Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. III czyli REWOLUCJA
szpala85 - 08-12-2010, 23:29
BigTomala napisał/a: | Siła spokoju cechuje mistrza... |
Cezar napisał/a: | spokoj i pozostaje tylko czekac az pierwszy uderzy - nigdy nie bij pierwszy bo szkoda kartoteki |
postaram się zachować spokój , chociaż będzie to trudne bo kto zniesie oszczerstwa rzucane w swoją stronę ? ja mam swoje granice i trzy dzwoneczki .. gość dzisiaj wykorzystał dwa , mam nadzieję że jutro nie zadzwoni trzeci .... najlepsze jest to że jutro będziemy robić obróbkę drzwi ( tych co dzisiaj wstawialiśmy ) i ten "cwaniak" znowu tam będzie ..... cóż taka praca .....
btw. byłem dzisiaj na reklamacji okien ..... jednego okna w kuchni u gościa w bloku ... (5 lat temu wstawiane okna ) ... było nas trzech ( już na fajrant ) Pan wpuścił do mieszkania tylko jednego dwóm pozostałym kazał odejść .... wchodzę i się pytam co tam się stało że wzywa Pan serwis po pięciu latach ... wieje Panu , woda się leje po ścianie ... itp....... gość podchodzi do okna , przykłada rękę do szyby i cyt. " ... niech pan dotknie .. szyba jest zimna .. no niech pan zobaczy .. coś jest nie tak , to chyba jakaś gwarancja jest na te szyby ? ....." ... wyobraźcie sobie moją minę ....
Kaucz - 09-12-2010, 03:21
Nieprzyjemne konwersacja z sąsiadem... kapie w mi łazience z sufitu, na górze sucho i jeszcze sapy do mnie, że jakim prawem nachodzę ich o 3 w nocy ... damn it... nie wiem co robić teraz... rano pogotowie techniczne wzywam, a póki co kapie cholerstwo ~~....
pawliku - 09-12-2010, 07:05
uff wczoraj o 15 wyjechałem z zabrza i dopiero teraz wróciłem z lublina nie ma to jak praktyka za kółkiem
sieegurd - 09-12-2010, 07:26
szpala85 napisał/a: | " ... niech pan dotknie .. szyba jest zimna .. no niech pan zobaczy .. coś jest nie tak , to chyba jakaś gwarancja jest na te szyby ? ....." ... wyobraźcie sobie moją minę .... |
Uwielbiam takie sytuacje Zazdroszczę
Seichan - 09-12-2010, 08:55
pawliku napisał/a: | uff wczoraj o 15 wyjechałem z zabrza i dopiero teraz wróciłem z lublina nie ma to jak praktyka za kółkiem |
Czemu się nie pochwaliłeś, że do Lublina zawitasz? Byśmy Cię przywitali chlebem i solą Chociaż sól pewnie była.. na ulicach
Efa! - 09-12-2010, 10:47
Ale śnieg, znowu!
Hu-hu-ha! Nasza zima zła!
Cezar - 09-12-2010, 11:34
Efa! napisał/a: | Ale śnieg, znowu! |
Taa, poszedlem odsniezyc zonie galanta, a tam 15cm sniegu a pod nim zonk - 2cm lodu na CALYM aucie. Zrobily sie nawet ladne soczewki lodowe na przednich reflektorach
pawliku - 09-12-2010, 12:22
Seichan napisał/a: | Czemu się nie pochwaliłeś, że do Lublina zawitasz? Byśmy Cię przywitali chlebem i solą Chociaż sól pewnie była.. na ulicach | ja tam byłem niecałe 10 minut i wracałem do domu jak bym był dłużej to bym dał znać
Fragu - 09-12-2010, 13:19
Kurcze co tak mało tego śniegu !
Yoshiko - 09-12-2010, 18:13
... że wg prognozy pogody miało już dziś nie padać a za oknem normalna śnieżyca znowu miotła w ruch - ale będę miała bicepsy ...
londolut - 10-12-2010, 00:46
http://www.youtube.com/watch?v=Cm91hh9SqXs
sieegurd - 10-12-2010, 07:21
...że szuflowałem dziś od 5tej
...że gatuluję Adamkowi kolejnego zwycięstwa
Fragu - 10-12-2010, 11:22
..żę "rak" brzmi naprawdę kiepsko
Hubeeert - 10-12-2010, 11:28
Fragu co jest?
Fragu - 10-12-2010, 11:42
..mój przyszły teściu, diagnoza rak prostaty.......jak cegłą w głowę.
|
|
|