytat: | Wszystko wskazuje, że to jednak "krzak". Na dniach jadę do nich i spodziewam się zastać albo nieistniejący adres, albo zdziwionego lokatora tegoż adresu
Policja w tym przypadku niestety zbyt wiele nie zdziała.
Starsi dali się zrobić modelowo . |
Właśnie usługa jest wykonywana
Jednak nie "krzak" i o dziwo udało się sprawę załatwić telefonicznie.
Zawiodło "poczucie czasu"... dzień, tydzień, miesiąc... co tam... wszystko jedno
mjsystem - 16-11-2012, 16:42
| fergul11 napisał/a: | | noo już się boję co mi się przyśni na nowym miejscu |
Gratulacje. Niech Ci się przyśni piękna blondynka/brunetka/ruda, co tam wolisz
| mkm napisał/a: | Właśnie usługa jest wykonywana
Jednak nie "krzak" i o dziwo udało się sprawę załatwić telefonicznie.
Zawiodło "poczucie czasu"... dzień, tydzień, miesiąc... co tam... wszystko jedno |
Miło. Stres przejdzie, a pieniądze nie stracone.
JCH - 16-11-2012, 22:03
Umyłem. Nawoskowałem. Jutro zmiana kół na zimowe
fergul11 - 16-11-2012, 22:39
| mjsystem napisał/a: | | co tam wolisz |
Wolę brunetki z niedużym B
na liście strat
-przewiercony palec
-bolący bark
-pokaleczone ręce
-nerwy na postronku
lista zysków
-szklaneczka Irish Whiskey
| JCH napisał/a: | | Umyłem. Nawoskowałem. Jutro zmiana kół na zimowe |
...a ja idę zaraz żonie plecy umyć i może da się ręcznikiem wytrzeć
Uwex - 17-11-2012, 09:09
| fergul11 napisał/a: | | może da się ręcznikiem wytrzeć |
normalnie to czym wycierasz ?
fergul11 - 17-11-2012, 10:19
| Uwex napisał/a: | | fergul11 napisał/a: | | może da się ręcznikiem wytrzeć |
normalnie to czym wycierasz ? |
Normalnie to ona się sama wyciera , balsamuje , woskuje i takie tam hokus pokus żeby wyglądać na "18" że czasami aż w domu światło przygasa:badgrin:
Ale to se ne wrati
|
|
|