Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - Luźne rozmowy Mitsumaniaków z nad morza ...
sebekColt97 - 10-03-2009, 09:37
Ja tak myśle i myśle, w końcu moje postanowienie na przyszłość, to zakup albo Colta albo Lancera, trzeba wrócic do tego co dobre, sprawdzone i pewne. Przygody z innymi markami kończyły fatalnie, dlatego wnioski wyciągne napewno i gdy zdecyduje na zakup auta to będe brał pod uwagę Miśka. Pozdrawiam wszystkich.
akbi - 10-03-2009, 14:29
sebekColt97, jak kupisz "padake", tak jak poprzednie swoje auta ... To kolejny Colt czy Lancer nie będzie się niczym różnić od Twojej byłej Hondy czy Toyoty.
Zrób porządny przegląd nowego auta zanim wydasz kasę.
sebekColt97 - 13-03-2009, 07:55
Colta miałem sprowadzonego z Niemiec, dlatego był taki dobry i niezawodny, a honda i toyota eksploatowane w kraju, dlatego padaki. Ja już auta krajowego nie kupie nigdy, bo napewno ryzyko jest ogromne, zawieszenie wybite, nie ma cudów na naszych drogach, lepiej szukać auta sprowadzonego z zagranicy, ale czujność zachowam przy każdym zakupie, nawet jeśli będzie sprowadzony.
[ Dodano: 15-03-2009, 11:47 ]
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C7969231 taki misiek mi sie marzy.
sebekColt97 - 17-04-2009, 06:06
Witam wszystkich. Fajnie, że spocik wam sie udał, ja z różnych względów nie mogłem, po prostu mam na głowie sprawy decydujące o mojej przyszłości, za kilka dni przeprowadzka i możecie nie wierzyć, ale dokąd to jeszcze nie jest pewne i obym nie wylądował bez dachu nad głową, bo tak może sie stać, ale tej myśli staram nie brać pod uwagę i wierze, że maj powitam w jednym z trójmiejskich miast, bo to jest moje marzenie i do tego dąże. Jak wszystko dobrze ułoży, na kolejne spoty będe dyspozycyjny i trzymajcie kciuki, żeby mi sie wszystko ułożyło. Pozdrawiam.
Krzyzak - 17-04-2009, 06:40
sebekColt97, ja trzymam!
Marcino - 17-04-2009, 22:30
Tak luźno rozmawiając to sie muszę jutro na wieczór wyluzowac...:) mam już dość przegladania ofert skłądów budowlanych itp itd.
Kto buduje lub budował wie co mowie.
A jak by ktoś chcał posłużyć dobrą rada to zapraszam.
PS. Poszukuję kabla i skrzynki elektrycznej na prowizorkę.. ileż można ciągać sie z przedłużaczami do sąsiada..:)
sebekColt97 - 18-04-2009, 10:14
Ale ten czas leci, już za kilkanaście dni maj i potem coraz bliżej wakacji. A ja powoli myśle już o przeprowadzce, moja przygoda z Malborkiem zbliża do końca i pełen optymizmu ale też czasem niepokoju, oczekuje na zmiany w swoim życiu i musi być lepiej.
tomek_ch86 - 18-04-2009, 17:11
sebekColt97 i jak?? ktore miasto wybrane na nowy dom??
no w koncu wiosna pelna geba az milo sobie pojezdzic Miskiem
sebekColt97 - 19-04-2009, 06:10 Temat postu: Pilnie coś wynajme w Gdańsku lub Gdyni od 30.04/1.05 Mam problem, poszukuje pilnie mieszkanie na wynajem w Gdańsku, Gdyni lub najbliższej okolicy(Rumia,Reda) i dlatego gdybyście coś mieli na oku to dajcie znać. Musze do 30.04 wyprowadzić z Malborka,nowi nabywcy powiedzieli najpóżniej 1 maja rano mam wynieść a ja wciąż szukam i coraz bardziej nerwowy sie robie bo czasu mało. 1 pokojowe w rozsądnej cenie, wiem, że Trójmiasto drogie, ale musze coś mieć bo zostane bez dachu nad głową, może w cenie 700-800 plus oplaty ma ktoś do wynajęcia. Praktycznie bez mebli, tylko rzeczy osobiste będe miał i pare drobiazgów, dlatego metraż może też być mały. Cena dla mnie najważniejsza i żeby mieć coś nagrane od 1 maja. W razie czego smsujcie lub na pw piszcie lub dzwońcie: 501839072.
Krzyzak - 19-04-2009, 09:50
Seba - anonse.pl lub gratka.pl - tam raczej najswiezsze ofert sa
ew. allegro.pl - ale to ostatecznie
BigTomala - 19-04-2009, 17:07
EDIT
sebekColt97 - 20-04-2009, 11:57
Gdańsk lub okolice,Pruszcz Gd,Gdynia lub okolice,Reda,Rumia. Cena przede wszystkim ale i komunikacja też najważniejsza. Dzwoniąc z ogłoszeń często spotykam z niesolidnymi ludżmi, np.w ogłoszeniu cena 900 a przez tel 1000 bo jak np wczoraj jedna pani powiedziała, jej mieszkanie i cene może sobie zmieniac do woli, albo w ogłoszeniu że 10min do SKM, jade obejrzeć a okazuje że 25-30min i tak ludzie kit wciskają niestety. Bardzo dużo ogłoszeń nieaktualnych, inne ceny, inne warunki, po prostu szukanie wynajmu jest bardzo cięzkie, ale jakoś dam rade. W razie czego prosze o kontakt 501839072.
metzger - 20-04-2009, 13:50
Seba mój kumpel z pracy sprzedaje mieszkanie w Nowym Porcie, niestety nie znam absolutnie żadnych szczegółów, jutro się go zapytam ... o ile znowu nie zaleje pały i nie weźmie urlopu na żądanie :b
Nieaktualne
irekmiecz - 20-04-2009, 19:22
Spróbuj tutaj http://www.zumi.pl/241319...ynia,firma.html jak pracowałem w stoczni to z ich pośrednictwa mieszkało mnóstwo ludzi łącznie ze mną.
sebekColt97 - 23-04-2009, 15:23
znalazłem mieszkanko na wynajem i 1 przeprowadzam na gdański Chełm, cena normalna i bardzo dobre położenie, blisko Tesco i tramwaje,a do centrum też niedaleko, bardzo sie ciesze, że będe w Trójmieście, troche to przeciągało, ale wszystko zaczyna układać, tak więc do zobaczenia na trójmiejskich ulicach i najbliższych spotach,pozdrawiam.
|
|
|