To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - CoJ0t

pawela - 10-02-2009, 16:51

Matejko napisał/a:
dla mnie to i tak prowokacja :!: :!: :!:
rafal auta nie sprzeda no co wy :D
chociaz w sumie mogla mu ceglowka na budowie spasc, bo juz o jakims slubie slyszalem :rolleyes: :rolleyes:

tez tak pomyślałem :D
temat przycichł, to trzeba było podbić i zrobić ruch :finga:
Rafi, co Ty chłopie gadasz :D

Z drugiej strony, idąc Twoim tokiem myślenia, to swoje CA0 wystawie za 10K :D

Rafal_Szczecin - 10-02-2009, 17:23

rosomak1983 napisał/a:
dokałdnie tym bardziej ze to 1.3 bez wyposarzenia prawie.... Cholernie sie nie opłaci go sprzedawac

bez wyposazenia ? nie ma tylko el szyb i lusterek a to to wszystko jest, i obrotomierz ,i 4 jaski i centralny zamek

stary alfer napisał/a:
Ale o co chodzi?

o to co napisalem

to zadna prowokacja tak bedzie

pawela napisał/a:
Z drugiej strony, idąc Twoim tokiem myślenia, to swoje CA0 wystawie za 10K

idac moim tokiem myslenia nie oddam colta za darmo .

rosomak1983 - 10-02-2009, 18:22

Rafal_Szczecin napisał/a:
bez wyposazenia ? nie ma tylko el szyb i lusterek a to to wszystko jest, i obrotomierz ,i 4 jaski i centralny zamek

rozumiem ze nie ma jeszcze wspomagania... Choc w sumie dziwne to jest ze jest klima, jaśki itp a reszty brak... U mnie zupełnie odwrotnie.
Cytat:
idac moim tokiem myslenia nie oddam colta za darmo .

hmmm.... smutna prawda jest taka ze nikt nie doceni auta jak własciciel który włożył w to sporo pracy i serca, a takze kasy... Dlatego warto stworzyc auto dla siebie i dbac o nie i..... byc mu wiernym... :D

Rafal_Szczecin - 10-02-2009, 18:53

rosomak1983 napisał/a:
rozumiem ze nie ma jeszcze wspomagania... Choc w sumie dziwne to jest ze jest klima, jaśki itp a reszty brak... U mnie

prosze cie najpierw zapoznaj sie jakie auta mialy podstawowe wyposazenia

wspomaganie jest

ja wiem tyle, ze tak jak napisalem, nie oddam go za darmo .

pawliku - 10-02-2009, 19:22

nie daje mi spokoju czemu sprzedajesz CoJOta skoro jest tańszy w utrzymaniu od gala :roll: ja bym nie umiał się tak rozstać z autkiem :roll: no ale twoja sprawa. TYLKO PAMIĘTAJ nie oddaj cojota jakiemuś młodzikowi co go w przeciągu tygodnia zajedzie :axe:
Hubeeert - 10-02-2009, 19:55

Dlaczego najwięcej w temacie uwag krytycznych ma dwóch niezainteresowanych, za to nabijających sobie posty i czepiających każdego słowa osobników?

Panowie :roll: wrzućcie na luz bo zaczyna mnie męczyć Wasza "nadaktywność" na Forum tym bardziej, że z wykasowanego OT bez ostrzeżeń dla Was jak do tej pory zebrałby się zakaz pisania na Forum przez dłuuugi czas.

Rafał - jak rozumiem uznałeś, że potrzebne Ci większe rodzinne auto. Hmm - jest tu w UK taka reklama jak szczęśliwy tatuś odbiera czwórkę i słyszy pytanie - to co? Pora na większy samochód :?: ;-)

Szczęścia życzę 8)

pawliku - 10-02-2009, 19:59

Hubeeert napisał/a:
za to nabijających sobie posty
ale to nie ja :P

Hubeeert napisał/a:
Dlaczego najwięcej w temacie uwag krytycznych ma dwóch niezainteresowanych
oj zapytać się tylko chciałem... :roll:
Rafal_Szczecin - 10-02-2009, 22:28

Hubeeert napisał/a:
Rafał - jak rozumiem uznałeś, że potrzebne Ci większe rodzinne auto

nie
potrzebne mi mocniejsze auto .
a pakowanie 2,5v6 mija sie z celem. proste.

Matejko - 10-02-2009, 23:02

mały tylko kto ci da za colta 15 tys. jak za zblizona kwote moze miec galanta v6, wymontuj co mozesz, cene zrob z 2 tys wieksza niz rynkowa a i tak sie bedziesz bujal z autem jak wiekszosc z nas, ktora nie chce robic promocji
rosomak1983 - 11-02-2009, 01:12

Rafał nikt nie chce zle ale zebys potem nie był rozczarowany... za 15 nikt go nie kupi...
Najlepsze wyjscie to sprzedaz tak jak radzi Matejko. Choc i tak bedziesz musiał opuscic na czesciach.... Lampy za 1500 ? kto je kupi? Decyzja o sprzedazy wiaze sie z tym ze musisz sie pogodzic ze strata kasy...

pawela - 11-02-2009, 08:22

rosomak1983 napisał/a:
Rafał nikt nie chce zle ale zebys potem nie był rozczarowany... za 15 nikt go nie kupi...
Najlepsze wyjscie to sprzedaz tak jak radzi Matejko. Choc i tak bedziesz musiał opuscic na czesciach.... Lampy za 1500 ? kto je kupi? Decyzja o sprzedazy wiaze sie z tym ze musisz sie pogodzic ze strata kasy...

i jest to zupełnie normalne ;)
Ja też włożyłem w cao ze 2x więcej niż za nie dałem. I nikt mi tego nie odda. Niestety, kupiec nie doceni włożonej pracy, będzie chciał urwać z ceny ile wezie.
BTW Rafi, który masz rocznik?

stary alfer - 11-02-2009, 09:04

pawela napisał/a:
BTW Rafi, który masz rocznik?

Rafal_Szczecin napisał/a:
jest to autko z 98r z silnikiem 1,3 w wersji GL COOL

pawela - 11-02-2009, 10:41

jak tak patrze po allegro to Ten rocznik chodzi średnio 6-10 000. Ale nie 15, Rafi, za to znalazłem już CZ3.. :roll:
Rafal_Szczecin - 02-03-2009, 23:38

jacek11 - 02-03-2009, 23:44

Czyżbym widział nowe ślipka?
Pozazdrościć :)