MitsuManiaki.com - Niech NAS widzą i My siebie na drodze!!!!
grzesiopol - 06-04-2008, 15:58
Zrobiłem trasę do Grodziska Mazowieckiego i z powrotem (Lublin) łącznie około 400 km. I co? Jadę widzę Mitsu nieśmiało podnoszę rękę nad kierownicę, no tak aby było ją widać i nic. I tak z parę razy, przy okazji mówię sobie "Cześć kolego". W końcu po jakimś 6-stym razie moja żona sie pyta co ja sobie tak gadam i kogo witam, na to ja, że innych Mitsuposiadaczy. Spojrzała na mnie i ... jedziemy dalej. Napisałem to historyjkę bo na trasie Warszawskiej nie widziałem nikogo z naklejką na lusterku. Nadmieniam, że na tej trasie jeżdżę kilka razy w roku. Czyżby nikt z mitsumaniaków tamtędy nie jeździł. Robię sobie naklejkę to może ktoś machnie do mnie ręką chociaż raz na dziesięć.
MITSUMANIAKI wszystkich miast i wsi łączcie się.
Anonymous - 06-04-2008, 20:26
Nie trzeba daleko szukać takich posiadaczy misiaków którym nawet nie chce się zerknąć na innego posiadacza miśka nie mówiąc o przyjacielskim pozdrowieniu. Nie chcę nikomu "ubliżyć" ale jak jeżdżę po Warszawce to w większości posiadaczami misiaków są starsi kolesie tak przynajmniej po 50-tce Ci to tylko patrzą przed siebie przez te swoje okulary i cześć.
Szczególnie pozdrawiam wszystkich posiadaczy miśków którzy nie zapominają o kolegach i koleżankach w innych samochodzikach z diamentami i zawsze się przywitają. hey
tomusn - 06-04-2008, 21:41
ja pozdrawiam jak leci! Cantery czy inne Fuso też.
Jak jakiś za mną jedzie za mną mrugam kierunkami, jak z naprzeciw to macham łapką, jak czerwony Colt C5x to trąbie
siwek - 06-04-2008, 22:10
Jak jeżdze tez wypatruje jakis mitsu ale nie widziałem jeszcze zeby któryś pozdrawiał
no cóż może kiedys sie wreszcie ktoś napatoczy
Kibloo - 07-04-2008, 12:30
ja tam nie wiem, ale spodobał mi sie pomysł z Elblążkowa... proste jak drut... wsadzić mitsumaniacką wizytówke za szybę przednią. Widać ekstra... zdjęcie poniżej
moja jest z tyłu podpisana przez Doli73
pozdro
ratajeq - 19-06-2008, 23:11
no mnie to raczej wszyscy poznają, bo i z przodu i tylu klubowa naklejka, ale nikt nigdy nie pomachal, pomrugal etc ... ehhh
Tweety - 20-06-2008, 08:03
Ja mam tak samo - macham i nic - czaaaaasem Ktoś odmacha, a starsi Panowie nawet częściej ale chyba z innych powodów i nie wnikam co sobie wtedy myślą...
Anonymous - 20-06-2008, 17:28
Kiedy ja jeżdżę autem, to szczerze mówiąc nigdy nie zwracam uwagi na kierującego pojazdem, a na sam pojazd, w związku z czym nawet nie widzę czy ktoś do mnie macha czy też nie, już nie mówiąc na trasie gdzie leci się 140 km/h. Mrugnięcie światłami to moim zdaniem lepsze wyjście, aczkolwiek na trasie może być mylące . Co do samych naklepek to pomysł jest zajefajny jak tylko doczekam się mojego misia to na pewno pomyśle coś w tym temacie . Zamówiłem już podkładki pod tablice ale jakoś słabe zainteresowanie jest i nie wiem czy dojdzie to do skutku :/
stary alfer - 20-06-2008, 19:27
Oto ja
Podkładki, naklejka z logo MM, naklejka z nickiem. Więcej to przesada.
Przegiąłem i tak
siwek - 22-06-2008, 11:18
Griever01 napisał/a: | Kiedy ja jeżdżę autem, to szczerze mówiąc nigdy nie zwracam uwagi na kierującego pojazdem, a na sam pojazd, |
najpierw na pojazd a pózniej na kierowce
ja mam naklejke na lewym lusterku(od kierowcy) o tu najlepiej jest widoczna i na klapie bagażnika, szczerze mówiąc jak jeżdze po Warszawie to jeszcze nie widziałem nikogo z "naszych" jedynie jednego gala z MKP a sie bardzo rozglądam
Krzyzak - 24-08-2008, 15:49
udekorowalem ostatnio Gala i Colta "kolczykami" na "uszach"
Anonymous - 25-08-2008, 00:26
A skad macie te naklejki sam bym sobie takie sprawil:) w sklepie sa ale te czerwone przynajmniej w tym do ktorego trafilem.
Cezar - 25-08-2008, 00:31
cubus89, http://forum.mitsumaniaki...21850&start=420
brzoza73 - 29-08-2008, 23:06
Cześć Wam Po Łodzi jeździ tyle miśków a żadnego z naklejką nie widziałem.Ja już je zamówiłem i się okleje
Anonymous - 29-08-2008, 23:36
czy jest gdzieś do zdobycia wektorowa wersja znaczka mitsumaniaków (cdr, ai, eps...) chciałbym wyciąć z folii i się oblepić
|
|
|