[07-XX]Lancer CYxA Ogólne - Radio fabryczne w lancerze - problemy i usterki.
racer1972 - 02-04-2010, 23:13
No i nowe radio zamontowane! Szybko,miło i przyjemnie... Nic nie zepsuli przy okazji ale alifiqa pamiętają za aferę Do domu 20 kilosów miałem i tak:zero gubienia fal,zero zgłaśniania i ściszania,czasami delikatne szumy... Tak więc jestem w 95% zadowolony Dzięki mazin za filmiki choć już mam nadzieję się nie przydadzą
alfiq - 03-04-2010, 13:37
Już tam zaraz "aferę"
Trochę się może pochajałem, bo mam taką naturę, że lubię wiedzieć o tym, co panowie robią i nie lubię, jak mi ktoś w żywe oczy ściemnia. Teraz nie narzekam, wszystko jest w jak najlepszym porzadku w MMC Katowice, a jeśli to choć trochę moja "zasługa" i ktoś jeszcze na tym skorzysta, to tylko się cieszę bardziej
racer1972 dobrze że juz masz po problemie. Ja do tej pory nie stwierdziłem nic, poza tymi szumami, o ktorych i Ty piszesz, więc chyba powinno być ok.
racer1972 - 03-04-2010, 22:42
alifiq masz rację przetarłeś szlak i chwała Ci za to Pan powiedział,że trochę przesadziłeś a ja mu na to,że bym to samo zrobił... więc zapewniał mnie że będzia cacy ps.przy okazji w pobliskim Electro World kupiłem sobie za śmieszne 9.99zł (cena chyba sprzed 2 lat) porządny "angelski" kabelek do podłączenia mp3 do radia ale działania jeszcze nie sprawdziłem
aegis - 05-04-2010, 18:45
Cytat: | No i nowe radio zamontowane! |
racer1972, rozumiem ze wymieniles radio w Japan Motors na Roździeńskiego?
racer1972 - 05-04-2010, 22:31
aegis Tak!
[ Dodano: 09-04-2010, 00:15 ]
Po tygodniu od wymiany radia dzisiaj znowu trochę głupiało ale tylko na jednej stacji - RMF... Chyba mnie coś trafi jak objawy wrócą...
Anonymous - 16-05-2010, 17:27
U mnie też już po wymianie.
Jest lepiej. Nowe radio gra ciszej od poprzedniego ale nie gubi fal i nie słychac zakłóceń od CB. Czasami pojawiają się jakieś delikatne szumy. Ogólnie może byc -w końcu zacząłem słuchac radia w czasie jazdy
Navynov - 21-05-2010, 01:05
Przyznali wymianę radia - ma to nastąpić już w poniedziałek. Nie wiem czy to coś da, ale jeąli przyznali wymianę to ...
[ Dodano: 26-05-2010, 23:43 ]
Wyniana w Gdyni u Plichty, obsługa OK. Trwało to ok, godziny. Miał byc telefon na drugi dzień - nie było, a pytania mam ... Nie wiem czy jest lepiej, jeżdżę po trojmieście, głównie słucham eski, ale rano lubię posłuchać innych stacji i tu dalej jest to samo. Traci zasięg, tak jakby słabł sygnał, objawia sie to zanikaniem dźwięku w głośnikach, irytujące wrażenie. Jeszcze jedno, mówili mi , że telefon i książkę kontaktów - bluetooth będę musiał od nowa dodać, atu niespodzianka - nie muszę wszystko jest jak było. Zastanawiam się, czy wogóle wymienili to radio? a może bluetooth ma swój oddzielny moduł? Nie wiem ... Jeśli już ktoś trenował to to może mi coś podpowie ...
Anonymous - 09-06-2010, 23:11
A ja właśnie wysłałem maila do Margo w Gdyni(polecam ten serwis) no i poczekam co i jak.
Mam nadzieję, że nowe radyjko będzie lepsze, zwlekałem z tym tematem, ale w końcu radio powinno działać jak należy:)
ps Plichta to chyba ten nowy multidealer, bo do tej pory kojarzę tę firmę ze Skodą
jac - 09-06-2010, 23:16
Bastek77,
Jezeli chodzi o MARGO w Gdyni to kupowalem tam samochod zonie colta i moje odczucia tragedia!!!! sprzedawcy robili mi laske ze mi samochod sprzedali, dlatego jak namierzylem Plichte (maja salon za Skoda a serwis ten sam) i porozmawialem z obsluga to niebo i ziemia!!! Lancerka kupilem u Plichty i kazdemu polecam ten salon. osobiscie Margo omijam szerokim lukiem.
Anonymous - 09-06-2010, 23:41
hm ale mówisz o salonie w Gdyni?
bo jeżeli chodzi o Gdańsk, to faktycznie nie ma rewelacji.........
tomaszekk7 - 10-06-2010, 11:01
Jeszcze jedno, mówili mi , że telefon i książkę kontaktów - bluetooth będę musiał od nowa dodać, atu niespodzianka - nie muszę wszystko jest jak było. Zastanawiam się, czy wogóle wymienili to radio? a może bluetooth ma swój oddzielny moduł? Nie wiem ... Jeśli już ktoś trenował to to może mi coś podpowie ...[/quote]
Moduł bluetooth jest osobnym modułem niezależnym od radia. Wymienili Ci tylko radio.
jac - 10-06-2010, 19:02
Bastek77,
tak mowie o salonie Margo w Gdyni na Morskiej - masakra!, dosc powiedziec ze slyszalem ze maja im zabrac koncesje z uwagi na czeste skargi klientow.
Anonymous - 11-06-2010, 10:02
auta tam nie kupowałem, ale korzystam z usług serwisu i jestem bardzo zadowolony(radyjko będzie już w przyszłym tygodniu)pozdr.
[ Dodano: 16-06-2010, 19:57 ]
ps. już wymienione, gra i buczy:)
racer1972 - 17-06-2010, 23:54
Bastek77 Przetestuj gruntownie bo z tymi wymianami różnie bywa...
Anonymous - 18-06-2010, 22:39
będę testował, jak na razie jest lepiej, ale nieco ciszej, zobaczymy co dalej............
|
|
|