Off Topic - Chcę powiedzieć, że...
Marcin-Krak - 05-11-2008, 20:38
Hubeeert napisał/a: | skoro idiotka to głupia. |
No
Chciałem napisać brzydziej, ale się powstrzymałem
koszmarek - 05-11-2008, 21:18
że ludzie mszczący się o byle gówno są denerwujący... :/
Piter89 - 05-11-2008, 22:42
...moj samochod mnie nie lubi i nie chce odpalic na zimno i ze ruda lubi moj samochod ale ja jej nie
Anonymous - 05-11-2008, 22:45
Marcin-Krak napisał/a: | szukam pracy - ale jakoś znaleźć nic godnego nie mogę |
no to witam kolegę w klubie!!
.......ja już pomału dostaję szału z tego powodu!!
Morfi - 05-11-2008, 22:56
a w jakich zawodach panowie ???
Marcin-Krak - 05-11-2008, 23:08
Morfi napisał/a: | a w jakich zawodach panowie ??? |
Jako student V roku
Ciężko - ogłoszeń niby dużo - ale tylko niby ... a jak już .. to płaca do wymagań
Cezar - 05-11-2008, 23:56
... ze Juventus ponownie wygral z tym smiesznym Realem
Forza Juve
Anonymous - 06-11-2008, 00:12
Morfi napisał/a: | a w jakich zawodach panowie ??? |
do tej pory pracowałem w sklepie i już mam dosyć tej że tak powiem branży!! teraz szukam czegoś pod obecne wykształcenie a konkretnie marzyła by mi się jakaś praca w biurze
Marcin-Krak - 06-11-2008, 10:51
Dzidas napisał/a: | do tej pory pracowałem w sklepie i już mam dosyć tej że tak powiem branży!! teraz szukam czegoś pod obecne wykształcenie a konkretnie marzyła by mi się jakaś praca w biurze |
No to ja Ci z chęcią dam namiar do biura, gdzie za pracę powiedzmy coś a'la sekretarka zaproponowali mi ... koło 800 zł na rękę za cały etat ma się rozumieć - i jeszcze kręcili nosem, że w środę i czwartek bym nie dał rady być cały czas między 8 a 16
Anonymous - 06-11-2008, 10:57
...właśnie zadzwoniła do mnie mama,że muszą uśpić mojego psa...Rottweilerka skończyła 10 października dwa lata...nie udało się wygrać z mocznikiem...wczoraj bezradnie siedziałem przy niej prawie cała noc...pozostaje tylko rozczarowanie,że tak późno zostało to wszystko zauważone...mimo,że dla wielu to tylko zwierze ja traktuje je jak człowieka...[*]
Anonymous - 06-11-2008, 11:53
Czerwien, Ja mam tak samo. Mam swojego kundelka, i brat ma Amstaficę.....oby dwa są tak kochane i rozumne że szok. Gorąco współczuję. \*/
pawela - 06-11-2008, 12:06
Czerwien, [*]
wiem co to znaczy stracić ukochanego zwierzaka....
Blondi - 06-11-2008, 14:31
Czerwien, zwierzak jest pełnoprawnym członkiem rodziny więc tez bardzo mi przykro z powodu Twojej straty
gronostaj - 06-11-2008, 14:59
Czerwień bardzo współczuje...i przeczytaj"
Dokładnie ta strona Nieba jest zwana Tęczowym Mostem. Kiedy zwierzę umiera, udaje się w to specjalne miejsce, które dla nas pozostających tutaj jest niedostępne.
Są tam łąki i wzgórza dla wszystkich naszych Wyjątkowych Przyjaciół, więc mogą razem bawić się i biegać. Jest mnóstwo jedzenia, wody i słońca- nasi Przyjaciele żyją w cieple i dostatku. Wszystkim zwierzętom, które były chore i stare zostaje przywrócone zdrowie i wigor; ranne i okaleczone zostają uzdrowione i są znowu silne, dokładnie takie, jakie pozostały w naszych wspomnieniach i w snach z dni minionych.
Są tam szczęśliwe i zadowolone, z wyjątkiem jednej, małej rzeczy: każde z nich tęskni za kimś wyjątkowym, za kimś kto pozostał. Razem bawią się i biegają, ale przychodzi taki dzień, kiedy jedno z nich nagle zatrzymuje się i spogląda w dal. Jego błyszczące oczy patrzą uważnie; jego ciało zaczyna drżeć. Raptem oddziela się od innych, leci przez zieloną trawę, szybciej i szybciej... Poznał Cię! I kiedy Ty i Twój Przyjaciel wreszcie się spotkaliście, przytulacie się do siebie w radości ponownego połączenia- nigdy nie będziecie rozdzieleni. Deszcz szczęśliwych pocałunków na Twojej twarzy, ręce tulą ukochaną głowę, znów patrzysz w te ufne oczy, które tak dawno odeszły z Twojego życia, ale na zawsze pozostały w sercu... Razem przechodzicie przez Tęczowy Most
P.S moja połówka jest zakochana w psiakach, zawsze jak to czyta ma łzy w oczach
Anonymous - 06-11-2008, 17:34
Marcin-Krak napisał/a: | ja Ci z chęcią dam namiar do biura, gdzie za pracę powiedzmy coś a'la sekretarka zaproponowali mi ... koło 800 zł na rękę za cały etat ma się rozumieć |
Marcin nie będę ci wyżerał roboty i podziękuję za tak korzystną ofertę hehe
ja dzisiaj byłem w dwóch firmach za pracą orlen i ogrodnictwo gdzie trzeba by się zajmować wszystkim po trochu: trochę biurem, trochę sprzedaża, trochę projektowaniem ogrodów (co jest dla mnie czarną magią ).....czały czas szukam
|
|
|