Nasze Miśki - Nasza Niebieska Sigma
Wojciech Bogacz - 19-02-2024, 13:04
Marcino napisał/a: | ak byś prowadził wartszta, opłacał wszytko, podatki itp... |
W tym rzecz właśnie - poza tym ja nie robię sam więc innej opcji nie mam - tak więc wszystkie naprawy muszę kalkulować przez taki pryzmat.
A dziś spróbuję odpalić bydlę czy samo na złom zajedzie czy trzeba lawetę hehe,
Krzyzak - 20-02-2024, 06:54
Marcino napisał/a: | opłacał wszytko, podatki itp | właśnie... to ile powinno być bez tego?
Marcino - 20-02-2024, 08:39
Krzyzak napisał/a: | Marcino napisał/a: | opłacał wszytko, podatki itp | właśnie... to ile powinno być bez tego? |
Bez jest 100zł a jak byś chciał papaier to 123zł z VAT. Uczciwa cena.
Juiceman - 21-02-2024, 12:02
Wojtku:
https://sprzedajemyklasyki.pl/gielda_klasykow/ogloszenie/217/mitsubishi-sigma-3,0-v6,-perfekcyjny-stan,-jedyny,-unikat-mitsubishi-sigma-3,0-v6,-perfekcyjny-stan,-jedyny,-unikat
Marcino - 22-02-2024, 08:44
No elegancka Sigma i nadal niebieska
Wojciech Bogacz - 23-02-2024, 09:56
Marcino napisał/a: |
No elegancka Sigma i nadal niebieska |
Nooo - sąsiedzi może by nie zauważyli zmiany ale żona na pewno
Tak na poważnie to widzę ją już od roku albo lepiej w ogłoszeniach... Ładna jest i jakbym miał na to wolne środki to można by rozważyć.
Co do mojej sigmy to temat chyba niedługo do zamknięcia bo przed chwilą umówiłem się na odbiór auta - przyjadą w sobotę. Idzie niestety na złom.
W ogóle to muszę sobie zrobić wycieczkę do tego muzeum kiedyś
Bzyk_R1 - 23-02-2024, 10:03
Wojtek a tak poza konkursem, jak tam budowa obwodnicy Miechowa? Jakoś to wpływa na Twoje dojazdy, jak tam ruch?
Wojciech Bogacz - 24-02-2024, 17:17
Bzyk_R1 napisał/a: | Wojtek a tak poza konkursem, jak tam budowa obwodnicy Miechowa? Jakoś to wpływa na Twoje dojazdy, jak tam ruch? |
Południowej obwodnicy brak. Na wieś jadę z Huty przez Kocmyrzów i Miechów. Potem starą 7ką. Generalnie mieszkam w krk cały czas a pracuje zdalnie więc raczej z dojazdem nie mam problemu.
Jak zrobić S7 do końca to będzie się śmigač aż miło.
Poza tym Sigma odjechała na złom.
Temat chyba można zamknąć - chyba że są jakieś pytania
jacek11 - 24-02-2024, 22:56
Smutno?
Hugo - 25-02-2024, 10:05
Nie znam Ciebie, ani tego auta, ale jak widzę te zdjęcia na lawecie to mi serce pęka. Takie ciekawe, mało popularne auto i na złom.
Krzyzak - 25-02-2024, 14:54
Wyjąłeś chociaż ECU i stacyjkę? - 2 rzeczy, które potrafią się w tym aucie zepsuć, zatem towar może być potrzebny.
Wojciech Bogacz - 26-02-2024, 09:37
Hugo napisał/a: | Nie znam Ciebie, ani tego auta, ale jak widzę te zdjęcia na lawecie to mi serce pęka. Takie ciekawe, mało popularne auto i na złom. |
Co zrobić... tam było już absolutnie wszystko do roboty. Od grubych rzeczy po małe. Auto wkurzało niemiłosiernie i gdybym nie miał rodziny to mógłbym sobie dłubać.
Chciałem sprzedać za mniej niż złom płaci. Już od dwóch lat prawie (wtedy była cała przednia szyba i przegląd był hehe). Z braku chętnych i końca OC - poszło na złom.
Krzyzak napisał/a: | Wyjąłeś chociaż ECU i stacyjkę? - 2 rzeczy, które potrafią się w tym aucie zepsuć, zatem towar może być potrzebny. |
Niestety - ledwo zdążyłem wykręcić wentylator chłodnicy klimy (pójdzie do Lancera - choć z przeróbkami).
Poszła na oryginalnych prostych alusach z całkiem ładnymi zimówkami. Też bym zdjął ale nie miałem kiedy
Dzieci + remonty = brak czasu. Tak więc straty w sprzęcie też muszą być hehe.
Prośba do administracji - Bizi - czy ktokolwiek - proszę zamknąć temat - szkoda wałkować. Jak mnie kiedyś napadnie na Sigmę jeszcze to sobie kupię inną i będzie kolejny wątek. Tej już dajmy spokój
Krzyzak - 26-02-2024, 11:04
Wedle życzenia - zamykam.
Wojciech Bogacz napisał/a: | Dzieci + remonty = brak czasu | mówisz to ojcu 4 dzieci... wszystkie nieletnie, najmłodsze 3 lata
|
|
|