To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Śmietnik - SPOT WROCŁAW 25.01.2009

KowaliK - 25-01-2009, 22:39

kochajj napisał/a:
niestety byłem OPLEM

To Twoja ta firmowa Astra III kombi? :wink:

Btw, kto to mnie tak ładnie przywitał jak tylko wysiadłem z auta, nick tej osoby kompletnie zapomniałem. :oops:

drd1812 - 25-01-2009, 22:42

Grilla klubowego mam ja i jeśli tylko będzie na następnym spocie takowe życzenie grill zostanie przywieziony :)
Juiceman - 25-01-2009, 22:44

Kmer napisał/a:
Juicemen jak już coś to było 39 miśków

Wybacz jak ja byłem to się tylu nie doliczyłem :rolleyes: :finga: , widać 2 auta musiały się wcześniej pojawić :D

A fotki może wrzucimy na http://picasaweb.google.com/ ? Wtedy jest opcja wyboru zdjęcia.

Anonymous - 25-01-2009, 22:49

Jak dla mnie troszkę za dużo ludzi, przydałoby się jakieś ustronniejsze miejsce.
Pozdrawiam :lol: :lol: :lol:

tucci - 25-01-2009, 22:52

Sruba napisał/a:
emzet napisał/a:
A widzieliście jak wystartowały ople ze spotu obok?? :| . A fordy pod halą też nie lepsze. To misiomaniaki i tak pokazali klasę biorąc pod uwagę ogół.

że się wtrące... nie należy równać w dół, tylko w górę...

dokladnie tak samo myslalem p.Sruba
ps. wyniki kolejki juz sa :biggrin: :biggrin: :biggrin:
koniec ot.sorki mody

kochajj - 25-01-2009, 22:57

KowaliK napisał/a:
kochajj napisał/a:
niestety byłem OPLEM

Btw, kto to mnie tak ładnie przywitał jak tylko wysiadłem z auta, nick tej osoby kompletnie zapomniałem. :oops:

moja moja... ładna prawda????

szukałem cie pod Orbitą... chciałem omówić sprawy sesji zdjęciowej ... 8) 8)

KowaliK - 25-01-2009, 23:21

kochajj napisał/a:
KowaliK napisał/a:
kochajj napisał/a:
niestety byłem OPLEM

moja moja... ładna prawda????

szukałem cie pod Orbitą... chciałem omówić sprawy sesji zdjęciowej ... 8) 8)

Astra jak Astra, ale później w identycznym malowaniu stała kawałek od naszego miejsca spotu, myślałem że to ktoś od nas z forum się wrócił na zakupy. :p

No niestety, ja zostałem pod Magnolią (tam słyszałem tylko "Kochajku!", "Tomeeek!"). :D :D Sesję niestety musimy omówić na PW. :(

Juiceman napisał/a:
Oby fotorelacja była jak najszybciej, bo ciekawe furki były na spocie :)

Obrabiają się. :wink:

KowaliK - 26-01-2009, 00:51

Moje zdjęcia ze spotu:
http://www.flickr.com/pho...57612943766067/

Proponuję zrobić osoby temat ze zdjęciami ze spotkań, m.in tak jak jest na forum regionu Wielkopolskiego. :wink:

drd1812 - 26-01-2009, 09:46

Po poniedziałkowej porannej kawie pozwolę sobie na małe podsumowanie Spotu.

Byłem bardzo zaskoczony ilością autek, ilością nie widzianych wcześniej osób (niektóre pewnie są nowe / niektórych po prostu nie udało mi się wcześniej poznać).
Było baaaardzo dużo Galantów, czułem się nieco zdominowany ;) a zarazem bardziej wyjątkowy. "Zdarzenie" nieco pokrzyżowało tradycyjne już zaglądanie sobie pod maski i do wnętrza autek. Nie wiem, czy parking pod orbitą nie jest lepszym miejscem i tak koniec końców tam wylądowaliśmy. Mnie osobiście zabrakło części "gastronomiczno-rozrywkowej" zrobiło się zimno i mitsumaniaki zaczęli rozjeżdżać się do domu. Bardzo podobała mi się zręczna umiejętność Trawkinsa z wymianą "budzików" w galu. Miło było powymieniać się częściami do swoich autek (dziękuję bardzo za siłowniki centralnego i zapasowy pilot).
Generalnie Dolnoślązaków na Spotach przybywa i ja osobiście żywię nadzieję, że następnym razem uda mi się chociaż wymienić po kilka słów z osobami które widziałem a nie zdążyłem z nimi porozmawiać. Czekam na kolejne zdjęcia ze Spotu, aparatów było przecież sporo i do zobaczenia następnym razem :D

salater - 26-01-2009, 23:50

Ja jestem strasznie zadowolony, mój pierwszy spot i byłem pod wrażenie. Na kolejnych nie powinno mnie zabraknąć, i przyjadę z moimi dziewczynami :) Apropos incydentu to już nic więcej nie trzeba dodawać ja tylko ... i dziękujemy Panu od Lancera !!!!
Cieszę się że mogłem pomóc w pobiciu rekordu :)

Mam tylko złe wieści bo na ogólnopolskim mnie nie będzie mam w tym terminie wesele. Jeszcze się nie zaczęło a ja już żałuję że mnie nie ma hlip hlip :)

pozdrownionka dla wszystkich

Anonymous - 27-01-2009, 00:08

Spot bardzo udany, frekwencja fenomenalna,sporo fajnych ludzi i liczę,że nie zniechęconych jednym zdarzeniem do przyjazdu na kolejny spot. P.S. Na przyszłość można by,jeśli jest to we Wrocku możliwe, zorganizować spot w miejscu, gdzie wszystkie auta mogłyby stać w jednej grupie. No i o jakiejś przekąsce i kawie nie można zapomnieć :wink: .
Serek - 27-01-2009, 14:26

Myślę o tym, Dlugi, myślę. Zobaczymy.
kartomaniak gti - 27-01-2009, 16:00

ni ma więcej fotek? szkoda ze tylko 5 coltów było :cry:
Anonymous - 27-01-2009, 20:53

zdecydowanie reprezentacja Coltów powinna się powiększyć:)
cymek - 27-01-2009, 22:45

Bylem 1 raz i na dziendobry nie bardzo moglem sie wgryzc w ta grupe ludzi ale pomalenku do celu

poznalem kila ciekawych jak rowniez milych osob

buractwo tez sie trafi nie ma co

ale to normalne przy takiej ilosci ludzi

mam nandzieje ze nastepnym razem bedzie czas by sie pojawic

wyjechalem jako ostatnie auto z pod mm

pozdro dla wszystkich diesel power