MitsuManiaki.com - KARTY KLUBOWE
sibi - 19-01-2008, 22:18
Dzidas napisał/a: | nie wiem czy to pytanie zamieszczam w dobrym temacie ale proszę kogoś o odpowiedź!
na początku grudnia 2007 zgłosiłem chęć członkostwa w klubie mitsumaniaków, postępowałem zgodnie z zaleceniami jakie są na stronce klubowej i do dnia dzisiejszego nie dostalem e-maila zwrotnego z potwierdzeniem członkowstwa !! orientowałem się też w tej sprawie na SHOUT BOX i powiedziano mi że to trwa okolo 2 tygodni!! moje pytanie
czy może ja cos źle zrobiłem, że do dzisiaj nie dostałem potwierdzenia członkowstwa i jeśli zrobiłem coś nie tak to do kogo mogę się zwrócić o pomoc w tej sprawie?? proszę o odp |
No i ja sie dołączam do pytania a mianowicie już dwa razy starałem się o nadanie numeru i nadal cisza
Jogurt - 19-01-2008, 23:18
spokojnie panowie. osoba ktora zajmuje sie nadawaniem nr klubowych - firebee - cierpi na notoryczny brak czasu jak wiekszosc ludzi. nr nie byly nadawnane od przeszlo miesiaca wiec juz niedlugo napewno beda bo lista oczekujacych jest dluga.
sibi - 19-01-2008, 23:23
Jogurt napisał/a: | spokojnie panowie. osoba ktora zajmuje sie nadawaniem nr klubowych - firebee - cierpi na notoryczny brak czasu jak wiekszosc ludzi. nr nie byly nadawnane od przeszlo miesiaca wiec juz niedlugo napewno beda bo lista oczekujacych jest dluga. |
Skoro tak piszesz to poczekamy
Firebee - 19-01-2008, 23:49
Jogurt napisał/a: | spokojnie panowie. osoba ktora zajmuje sie nadawaniem nr klubowych - firebee - cierpi na notoryczny brak czasu jak wiekszosc ludzi. nr nie byly nadawnane od przeszlo miesiaca wiec juz niedlugo napewno beda bo lista oczekujacych jest dluga. |
dziękuję:)
do powyższego dodaję akcję z ramkami pod tablice rejestr, którą próbuję z Akbim. w miarę możliwości sprawnie organizować... proszę o cierpliwość w dobie rozwoju i modernizacji Polskich dróg (Unio dzienks ) naprawdę czas mój wolny ogranicza sie do zera... Akbi (tutaj wielkie dzięki) zadeklarował pomoc przy dopisywaniu klubowiczów, więc wkrótce powinno wszysto wrócić do normy...
Przepraszam Was i jeszcze raz proszę o cierpliwość
Anonymous - 20-01-2008, 01:10
wielkie dzięki za odpowiedz skoro mamy czekać to poczekamy pytałem o to dlatego bo myślałem, że jest coś nie tak z moim zgłoszeniem
akbi - 20-01-2008, 22:56
Firebee napisał/a: | Akbi (tutaj wielkie dzięki) |
no problem ...
czekam na szczegółu od Ciebie i ruszam z numerkami
raddex - 06-03-2008, 23:04
Kolejna partia kart klubowych z przyczyn prywatnych, zostanie wyprodukowana dopiero pod koniec marca lub w kwietniu. Zainteresowanych przepraszam - siła wyższa. Dokładniejsze informacje na pw.
[ Dodano: 22-04-2008, 17:16 ]
Produkcja kart klubowych wstrzymana do odwołania - przeprowadzam się - będę przez jakiś czas bez internetu. W sprawach pilnych kontakt przez AKBI.
Anonymous - 29-04-2008, 16:33
witam ,czy tez moge zalapac sie i dostac karte?? pozdrawiam
siwek - 29-04-2008, 16:35
lonewolf81 napisał/a: | witam ,czy tez moge zalapac sie i dostac karte?? pozdrawiam |
najpierw musisz napisać do Akbi o nadanie numeru klubowego
akbi - 29-04-2008, 16:35
lonewolf81 napisał/a: | czy tez moge zalapac sie i dostac karte?? |
możesz
napisz do mnie maila z:
imię, nazwisko, model auta, miasto ... dostaniesz numer klubowy i wpiszę Cię na listę oczekujących na Karty klubowe
Mi - 29-04-2008, 22:15
Czyli jesli mam nadany numer klubowy (co stało się dość niedawno) to znaczy, że tez jestem na liście oczekujących na karty klubowe?
Anonymous - 29-04-2008, 23:23
Mi musisz przesłać do Akbiego na pw swoje Imie, Nazwisko Nick z forum i nr klubowy. i w tedy będziesz miała wyrobioną kartę klubową
siwek - 10-05-2008, 22:41
hmmm
czemu niektóre rejony już maja karty klubowiczów a ja nie??
wszystkie zostały wyrobione tych co przesyłali dane czy tylko wybrańcy?
akbi - 11-05-2008, 07:43
siwek napisał/a: |
czemu niektóre rejony już maja karty klubowiczów a ja nie??
|
tylko dwa (malopolska i czesc slaska)... bo akurat Adaho-Krak (moderator Krakowa) utworzyl osobny temat i za przyzwoleniem Raddexa wytworzyl jednorazowo karty dla "swoich ludzi".
Karty dla klubowiczow z calej Polski (z wylaczeniem powyzszych regionow) produkuje Raddex i z tego co wiem, to beda gotowe do wysylki na dniach.
siwek napisał/a: |
zostały wyrobione tych co przesyłali dane czy tylko wybrańcy? |
jw
siwek - 11-05-2008, 07:47
ok dzieki akbi za info już sie wszystko wyjaśniło
|
|
|