To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sport - Inne - sokker

JACA_1978 - 13-12-2007, 22:11

inferno napisał/a:
Nie. Za to mam milionowy dług :mrgreen:

tudziez sprzedaj gwiazdę jakąś jak masz ;)

inferno - 13-12-2007, 22:27

Musiałbym sprzedać połowę drużyny :mrgreen:
JACA_1978 - 13-12-2007, 22:31

mysle ze napada Kopańskiego z powdzeniem byś za 1mln puścił minimum ;)
ps. dobra mykam na wyro bo z halówki wróciłem o jak boli boli :p

Anonymous - 14-12-2007, 09:09

eee.. a jak ustawić trening dla całej drużyny a nie tylko poszczególnych formacji..? hmm...?
Anonymous - 14-12-2007, 10:38

detlef napisał/a:
eee.. a jak ustawić trening dla całej drużyny a nie tylko poszczególnych formacji..? hmm...?

eee chyba się nie da ? zawsze musisz ustawić jakąś formację ale de facto trenują wszystkie tylko ta co jest ustawiona - mocniej. I gdzieś było napisane, które treningi, którym formacjom ustawiać coby były bardziej efektywne - np. rozgrywanie - pomoc, obrona - obrona :wink:

JACA_1978 - 14-12-2007, 10:51

rozgrywanie - midy
odbiór piłki - def
strzały - att
gra na bramce - gk
wytrzymałość i szybkość jadą wszyscy

Anonymous - 14-12-2007, 20:29

też macie problem z połączeniem się z www.sokker.org lub z bazą poprzez SV..?
inferno - 14-12-2007, 20:34

detlef napisał/a:

A mie to panie juz lata :P

Anonymous - 14-12-2007, 20:41

inferno napisał/a:
detlef napisał/a:

A mie to panie juz lata :P

A co Tyś.. poddał się... ? Hmm, jak chcesz to mozesz oglądać mecze Gocławka.. :) O, wiem.. możesz stanąć na czele klubu kibica.. :)

Ps. Nie no, co Ty, serio się wycofałeś.. Będziesz zaglądał tam co jakiś czas :P

inferno - 14-12-2007, 23:01

Wycofałem się, bo wkurzył mnie jakiś tuman spośród adminów. Napisałem mu w czym rzecz i poprosiłem o usunięcie konta, żebym mógł szybko utworzyć nowe (bo po co się kamuflować pod innymi danymi), a ten jełop zaczął mi cytować punkty regulaminu, niczym jakieś bezmózgie, zniewolone Yeti rodem z Błękitnej Linii miłościwie nam panującej Telekompromitacji Polskiej S.(r)A. i wyszło na to, że muszę czekać dwa miesiące. Pff...
maxwell61 - 15-12-2007, 09:01

inferno napisał/a:
wyszło na to, że muszę czekać dwa miesiące. Pff...
jełopy tam siedzą...ja ich prosiłem o usunięcie 1 konta a zostawienie drugiego to zrobili ćwoki na odwrót...
inferno - 15-12-2007, 12:24

maxwell61 napisał/a:
inferno napisał/a:
wyszło na to, że muszę czekać dwa miesiące. Pff...
jełopy tam siedzą...ja ich prosiłem o usunięcie 1 konta a zostawienie drugiego to zrobili ćwoki na odwrót...

Hehe. No pisałem, że to jakieś barany.

maxwell61 - 15-12-2007, 12:32

słuchajta...na jakiej zasadzie oceniać postępy juniorków...mam kolesia 30 tygodni i jest na takim samym poziomie co przyszedł...spodziewany poziom to np. 15 za 10 miesięcy... nie wiem na jakiej zasadzie i oceniać...jakieś sugestie???
inferno - 15-12-2007, 12:54

To chyba jakieś beztalencie, skoro prze pół roku ni huhu, a prawie kolejny rok miałbyś czekać na jakieś postępy. Ja bym go wyrzucił bo chyba szkoda miejsca i kasy. Lepiej w jego miejsce poszukaj jakiegoś talenta, który np. w pół roku od zera skoczy Ci do niesamowitego poziomu (sam takiego miałem).
maxwell61 - 15-12-2007, 16:33

wypierpapier ich wszystkich chyba zaraz...koty nic się nie uczą tylko ćpaja po parkach i wala pryty!!!! :D