To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić COLT'a! - [CAX 92-96] Kolejny GTIK na tapecie

Anonymous - 02-06-2008, 00:00

zapewniam ze niebawem zniknie lub bedzie juz NIEAKTUALNE
docencik87 - 02-06-2008, 21:18

Mógł mieć małą przygodę w tyłeczek. Tablice wyjazdowe już 25.05.08 się skończyły. Co by robił przez miesiąc :doubt:

Brak jeszcze zdjęcia komory silnika. Może trzeba coś ukryć.
Ale nie zmienia faktu, że dobrze poskładany, bo śladów mocnego dzwona nie ma

harpagan - 02-06-2008, 21:36

Tak na szybko z wiesci z ogledzin:
Caly malowany i to raczej dosc nieudolnie
Cieknie spod glowicy

Reszte pewnie opisze ogladajacy jak wroci ...

HamanN - 02-06-2008, 21:51

no i skonczylo sie rumakowanie ;)
rosomak1983 - 02-06-2008, 21:57

Heh nie wszystko złoto co sie swieci...
Anonymous - 03-06-2008, 02:22

Właśnie wróciłem z Gorzowa...byłem z kolegą oglądać to GTI...może zacznę od tego co mówił sprzedający:Malowałem tylną klapę i tylni błotnik...przyjeżdzamy...podjeżdza po Nas łysy gostek o aparycji dresa,cwaniaka...idziemy oglądać z daleka jest fajnie...z bliska widać już farbę położoną na nierówne powierzchnie...malowany cały bez wątpliwości...uszczelki miejscami odstają-są źle przymocowane...na próby negowania bezwypadkowego stanu auta sprzedający reguje dość agresywnie...jakość położnego lakieru-dno...ale odpalamy...auto chodzi równo,nie słychać popychaczy...jak dla mnie ciut za wysoko(około 1300 na jałowym) widoczne ślady oleju w okolicach głowicy,silnik cały myty...pod maską można doszukać się takich fantów jak papier toaletowy...jechać Nim się nam nie chciało-nie było sensu...podsumowując:
-auto malowane całe a nałożony lakier wymaga zdarcia i nałozenia od nowa na wyprosowane przez blacharza blachy
-wnętrze...średnio...na fotelu ślady po papierosie,troszke rys na plastikach ale znośnie...

Późno jest ale jak ktoś z Was chce się po niego wybierać to radzę dać sobie spokój.

Anonymous - 03-06-2008, 12:42

zgadza sie... szkoda bo wyglada jak igielka pozory myla.Podejzewam ze jakby znizyl cene do 5/6 tys z oplatami by mial wiecej chetnych.Kolejny wałek ehh..
czarnuch23 - 03-06-2008, 20:44

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C5406197

Czerwien Powiedz co z twoim GTi nie jest halo po raz kolejny chcesz sie go pozbyc i to juz za sporo miejsza cene.... dziwne jak na mitsumaniaka ktory dlugo czatowal na GTi i raptem sie go pozbywa....

Hubeeert - 03-06-2008, 20:51

czarnuch23, w życiu różnie się zdarza.

GTI 1.8 16V DOHC ale C58A

Cytat:
Świetne auto (numer 371656193)
Cena Kup Teraz: 5 000,00 zł
Do końca: 1 dzień
(śro 04 cze 2008 21:22:23 CEST)
Sprzedający mlody21_86 (0)
Lokalizacja Turośń Kościelna
Cena Kup Teraz: 5 000,00 zł
Odbiór osobisty Poproś o udostępnienie Płatności Allegro
płatność dowolna

Opis
Rok produkcji 1991
Przebieg [w km] 230000
Pojemność silnika [w cm3] 1836
Moc silnika [w KM] 136
Skrzynia biegów Manualna
Rodzaj paliwa Benzyna + LPG
Typ Sport/Coupe
Liczba drzwi 2/3
Kolor inny
Stan Używany
Uszkodzony Nie

Wyposażenie Alufelgi, Elektryczne lusterka, Elektryczne szyby, Lakier metallic, Szyberdach, Wspomaganie kierownicy
Informacje dodatkowe Bezwypadkowy, Zarejestrowany w Polsce

auto jest naprawdę w bdb stanie, silnik jast na 2 wałkach rozrządu 1,8 GTI 16v auto ma powyżej 120 km (więc jak na małą wagę naprawdę przyjemnie się prowadzi). Dodatkowo wspomaganie kierownicy, elektryczne szyby, elektryczne lusterka, siedzenia kubełkowe, lakier Grafitowy metalic - stan bdb jak na zdjęciach. Do samochodu posiadam 2 komplety alufelg z oponmi, opony letnie są nowe tegoroczne ponieważ wszelkie zakupy przygotowywałem pod siebie. Auto bez potrzeby wkładu finansowego to co w nim robiłem to rzeczy eksploatowane czyli: nowe tarcze hamulcowe, klocki, półroczny akumulator, instalacja gazowa jest od ok 1.5 roku normalnej jazdy na 100km spalanie 12 l. Samochód posiadam niespełna 3 lata sprzedaję bo mam do dyspozycji drugi. Naprawdę polecam. Cena po ktorej sprzedam to 5500zł lub 5000zł w zależności od tego czy do auta mają byc 2 komplety alufelg. wszelkie pytania tylko pod tel. 510-614-504 Tranzakcja po wcześniejszym obejrzeniu auta

Anonymous - 03-06-2008, 22:03

Cytat:
Czerwien Powiedz co z twoim GTi nie jest halo po raz kolejny chcesz sie go pozbyc i to juz za sporo miejsza cene.... dziwne jak na mitsumaniaka ktory dlugo czatowal na GTi i raptem sie go pozbywa....

Wszystko hallo ja nie mam nic do ukrycia-jak ktoś zainteresowany proszę pisać na gg-pozdr.

czarnuch23 - 03-06-2008, 22:09

nie czuj sie zaszczuty, badz nie mysl ze uwazam ze cos jest nie tak z miskiem...
zastanawiam sie poprsotu czemu zdecydowales sie jednak sprzedac go skoro tak dlugo polowales i sporo bylo zachodu w zdobyciu miska....

Anonymous - 03-06-2008, 22:14

Jednak jestem jakiś tam pedantyczny...po prostu to nie jest to auto-nie czuje tego...nie jest ono w idealnym stanie...ja jednak potrzebuje GTI w stanie iglanym...jeśli takiego nie trafie to najwyżej ten będzie moim ostatnim GTI:)
czarnuch23 - 03-06-2008, 22:23

idealu nie kupisz.. ideal musisz zbudowac .... :) ale tak czy siak powodzenia :)
Anonymous - 03-06-2008, 23:09

czarnuch23 napisał/a:
idealu nie kupisz

kupi kupi - przyklad? moja przygoda z gti, tyle ze to graniczy z cudem

czarnuch23 - 04-06-2008, 06:28

Browar kazdy ma inne pojecie IDEALU:) najwyrazniej... bo to rzecz wzgledna... po tym co widzielm to harpagana GTi narazie jest naj mnije zniszczone pomijajajc lakier.... jesli to naprawi to bedzie najladiejsze Gti wedlug mojej opini..