To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. III czyli REWOLUCJA

szpala85 - 08-12-2010, 23:29

BigTomala napisał/a:
Siła spokoju cechuje mistrza... :wink:

Cezar napisał/a:
spokoj i pozostaje tylko czekac az pierwszy uderzy - nigdy nie bij pierwszy bo szkoda kartoteki

:wink: postaram się zachować spokój , chociaż będzie to trudne bo kto zniesie oszczerstwa rzucane w swoją stronę ? :roll: ja mam swoje granice i trzy dzwoneczki .. gość dzisiaj wykorzystał dwa , mam nadzieję że jutro nie zadzwoni trzeci .... najlepsze jest to że jutro będziemy robić obróbkę drzwi ( tych co dzisiaj wstawialiśmy ) i ten "cwaniak" znowu tam będzie ..... cóż taka praca .....

btw. byłem dzisiaj na reklamacji okien ..... jednego okna w kuchni u gościa w bloku ... (5 lat temu wstawiane okna ) ... było nas trzech ( już na fajrant ) Pan wpuścił do mieszkania tylko jednego :wink: dwóm pozostałym kazał odejść :mrgreen: .... wchodzę i się pytam co tam się stało że wzywa Pan serwis po pięciu latach ... wieje Panu , woda się leje po ścianie ... itp....... gość podchodzi do okna , przykłada rękę do szyby i cyt. " ... niech pan dotknie .. szyba jest zimna .. no niech pan zobaczy .. coś jest nie tak , to chyba jakaś gwarancja jest na te szyby ? ....." :shock: :roll: ... wyobraźcie sobie moją minę :lol: ....

Kaucz - 09-12-2010, 03:21

Nieprzyjemne konwersacja z sąsiadem... kapie w mi łazience z sufitu, na górze sucho i jeszcze sapy do mnie, że jakim prawem nachodzę ich o 3 w nocy :evil: ... damn it... nie wiem co robić teraz... rano pogotowie techniczne wzywam, a póki co kapie cholerstwo ~~....
pawliku - 09-12-2010, 07:05

uff wczoraj o 15 wyjechałem z zabrza i dopiero teraz wróciłem z lublina :P nie ma to jak praktyka za kółkiem :D
sieegurd - 09-12-2010, 07:26

szpala85 napisał/a:
" ... niech pan dotknie .. szyba jest zimna .. no niech pan zobaczy .. coś jest nie tak , to chyba jakaś gwarancja jest na te szyby ? ....." ... wyobraźcie sobie moją minę ....

Uwielbiam takie sytuacje :D Zazdroszczę :P

Seichan - 09-12-2010, 08:55

pawliku napisał/a:
uff wczoraj o 15 wyjechałem z zabrza i dopiero teraz wróciłem z lublina :P nie ma to jak praktyka za kółkiem :D

Czemu się nie pochwaliłeś, że do Lublina zawitasz? Byśmy Cię przywitali chlebem i solą :mrgreen: Chociaż sól pewnie była.. na ulicach :badgrin:

Efa! - 09-12-2010, 10:47

Ale śnieg, znowu!
Hu-hu-ha! Nasza zima zła!

Cezar - 09-12-2010, 11:34

Efa! napisał/a:
Ale śnieg, znowu!

Taa, poszedlem odsniezyc zonie galanta, a tam 15cm sniegu a pod nim zonk - 2cm lodu na CALYM aucie. Zrobily sie nawet ladne soczewki lodowe na przednich reflektorach :wink:

pawliku - 09-12-2010, 12:22

Seichan napisał/a:
Czemu się nie pochwaliłeś, że do Lublina zawitasz? Byśmy Cię przywitali chlebem i solą Chociaż sól pewnie była.. na ulicach
ja tam byłem niecałe 10 minut i wracałem do domu :P jak bym był dłużej to bym dał znać :P
Fragu - 09-12-2010, 13:19

Kurcze co tak mało tego śniegu ! :|
Yoshiko - 09-12-2010, 18:13

... że wg prognozy pogody miało już dziś nie padać :? a za oknem normalna śnieżyca :-X znowu miotła w ruch - ale będę miała bicepsy ...
londolut - 10-12-2010, 00:46

http://www.youtube.com/watch?v=Cm91hh9SqXs
sieegurd - 10-12-2010, 07:21

...że szuflowałem dziś od 5tej :)

...że gatuluję Adamkowi kolejnego zwycięstwa :)

Fragu - 10-12-2010, 11:22

..żę "rak" brzmi naprawdę kiepsko :|
Hubeeert - 10-12-2010, 11:28

Fragu co jest?
Fragu - 10-12-2010, 11:42

..mój przyszły teściu, diagnoza rak prostaty.......jak cegłą w głowę.