To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. IV czyli REANIMACJA

rosomak1983 - 18-09-2011, 17:15

Deo napisał/a:
wojzi, Uwex, Hubeeert chodziło mi o kolor nicka a nie skóry

nie wiedziales ze Hubert jest murzynem normalnie ??? dlatego taki duzy :wink: . Maskuje sie jak Jackson :P :P :P :wink:

JCH - 18-09-2011, 20:16

Za mną dwa tygodnie wakacji na moto, 3775 km przejechane, piękne widoki, super drogi pomimo tego, że omijaliśmy autostrady, najgorszy odcinek to już na powrocie Jaworzynka - Kubalonka.

Aha.... i ponad 6 tys. nieprzeczytanych postów ;)

Bizi78 - 19-09-2011, 00:07

dzisiaj po powrocie z Zaborza byłem na spotkaniu ze znajomymi. Miało być lajtowo w barze, dwa piwka i do domu a skończyło się na pięciu i trzech dużych pizzach na sześć osób.
Masssssakra, człowiek chyba się starzeje :D .

wojzi - 19-09-2011, 01:11

Bizi78 napisał/a:
Miało być lajtowo w barze, dwa piwka i do domu a skończyło się na pięciu i trzech dużych pizzach na sześć osób.
Masssssakra, człowiek chyba się starzeje :D .

Też się chcę tak starzeć :P

Anonymous - 19-09-2011, 05:39

Od piatku na nogach, bar zamkniety, 2 dni baletow :) i do domu daleko a dzis na trzezwo bo prowadze sie grzecznie :)
P.s. to ja mialem podrywac dziewczyny a dzis to mnie poderwano :shock: :lol: :twisted: jednak dobrze bylo chodzic na salse :P

sieegurd - 19-09-2011, 06:57

...że zaczynamy nowy tydzień :|
Maretzky85 - 19-09-2011, 07:54

...szkoda, że bólem gardła :/
Marcin-Krak - 19-09-2011, 07:56

Deo napisał/a:
P.s. to ja mialem podrywac dziewczyny a dzis to mnie poderwano :shock: :lol: :twisted: jednak dobrze bylo chodzic na salse :P

A może to był facet w przebraniu ? :P :twisted:

Że jeszcze tylko 39 godz i 20 minut i weekend :twisted:

Efa! - 19-09-2011, 10:08

Krzyzak napisał/a:
Ewa - a co z Olkiem? - zarobisz tyle, żeby opłaciło się zatrudniać opiekunkę?
zresztą w wieku Olka i tak nie jesteś w stanie zostawić go na dłużej niż 3-5 godzin...
raczej coś w domku byś musiała robić - nie wiem... może przepisywać prace maturalne, czy skręcać długopisy ;)
chwil rozwoju dziecka, które stracisz idąc do pracy, nikt nie zwróci

Darek, no właśnie wiem o tym doskonale i skręcam się węwnętrznie. Nie wiem, co z tym zrobić... Niczego tak nie pragnę, jak zostać z Olkiem, ale nie stać nas na to nawet, żeby żyć razem. Ja spędzam większość roku u rodziców (którzy nie są zachwyceni sytuacją, tzn. najbardziej czepiają się mojego męża), a Tomek w domu.
Pytanie tylko, czy znajdę pracę na tyle dobrą, żeby zapłacić opiekunce i jeszcze wyjść z dużym plusem finansowo, bo "na zero" to ja nie oddam nikomu Olka i najwyżej dalej będę żyła w zawieszeniu słuchając od Tomka, że jest źle i od mamy też, że jest źle.

misjonarz. - 19-09-2011, 12:46

że właśnie dostałem tel. z pogróżkami... :? tak się zastanawiam co z tym fantem zrobić
koszmarek - 19-09-2011, 12:49

że tydzień mnie coś łapało a'la przeziębienie i właśnie mnie dopadło :(
gulgulq - 19-09-2011, 13:43

koszmarek napisał/a:
właśnie mnie dopadło

zadziwiające jest to że dużo moich znajomych ma to samo :shock:
a ja od 3 dni chrypkę

Krzyzak - 19-09-2011, 14:17

gulgulq napisał/a:
zadziwiające jest to że dużo moich znajomych ma to samo

chemtrails...
mnie właśnie przechodzi... połowa moich znajomych, ma albo miała właśnie w tym/ubiegłym tygodniu...

vendetta - 19-09-2011, 14:23

Krzyzak napisał/a:
chemtrails

Cytat:
Chemtrails (pol. chemiczne ślady; termin chemtrails jest skrótem od chemical trails i grą słów na contrails[1]) – teoria spiskowa zakładająca, że smuga kondensacyjna powstająca za lecącym samolotem jest w niektórych przypadkach wytworem mającym utajony cel, na przykład skraplanie i dystrybucję na wielkich obszarach dużych ilości substancji pogarszających stan zdrowia organizmów żywych. Środowiska naukowe i rządowe zaprzeczają tej teorii, gdyż nie ma logicznego ani eksperymentalnego potwierdzenia[2].
Smugi kondensacyjne wytwarzają się w wyniku emisji spalin zawierających ośrodki krystalizacji, z działających silników samolotowych. Aby powstała smuga kondensacyjna, emisja taka musi zachodzić w odpowiednich warunkach: na dużych wysokościach, przy niskiej temperaturze i zawartości przechłodzonej pary wodnej w powietrzu. Wyziewy silnikowe tamże zamieniają się w kryształki lodu, które w dalszej kolejności podlegają sublimacji[3].

???

koszmarek - 19-09-2011, 14:33

vendetta napisał/a:
teoria spiskowa zakładająca, że smuga kondensacyjna powstająca za lecącym samolotem

Wiedziałam, że właśnie to mnie dopadło :!: :!: