To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że...

Marcin-Krak - 05-11-2008, 20:38

Hubeeert napisał/a:
skoro idiotka to głupia. :P

No :P

Chciałem napisać brzydziej, ale się powstrzymałem :twisted:

koszmarek - 05-11-2008, 21:18

że ludzie mszczący się o byle gówno są denerwujący... :/
Piter89 - 05-11-2008, 22:42

...moj samochod mnie nie lubi i nie chce odpalic na zimno i ze ruda lubi moj samochod ale ja jej nie :axe:
Anonymous - 05-11-2008, 22:45

Marcin-Krak napisał/a:
szukam pracy - ale jakoś znaleźć nic godnego nie mogę

no to witam kolegę w klubie!!
.......ja już pomału dostaję szału z tego powodu!!

Morfi - 05-11-2008, 22:56

a w jakich zawodach panowie ???
Marcin-Krak - 05-11-2008, 23:08

Morfi napisał/a:

Jako student V roku :P
Ciężko - ogłoszeń niby dużo - ale tylko niby ... a jak już .. to płaca do wymagań :roll:

Cezar - 05-11-2008, 23:56

... ze Juventus ponownie wygral z tym smiesznym Realem :finga:

Forza Juve :twisted:

Anonymous - 06-11-2008, 00:12

Morfi napisał/a:

do tej pory pracowałem w sklepie i już mam dosyć tej że tak powiem branży!! teraz szukam czegoś pod obecne wykształcenie a konkretnie marzyła by mi się jakaś praca w biurze :P

Marcin-Krak - 06-11-2008, 10:51

Dzidas napisał/a:
do tej pory pracowałem w sklepie i już mam dosyć tej że tak powiem branży!! teraz szukam czegoś pod obecne wykształcenie a konkretnie marzyła by mi się jakaś praca w biurze :P

No to ja Ci z chęcią dam namiar do biura, gdzie za pracę powiedzmy coś a'la sekretarka zaproponowali mi ... koło 800 zł na rękę :mrgreen: za cały etat ma się rozumieć - i jeszcze kręcili nosem, że w środę i czwartek bym nie dał rady być cały czas między 8 a 16 :P

Anonymous - 06-11-2008, 10:57

...właśnie zadzwoniła do mnie mama,że muszą uśpić mojego psa...Rottweilerka skończyła 10 października dwa lata...nie udało się wygrać z mocznikiem...wczoraj bezradnie siedziałem przy niej prawie cała noc...pozostaje tylko rozczarowanie,że tak późno zostało to wszystko zauważone...mimo,że dla wielu to tylko zwierze ja traktuje je jak człowieka...[*]
Anonymous - 06-11-2008, 11:53

Czerwien, Ja mam tak samo. Mam swojego kundelka, i brat ma Amstaficę.....oby dwa są tak kochane i rozumne że szok. Gorąco współczuję. \*/
pawela - 06-11-2008, 12:06

Czerwien, [*]
wiem co to znaczy stracić ukochanego zwierzaka.... :cry:

Blondi - 06-11-2008, 14:31

Czerwien, zwierzak jest pełnoprawnym członkiem rodziny więc tez bardzo mi przykro z powodu Twojej straty :cry:
gronostaj - 06-11-2008, 14:59

Czerwień bardzo współczuje...i przeczytaj"
Dokładnie ta strona Nieba jest zwana Tęczowym Mostem. Kiedy zwierzę umiera, udaje się w to specjalne miejsce, które dla nas pozostających tutaj jest niedostępne.

Są tam łąki i wzgórza dla wszystkich naszych Wyjątkowych Przyjaciół, więc mogą razem bawić się i biegać. Jest mnóstwo jedzenia, wody i słońca- nasi Przyjaciele żyją w cieple i dostatku. Wszystkim zwierzętom, które były chore i stare zostaje przywrócone zdrowie i wigor; ranne i okaleczone zostają uzdrowione i są znowu silne, dokładnie takie, jakie pozostały w naszych wspomnieniach i w snach z dni minionych.

Są tam szczęśliwe i zadowolone, z wyjątkiem jednej, małej rzeczy: każde z nich tęskni za kimś wyjątkowym, za kimś kto pozostał. Razem bawią się i biegają, ale przychodzi taki dzień, kiedy jedno z nich nagle zatrzymuje się i spogląda w dal. Jego błyszczące oczy patrzą uważnie; jego ciało zaczyna drżeć. Raptem oddziela się od innych, leci przez zieloną trawę, szybciej i szybciej... Poznał Cię! I kiedy Ty i Twój Przyjaciel wreszcie się spotkaliście, przytulacie się do siebie w radości ponownego połączenia- nigdy nie będziecie rozdzieleni. Deszcz szczęśliwych pocałunków na Twojej twarzy, ręce tulą ukochaną głowę, znów patrzysz w te ufne oczy, które tak dawno odeszły z Twojego życia, ale na zawsze pozostały w sercu... Razem przechodzicie przez Tęczowy Most

P.S moja połówka jest zakochana w psiakach, zawsze jak to czyta ma łzy w oczach

Anonymous - 06-11-2008, 17:34

Marcin-Krak napisał/a:
ja Ci z chęcią dam namiar do biura, gdzie za pracę powiedzmy coś a'la sekretarka zaproponowali mi ... koło 800 zł na rękę za cały etat ma się rozumieć

Marcin nie będę ci wyżerał roboty i podziękuję za tak korzystną ofertę hehe :P

ja dzisiaj byłem w dwóch firmach za pracą orlen i ogrodnictwo gdzie trzeba by się zajmować wszystkim po trochu: trochę biurem, trochę sprzedaża, trochę projektowaniem ogrodów (co jest dla mnie czarną magią :P ).....czały czas szukam :D