Off Topic - Chcę powiedzieć, że...
pawela - 04-11-2008, 17:25
że ostro dałem do pieca...........
Marcin-Krak - 04-11-2008, 18:07
szukam pracy - ale jakoś znaleźć nic godnego nie mogę
poza tym święta co raz co dwa bliżej ... kolędy już tu i tam pogrywają
koszmarek - 04-11-2008, 19:24
Marcin-Krak napisał/a: | święta co raz co dwa bliżej ... kolędy już tu i tam pogrywają |
Nie lubisz?
Marcin-Krak - 04-11-2008, 19:57
koszmarek napisał/a: | Nie lubisz? |
Lubię, ale nie na początku grudnia, a co dopiero na początku listopada.
Niedługo to na Wszystkich Świętych na cmentarzach będą grać i śpiewać kolędy, handlować opłatkami. Może od razu najlepiej zacząć się jajkiem dzielić
gronostaj - 04-11-2008, 20:11
MARCIN- KRAK napisał: "Niedługo to na Wszystkich Świętych na cmentarzach będą grać i śpiewać kolędy, handlować opłatkami......:?: [/quote]"
....i prezenty rozdawać:/
za niedługo to szczegolnie w hipermarketach okres świąteczny się im wogóle nie będzie kończył. Bo wkońcu przerwa między jednymi, a drugimi świętami się im poprostu nie opłaca . Również mnie to drażni ze względu, że poprostu psuje to atmosfere i wszystko jest nastawione, żeby na święta to jak najwięcej kupić
Anonymous - 04-11-2008, 21:01
Marcin-Krak napisał/a: | Lubię, ale nie na początku grudnia, a co dopiero na początku listopada.
Niedługo to na Wszystkich Świętych na cmentarzach będą grać i śpiewać kolędy, handlować opłatkami. Może od razu najlepiej zacząć się jajkiem dzielić | Marcin krachy na giełdach trzeba przejść się po kasę
akbi - 05-11-2008, 13:02
Cezar napisał/a: | Krzyzak napisał/a: | ze wiem jaka niespodzianke szykuje kolega Kibloo |
nie tylko Ty |
nie tylko Wy
...pewnie połowa Mitsumaniaków wie, co to za niespodzianka
siwek - 05-11-2008, 17:40
Cytat: | ...pewnie połowa Mitsumaniaków wie, co to za niespodzianka |
ja nie wiem
stary alfer - 05-11-2008, 17:59
siwek napisał/a: | ja nie wiem |
siwek, my jesteśmy w tej drugiej połowie
Anonymous - 05-11-2008, 18:47
...że mam w plecy oponę, felgę i wahacz... czarna rozpacz...
Morfi - 05-11-2008, 19:21
Lothar, tez mialem 4 tyg temu cudowne polskie dziury Nie martw sie
Anonymous - 05-11-2008, 19:26
Morfi napisał/a: | Nie martw sie |
Jeśli chodzi o moje auto, to nie potrafię się nie martwić
Marcin-Krak - 05-11-2008, 20:29
Kod: | Kraków: antyterroryści w centrum, miasto sparaliżowane
Policja otrzymała zgłoszenie o zaparkowanym pod wiaduktem na ulicy Lubicz samochodzie ford mondeo. W samochodzie ma się znajdować ładunek wybuchowy - powiedział Onet.pl rzecznik małopolskiej straży pożarnej Andrzej Siekanka. Centrum Krakowa jest sparaliżowane.
Na miejscu znajduje się jednostka antyterrorystyczna, policja i strażacy. Pies tropiący na razie nie wykrył żadnych materiałów.
Ulica Lubicz jest nieprzejezdna, w centrum tworzą się korki. |
Jakaś głupia idiotka ze złości takie jaja robi
Mam nadzieję, że nie popuszczą jej pokrycia kosztów całej akcji i zamieszania w całym praktycznie mieście
Anonymous - 05-11-2008, 20:33
że wróciłem na forum po małym niebycie jeeeeeeeeeestem
Hubeeert - 05-11-2008, 20:34
Marcin-Krak napisał/a: | głupia idiotka | skoro idiotka to głupia.
|
|
|